Jump to content
Naimisiin.info

henu_82

Aktiivijäsen
 • Posts

  46
 • Joined

 • Last visited

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/YaBB.cgi?num=1136043726
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Järvenpää

henu_82's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Mulla kimppu tulee maksaa 120 euroa enimmillään ja kaasojen kimput 20 euroa sekä heittokimppu 25 euroa, sulhasen viehe 8 euroa ja muut loput 3 viehettä 6 euroa/kipale. Yhteensä n. 214 euroa kaikki noi.
 2. Me annetaan bestmanille kiitokseksi tinatuoppi,jossa on kuvana kaksi metsästäjää ja kaksi hirveä.Sitten siinä on kansi,jossa hirvenpää.Alle tulee kaiverrukseksi meidän nimet,hääpäivä ja bestman.Annetaan bestmanille siksi ku sopii sille kun sen harrastus on metsästys. Kaasoille en oo osannut vielä mitää päättää.
 3. Meillä on hotelli huoneen luovutus vasta klo:18.00 illalla ja sit viemme morsiuskimppuni kuivatukseen.Ja varmaan loppuaika ku päästään kotiin menee häämatkalle pakatessa Hesasta kotiuduttua ku maanantaina lähetää häämatkalle.
 4. Olen ostanut häitä varten Ralph Laurenin Romance hajuveden laivalta.Se odottaa avaamattomana suurta päivääni enkä ennen sitä avaa vaan vasta 9.7.05 eli hääpäivänämme.
 5. Ehdottomasti ammattilaisen tekemä.Kerran elämässäni menen naimisiin ja haluan näyttää silloin prinsessalta,joten itse en uskalla ruveta meikkaamaan.
 6. Minä haluaisin kesähäihimme,jotka pidetään heinäkuussa niin pikkusen määrän kynttilöitä ihan vaan tuomaan romanttista tunnelmaa.
 7. Meille tulee hääkutsuun seuraava runo: :-XRINNALLAS RAKKAANI Koskaan en todeksi uskonut oisi sinut näin itsellein kokonaan saan. Ilman sua tänään ei hääkellot soisi, punaiset ruusumme lois hehkuaan. Rinnallas rakkaani elämän matkaani hymyillen nyt lähden taivaltamaan. Vierelläin rakkaani kuljethan kanssani, tien tämän elämään. Ystävät yhteiset matkamme pienen luoksemme tulleet on todistamaan, maailman onnellisin minä lienen, sinut kun kotiimme näin viedä saan. Rinnallas rakkaani elämän matkaani hymyillen nyt lähden taivaltamaan. Vierelläin rakkaani kuljethan kanssani, tien tämän elämään. Antaako elämä lapsia monta, tytön, vai pojan, vai kumpaisenkin. Toisiko säätä se myös sateetonta, välillä paistaa sois auringonkin. Rinnallas rakkaani elämän matkaani hymyillen nyt lähden taivaltamaan. Vierelläin rakkaani kuljethan kanssani, tien tämän elämään. san. Ulla Kytöluhta
 8. Mun sormuksessani lukee amor vincit omnia 9.7.05.
 9. Meille tulee myöskin minni ja mikki koriste kakun päälle,koska se on niin suloinen.
 10. Suojelukohde järvenpään kirkosta,vitsin luokkaa on koko touhu.Torjuntabunkkeri on sille oikea nimitys,aivan kauhea kirkko.Siis todella järkky ja nolo.
 11. Meillä tulee oleen marsseina sisääntulossa prinsessa ruususen juhlamarssi ja poistuessa Toivo Kuulan häämarssi.Häävalssina kuullaan meidän häissämme suvivalssi.
 12. Meille tulee suraavanlaiset tekstit varmaankin: mulle: M:-XH 16.7.05 uuteen sormukseeni eli vihkiin sulholleni: H:-XM 16.7.05 kihlasormukseen kun ei halua uutta sormusta.
 13. Mä oon ehdottomasti nöyryytystä vastaan kaikissa tilanteissa polttareita ja häitäkin koskee ehdottomasti.Musta on edes typerää ajatella tuollaista asiaa,joten ideoita ei ole eikä tule.
×
×
 • Create New...