Jump to content
Naimisiin.info

tane

Aktiivijäsen
  • Viestit

    17
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

    Never

tane's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. tane

    Kaason/bestmanin lahjat?

    Me toimme kaasoille ja bestmanille lahjat häämatkalta,kaasoille keraamiset kynttiläkipot,pienet hajuvedet ja bastmanille keraaminen norsu, koska hänellä on niitä tv:päällä yllin kyllin,saipahan sarjaa lisää. Kaikki norsut hänellä tuotu ulkomailta.
  2. kelakortti uudella nimellä.Sen jälkeen äitini lähettämä cd häistä.
  3. Me heräsimme mökiltämme ja söimme jotakin pientä jääkaapista ja saunoimme. Sen jälkeen lähdimme miehen äidille hakemaan lahjojamme ja syömään kunnon ateria ja muistelemaan hääiltaa. Sitten kotona avasimme lahjamme ja pakkasimme häämatkalle.
  4. tane

    Tuusula

    Upseerikerholle mahtuu jos haluaa ainakin sata henkeä jos haluaa. Siellä on kolme salia käytössä. Ei saa viedä omia ruokia tai juomia. On niin tarkat ne omavalvonta systeemit. Ainut mitä saa viedä on piikuleivät, koska ne ovat kuivatuotteita. Meidän häihin on niitä leivottu satoja, että luulisi riittävän. Huomenna sen sitten näkee...
  5. tane

    Tuusula

    Meidän häitä vietetään Rantatien upseerikerholla. Ihastuin paikkaan ja miljööseen heti kun näin paikan. Paikka on edullinen, siivouksesta ei täydy huolehtia ja baarin saa auki jos on tarve. Meillä tuskin on. Kokemuksia käytännöstä minulla on sitten häiden jälkeen.
  6. Meillä hääkuva myös miljöössä järven läheisyydessä.Jos sataa niin kuvat studiossa.Haluamme ammattilaisen ottamat viralliset kuvat,mutta bestman kuvaa meitä ihan varmasti digikamerallakin.
  7. tane

    Häävalssin harjoittelu??

    Mekin olemme harjoitelleet ihan kaksin tanssia.Kummatkin on aikoinaan käynyt tanssikurssilla,joten perustiedot ovat tanssissa hallussa.
  8. Meidät vihitään Sipoon vanhassa kirkossa ja juhlia vietetään Tuusulanjärven puolustusvoimien koulutuksen kehittämiskeskuksen tiloissa(pitkä nimi toi) Tuusulan järven rannalla. Lähellä myös Tuusulan rantatie ja nähtävyydet. Hieno paikka eikä ota tilankäytöstä eri maksua. Meillä oli tuuria kun saimme sen. Ihan kaikki ei sitä paikkaa saa ellei ole jotain yhteyksiä puolustusvoimiin. Meillä tosin ei niitä yhteyksiä ole, vaikka mies on maanpuolustusintoinen.
  9. Meillekin tulee avioehto. On mielestäni reilua. Kummallakin tulee olemaan omaisuutta esimerkiksi asunnosta, mökistä, autosta jne...
  10. Liimatainen vaihtuu rouva Pajuseksi.
  11. Menemme Bulgariaan Sunny Beachille, koska haluamme lämpimään.Matkaamme kuuluu myös retki Istanbuliin. Anoppini ja appeni olivat siellä 30 vuotis häämatkalla ja kehuivat kovasti.
×
×
  • Create New...