Jump to content
Naimisiin.info

Golden Eagle

Morsian
  • Viestit

    31
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Golden Eagle kaikki viestit

  1. Janique kiitos No sen huomaat että on valkokultainen(14k) flakka. Reunat nostettu ylemmäs, ettei ole niin "irtonainen" tuo timanttiosio ja kultaseppä jätti ihanasti tuollaiset koristeelliset kolot tuonne Keskellä 0,30 ct:n briljantti laadulla TW/VS2 (ja kuulemma erittäin hyvällä hionnalla sekä GIA:n kansainvälisellä laatutodistuksella). Vieressä kummallakin puolella 0,10 ct ja 0,05 ct briljantit. Istukoista tekivät sirommat kuin mallisormuksessa oli ja tasaiset, jotta saadaan vihki(t) viereen. Tulee molemmille puolille siis pienet puoliallianssit vihkeiksi (tai vihki+huomenlahja, miten sen haluaa selitellä )
  2. Susannai on kyllä nätti! Alkuperäiselle kihlalleni kävi onnettomuus Tästä uudesta halusin ihan erilaisen.
  3. Morris Lindblom Turusta ei pettänyt tälläkään kertaa ♡
  4. Me järjestetään 2015 elokuussa häät Wanhalla tallilla
  5. Omien kokemusten perustella teettämisellä saa nimenomaan halvemmalla ja laadukkaampaa. Me tilasimme kihlat Morris & Lindblomilta ja vihkit tulee ehdottomasti myös sieltä. Saimme HUOMATTAVASTI halvemmalla, kuin mikäli olisimme tilanneet edes suht samanlaiset jostain valmisputiikista.
  6. Ihana "Voitinpas" olisi mielestäni ehkä hauskempi vihkiin, sopisi kihlan tekstin kanssa ja olisi humoristinen
  7. Minäkin ymmärrän sen, että tuon ikäisten lasten vanhemmat ottavat joko kaikki tai ei ketään mukaan. 7kk lapsi tarvitsee myös äitiään. Jonkun yläasteikäisen lapsen voi mielestäni jättää kutsumatta. Itsekin aion minun puolelta kutsua muutaman vanhempani ystäväpariskunnan, mutten heidän lapsiaan. Eli kutsussa lukee vain pariskunnan nimet. Kaikki lapset siis yli 12-vuotiaita. Teinejä tuskin muutenkaan kiinnostaa tulla.
  8. ~Edith~ sanopa muuta Luin ihan kauhuissani tätä eikä mieskään voinut uskoa, että tällaista voisi tapahtua
  9. Täällä on aloitteleva http://kohtirenkaidenvaihtoa.blogspot.com/
  10. Niin, onko se hääparin tehtävä hommata vieraille majoituspaikka? Otitteko hääpaikan valinnassa huomioon sen, että vieraat pääsisivät kävellen majoitustiloihin? Maksoitteko kuljetuksia majoitukseen? Me haluaisimme majoittaa pitkänmatkalaisia jotta ei tarvitsisi murehtia siitä koska lähtee kotiin tai alkoholinkäytöstä. Toisessa paikkaa (A) olisi mahdollisuus tähän, toisessa (B ) ei. Paikassa B ei ole tilavuokraa ja tila on valoisampi, A:ssa toisaalta nätimpi piha-alue, B ollaan tosin nähty vaan talvella. Kumpaankin saa tuoda omat juotavat. Minä olisin kuitenkin kaartumassa vaihtoehtoon B varsinkin kun siellä emäntä on niin mukava ja kaikesta on tehty yksinkertaista ja jopa helppoa! Mies vaan miettii tuota majoitusasiaa. Toki vähän pelätään sitä, että jos paikka on noin korvessa niin vieraat lähtevät ajoissa. Miten ratkaista... Maksetaan pari ennaltajärkättyä taksia Turkuun ja varattuun hotelliin? Voiko hotellimajoituksesta olettaa vieraiden maksavan itse?
  11. Hiilinorsu, olin tuohon toiseen kuvaan kommetoinutkin. Tosiaan UPEA tuo miehesi sormus! Olemme pidemmän aikaa suunnitelleet miehelleni about presiiiiiis samanlaista sormusta. Hyvä maku meillä <3
  12. Hiilinorsu, kuulostavat todella hienoilta! Kuvia tosian sitten!!
  13. Ovh vajaat 1800€, mutta saatiin huomattavasti halvemmalla. Ei ole liikettä ottamassa välistä.
  14. Torstaina saatiin Morrikselta kihlat, rakkautta
  15. Kosinta tapahtui katolla kirkkaan tähtitaivaan alla niin kihloihin tulee "Tähtien alla 20.11.2011" Mahtoikohan minulle mahtua... Noh huomenna/lauantaina näkee. Katsotaan tuleeko vihkiin esim toisen nimi. Jotenkin niin perus, etten halunnut
  16. Flik mekin säästettiin meidän kihloihin vajaa vuosi kun tiedettiin että naimisiin mennnään. Ja nyt ruvetaan säästötilille laittamaan rahaa häitä varten. Kihloihin kuitenkin menee (saadaan ne huomenna tai la) ~1600e. Ja vein sinne isoisäni vanhan vihkin joka sulatettiin omaani.
  17. Flik suosittelen, että käyt jonkun hyvän suositellun kultasepän luona ja pyydät tarjousta tuon tyyppisestä teetettynä
  18. Me odottelemme koska saamme omamme <3 Mahdollisesti perjantaina pääsemme kokeilemaan onko hyvät. Sitten vielä kaiverrus.
  19. Roma ei kun 2013. Eikös tuolla jotenkin menu ja vuokra ollu yhteinen hinta tjtn? Sovimme sähköpostitse että käymme siellä joku arki-ilta.
  20. Meitä kiinnostaa Taattisten tila. Olen vaan ruvennut miettimään, onko se sittenkin liian pieni tila ~100 hengelle. Jos paikalla on pieni bändi ja tanssiakin meinataan. Paikka on muuten kyllä hyvinkin meidän tyylinen ja se hämäryyskin on ihana. Mutttta, tuleeko siellä hyviä kuvia ja entäs esim isoäitini joka näkee hyvin huonosti... Muokkaus: Wanha Talli voisikin olla parempi? Soitan sinne huomenna jos voisimme käydä viikonloppuna
  21. Me maksamme yhdessä. Olemme niihin säästänyt. Voi olla, että mies maksaa isomman osan silti. Tänään tilattiin <3
  22. Golden Eagle

    Haaveiluketju

    Ihanaa, pääsen vihdoin ihan _oikeasti_ suunnittelemaan <3
×
×
  • Create New...