Golden Eagle

Morsian
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Golden Eagle

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 03/07/87

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Turku
 1. Janique kiitos No sen huomaat että on valkokultainen(14k) flakka. Reunat nostettu ylemmäs, ettei ole niin "irtonainen" tuo timanttiosio ja kultaseppä jätti ihanasti tuollaiset koristeelliset kolot tuonne Keskellä 0,30 ct:n briljantti laadulla TW/VS2 (ja kuulemma erittäin hyvällä hionnalla sekä GIA:n kansainvälisellä laatutodistuksella). Vieressä kummallakin puolella 0,10 ct ja 0,05 ct briljantit. Istukoista tekivät sirommat kuin mallisormuksessa oli ja tasaiset, jotta saadaan vihki(t) viereen. Tulee molemmille puolille siis pienet puoliallianssit vihkeiksi (tai vihki+huomenlahja, miten sen haluaa selitellä )
 2. Susannai on kyllä nätti! Alkuperäiselle kihlalleni kävi onnettomuus Tästä uudesta halusin ihan erilaisen.
 3. Morris Lindblom Turusta ei pettänyt tälläkään kertaa ♡
 4. Me järjestetään 2015 elokuussa häät Wanhalla tallilla
 5. Omien kokemusten perustella teettämisellä saa nimenomaan halvemmalla ja laadukkaampaa. Me tilasimme kihlat Morris & Lindblomilta ja vihkit tulee ehdottomasti myös sieltä. Saimme HUOMATTAVASTI halvemmalla, kuin mikäli olisimme tilanneet edes suht samanlaiset jostain valmisputiikista.
 6. Jos kysyy Tarkkaselta niin varmaan tuleekin
 7. Ihana "Voitinpas" olisi mielestäni ehkä hauskempi vihkiin, sopisi kihlan tekstin kanssa ja olisi humoristinen
 8. Minäkin ymmärrän sen, että tuon ikäisten lasten vanhemmat ottavat joko kaikki tai ei ketään mukaan. 7kk lapsi tarvitsee myös äitiään. Jonkun yläasteikäisen lapsen voi mielestäni jättää kutsumatta. Itsekin aion minun puolelta kutsua muutaman vanhempani ystäväpariskunnan, mutten heidän lapsiaan. Eli kutsussa lukee vain pariskunnan nimet. Kaikki lapset siis yli 12-vuotiaita. Teinejä tuskin muutenkaan kiinnostaa tulla.
 9. ~Edith~ sanopa muuta Luin ihan kauhuissani tätä eikä mieskään voinut uskoa, että tällaista voisi tapahtua
 10. Täällä on aloitteleva http://kohtirenkaidenvaihtoa.blogspot.com/
 11. Niin, onko se hääparin tehtävä hommata vieraille majoituspaikka? Otitteko hääpaikan valinnassa huomioon sen, että vieraat pääsisivät kävellen majoitustiloihin? Maksoitteko kuljetuksia majoitukseen? Me haluaisimme majoittaa pitkänmatkalaisia jotta ei tarvitsisi murehtia siitä koska lähtee kotiin tai alkoholinkäytöstä. Toisessa paikkaa (A) olisi mahdollisuus tähän, toisessa (B ) ei. Paikassa B ei ole tilavuokraa ja tila on valoisampi, A:ssa toisaalta nätimpi piha-alue, B ollaan tosin nähty vaan talvella. Kumpaankin saa tuoda omat juotavat. Minä olisin kuitenkin kaartumassa vaihtoehtoon B varsinkin kun siellä emäntä on niin mukava ja kaikesta on tehty yksinkertaista ja jopa helppoa! Mies vaan miettii tuota majoitusasiaa. Toki vähän pelätään sitä, että jos paikka on noin korvessa niin vieraat lähtevät ajoissa. Miten ratkaista... Maksetaan pari ennaltajärkättyä taksia Turkuun ja varattuun hotelliin? Voiko hotellimajoituksesta olettaa vieraiden maksavan itse?
 12. Hiilinorsu, olin tuohon toiseen kuvaan kommetoinutkin. Tosiaan UPEA tuo miehesi sormus! Olemme pidemmän aikaa suunnitelleet miehelleni about presiiiiiis samanlaista sormusta. Hyvä maku meillä <3
 13. Hiilinorsu, kuulostavat todella hienoilta! Kuvia tosian sitten!!