Jump to content
Naimisiin.info

Diablito

Rouva
  • Viestit

    41
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Viestit posted by Diablito

  1. Hikoilu on ongelma täälläkin. Absolut Torria ja Triple Dryta ja Batsia on kokeiltu ja jokaisesta on saatu helpotusta tilanteeseen hetkeksi. Noiden kanssa on ongelmana itselläni se, että vaikka kosteus pysyy poissa pitkän käyttöjakson aikana, haju alkaa jossakin vaiheessa oleva melkoisen mojova. Siksi on pakko pitää käyttötaukoa. Ja ainoastaan AT on pitänyt hikoilun poissa usemman päivän.

    Ratkaisuksi tai tavaksi jolla pärjätään olen havainnut talkin. Siis ensin perusdödö kainaloon, annan kuivua ja riittävästi talkkia perään. Ei haise pahalle, eikä tule kosteutta. Talkkia voi lisätä päivän aikana niin paljon kuin huvittaa. Ainoa ongelma talkin ja hihattomien juhlamekkojen kanssa on se, että kyllähän kainalot ja hihansuut ovat valkoisina, jos sitä oikein kovasti laittaa, mutta vähemmän kerrallaan ja useammin. Tällä olen pärjännyt toistaiseksi.

  2. Olen ollut vieraana häissä, jossa kuvaus on ollut ennen ruokailua. Silloin kuvaukseen meni yllättävän paljon aikaa, joka osaltaan viivästytti ruokailua -> nälkäisenä ruokailua odotti kuin kuuta nousevaa.

    Varmasti voi tehdä niin, että kuvaatte ruokailun aikana, mutta kannattaa harkita, miten sen toteuttaa, jos haluatte ryhmäkuvia. Kesken ruokailun voi olla hankala saada ihmisiä kuvaukseen yms. Luulen, että ammattitaitoinen kuvaaja (jos teillä on palkattu sellainen) osaa kertoa aikatauluista ja muusta, jonka perusteella pystytte suunnittelemaan kuvauksen aikataulua paremmin. :)

  3. Maidoton käy kyllä laktoosi-intolerantille, mutta ei toisin päin. Totta, kuten edellä on mainittu, kermankorvikkeet on vähän kummallisen makuisia, mutta kakkuihin voi tehdä myös marjahyydykkeen tai vastaavan siihen päälle ja kuorruttaa sivut vaikkapa kookos- tai pähkinärouheella, jos ne käyvät. Tosiaan hatunnosto, että jaksat ottaa maitoallergikon huomioon, vaikkapa vain omalla leivoksella, sekin riittää, jos maitoallergikko on allergiansa kanssa yksin. :)

  4. Olen ollut useissakin juhlissa, joissa vieraita on ollut noin 80 ja kaikki on tehty itse. Kaikki juhlat eivät luonnollisesti ole olleet hääjuhlia. Haluaisin myös kertoa tässä ystäväni häistä, jossa kaikki oli tehty itse ja ruoka oli erittäin hyvää, sitä oli riittävästi ja organisointi onnitui todella hyvin. Homma onnistuu kyllä, jos on joskus itse ollut järjestämässä jonkinlaisia kekkereitä ja juhlapäiväksi saa muutaman ihmisen keittiön puolelle hommiin. :)

×
×
  • Create New...