Jump to content
Naimisiin.info

Sinikki

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Sinikki

  • Syntymäpäivä May 26

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

286 profiilin katselua

Sinikki's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Huhuh! En ymmärrä miten jotkut voivat laukoa moisia juttuja. :/ Meille ei ole suoranaisesti sanottu suoraan mitään ilkeää, mutta joskus kun olemme ilmoittaneet naimisiin menosta on tunnelma muuttunut kiusalliseksi. Johtunee siitä, että olemme suhteellisen nuoria siihen verrattuna missä iässä nykyään monet menevät naimisiin. Ja nämä henkilöt joiden kanssa tunnelma menee oudoksi, ovat usein sitä mieltä, että ennen naimisiin menoa on asuttava vuosia saman katon alla. Eihän siinä mitään väärääkään ole, mutta meille se ei sovi... No, pitää kai välttää puhumista häistä näiden henkilöiden kanssa.
  2. Tarkkaa budjettia ei ollut, mutta koska pätin vuokrata, puvun hinnaksi tulee 450e. Siihen sisältyy pieni muokkaus. (helmaa hieman muokataan. Mielestäni varsin edullinen!
  3. Sulho soitti ja ilmoitti että hääauto on varattu.. no, multahan ei mitään kysytty, mutta eiköhän nuo miehet ymmärrä enemmän autojen päälle Tälläinen siis, mutta katon kanssa . Tyytyväinen olen..Toivoinkin jotain vanhaa autoa..
  4. Sitten kun on häät, ollaan oltu kihloissa n. 1 vuosi ja 5 kuukautta
  5. En jaksanut lukea koko viesti sarjaa läpi, mutta luultavasti olen monen kanssa yhtä mieltä siitä, että hääpari itse päättää haluaako avec-kutsut vai ei. Meillä on onneksi niin, että "avecit" kuuluvat on oikeastaan jo sukuun, ovat sisarien puolisoita tms. Ainoastaan eräälle ystävälleni sanoin että ikävä kyllä hänelle ei tule tälläistä avec kutsua.. Oltiin kyl loppujenlopuks samaa mieltä asiasta, sillä kyseinen ystäväni on valokuvaajana häissä eikä hän ole kokoajan istumassa avecinsa kanssa, jolloin avec saattaisi tuntea olonsa luultavimmin ulkopuoliseksi. Ihanaa ku jotkut ihmiset eivät ala väittämään vastaan..
  6. Meillä harkitaan häiden piettämistä kokonaan yhdessä paikassa, (meillä siis tulee olemaan maistraatti vihkiminen, ei kuuluta kirkkoon) koska sukulaisia tulee yli 100km päästäkin juhlimaan. Haluamme kuitenkin siunauksen liitolle, joten toisena vaihtoehtona on tila, jota kaikki sisareni ovat käyttäneet häissään ja sieltä juhlapaikalle matkaa kestää n.10-15min. Ei pitäisi olla liian pitkä matka.
×
×
  • Create New...