Jump to content
Naimisiin.info

Onnimonni

Rouva
  • Viestit

    19
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female

Onnimonni's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sain hen.koht. pyydön, että kävisin kirjoittamassa meidän ulkohäiden onnistumisesta, joten tässä tulee Täytyy sanoa, että vaikka häiden järjestäminen oli työlästä, koska koko juhlapaikka piti rakentaa itse niin se oli todellakin sen arvoista. Saimme todella paljon kehuja juhlista ja kaikki sanoivat niiden olleen uniikit ja tunnelmalliset. Olin koko päivän ihan onnestä mykkyrällä, koska saimme juuri sellaiset häät jotka olin pienessä päässäni kuvitellutkin! Sää aiheutti päänvaivaa, koska sääennuste muuttui koko ajan vielä perjantainakin. Onneksi sää oli juuri sopiva ja ei ollut liian kuuma/kylmä. Kävi kyllä tuuri, koska perjantaina ja sunnuntaina satoi. Istuin aamulla meikattavana ja aina välillä hihkuin ääneen, että jeee kato aurinko! Meillä oli kaikki ihmiset ja tarjoilupöydät järkätty, bändi yms. järkätty telttojen alle, joten pieni sade ei olisi koko päivää pilannut. Itse ostin muutamia vilttejä vieraille ja hyttysmyrkkyä (joka kuitenkin unohtui hääsviittiin), Sitä kannattaa hankkia, koska ihmiset sanoivat, että itikat olivat jonkin verran syöneet. Järjestimme häät omakotitaloalueella ja bändi lopetteli kahdentoista aikaan. Poliisit kävivät juuri ennen bändin lopettamista kurkkimassa, että mikä on meno. Minä en heitä nähnyt, mutta sulho oli jututtanut ja siitä ei mitään ongelmaa tullut. Kaikki naapurit kyllä tiesivät tulevista häistä( ja osa siellä bailasi mukanakin) ..laitoksellekin niistä oli ilmoitettu, mutta yksi meidän naapuri on vähän pipipää ja oli ilmeisesti valittanut.. poliiseillekin tuttu tapaus. Mutta pointtina siis, että kannattaa ilmoittaa juhlien järjestämisestä naapureille ja poliisiasemalle. Toinen asia mihin kannattaa satsata mielestäni on valaistus (varsinkin loppukesästä). Meillä oli teltoissa tosiaan ne paperilyhdyt (aluksi piti laittaa tanssilattian päälle, mutta edeltävän yön sää esti tän) ja ne olivat aivan äärettömän ihanat. Olivat mielestäni suurin tunnelmantuoja! Harmi, että en oo saanu vielä kuvia kuvaajilta..laittaisin näytille Lyhdyt ovat muutes myynnissä tuolla kirpparin puolella jos joku on kiinnostunut Toinen juttu mitä kovasti etukäteen mietin oli lattia.. tai sen puuttuminen. Pähkäilin kovasti, että ääks naisten korot uppoaa ja pöydät keikkuu yms. Lopulta laitettiin kutsun infokohtaan, että huomioithan, että juhlimme ulkosalla. Ihmiset olivat sitten varautuneet kiilakoroilla, ballerinoilla ja näimpäs tätini istuvan illalla oman viltinkin kanssa Itseasiassa minulla itselläni oli normaalit korkokengät ja niilläkin pystyi ihan hyvin kävelemään nurmikolla. Isäni rakensi lastulevyistä tanssilattian, joten tanssaus onnistui hyvin. En nyt tiedä, että oliko tästä mitään apua kenellekkään, mutta kerroinpa kuitenkin. Saa myös kysellä jos jotain käytännön juttuja en hoksannut mainita. Näin lyhyesti sanoisin, että puutarhajuhlat olivat aivan mielettömän intiimit ja tunnelmalliset. Kaikki morsiamet nyt rohkeasti vaan järkkäämään... sateen varalle vaan suunnitelma
  2. Kirjoittelin kauan sitten tänne (sivu8) suunnitelmistamme. Nyt kun häihin on enää alle kaksi viikkoa, niin päivittelen tänne miten lopulta järjestelyt menevät. Eli meille tulee Lempäälän juhlatelttavuokrauksesta 6 4x4 telttaa. Hintaa näille on vain 520e, mikä on yli puolet vähemmän kuin Oulun telttavuokrauksella. Teltat ovat myös minusta kauniimpia kuin isot juhlateltat kun nämä (dubai-malli) ovat keskeltä korkeampia. Saa yhdistettyä toisiinsa vesikouruilla. Tällä hetkellä jännäilen kovasti säätä, koska is:n mukaan 60 % mahdollisuus, että sataa.. Onneksi on vielä aikaa ja tämä ei ole lopullinen ennuste.. toivotaan, että muuttuu parempaan suuntaan. Jos sataa niin tehdään yksi yhteinäinen ja suljettu tila, mutta alkuperäinen suunnitelma on niin, että tanssilattia jää kahden telttarivin väliin ja sen päällä on paperilyhdyistä tehty "katos". Tilasin HongKong verkkokaupasta kuusenkynttilöitä, joissa on pitkä väli lamppujen välillä, niin on helppo kiinnittää paperilyhdyt niihin klipseihin. http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/70103410/ Tuollaisia lyhtyjä tulee n. 50kpl, joista osa menee sitten tarjoilupöydän yläpuolelle jos kaikki eivät mene tanssilattian ylle. Minusta ne ovat ihaniaaaa <3 Apua. Alkaa jo jännittämään!
  3. Eli etsiskelen solemates (googleta) tyyppista korkosuojusta kenkiini, joissa on ohuehkot korot.. Häät ovat pihalla ja en löydä suomessa myytäviä kuin tanssikaupoista, joissa ne ovat ohuita alhaalta ylös asti... Uskon, että sellaisista ei ole hirveästi apua. Pitäisi löytää sellaiset, jotka hieman levenevät maata kohti. Osaisko kukaan vinkata. Solemates tukee jenkeistä asti ja sellaiset eivät enää ehdi meidän häihin! Kiitos
  4. Heips! Mulla tyllihelmainen puku, jossa nyöritys. Oulun Ruskassa (Katariinan kans samassa) Kavennus ja lyhennys (ei ympäri) n.150e.. Kavennus normaalia kalliimpi ku ei oo sivusaumoja, niin pitää ottaa kaikki nyörilenksut pois. Onkohan kukaan muokannut pukunsa pääntietä? Haluaisin nimittäin olkaimettomaan pukuuni sweetheart-pääntien ja mietin, että missähän sellaisten muutosten hinnat pyörivät?
  5. Katariinassa vuokrataan kaikkia pukuja ja vuokrahinta on 75% puvun myyntihinnasta
  6. Täytyy sanoa, että Katariinassa sain todella hyvää ja ystävällistä palvelua ja sovitusaikakin venyi yli kaksituntiseksi, mutta missään vaiheessa ei hoputettu. Puvut olivat iiihania. Tosi hyvillä mielin lähdin, vaikka en osannut vielä lopullista päätöstä tehdäkkään. Suosittelsin kaikille kyseistä paikkaa. Vertailukohteena minulla Ykan morsiuspukuliike Birgitta, joka oli KAMALA. Olemme käyneet siellä kolme kertaa (aina eri siskon kohdalla) ja joka kerta palvelu on ollut todella töykeää ja itse myyjä on aina kamalissa rytkyvaatteissa (mun mielestä on jokseenkin oleellista edes yrittää näyttää tyylikkäältä jos myy unelmia??) Koko liikkeestä en löytänyt kuin yhden puvun jota oikeasti halusin sovittaa.. Yöks. Myyjä myös tyrkytti oman makunsa pukuja vaikka kerroin, että haluan pitsipuvun.
  7. Siis olen kyllä vakuuttunut, että ne sopii tyylillisesti yhteen, mutta juurikin se rako mikä jää luultavasti istutuksen vuoksi mietityttää. En edes hoksannut ajatella sellaista vaihtoehtoa, että kihlaa voisi muokata. Sulholle ehdotin tänään, että jospa pidän kihlaani oikean käden nimettömässä jos niiden muodot kovasti sotii toisiaan vastaan.. ääh. Haluaisin sen mallisen, että safiiri olisi istutettuna sormuksen alareunasta vasta ja se olisi ns. ylöspäin korkeammalla.. tyhmästi selitetty.. mutta en ole löytänyt. Jos joku löytää niin apua otetaan vastaan.
  8. Mitkään katselemani timanttivihkin eivät oikeen ole iskeneet ja nyt törmäsin sinisiin safiirisormuksiin, joissa on pieniä timantteja sivuilla. Mietinkin, että mahtaakohan sellainen sopia kihlani kanssa jossa on 2 riviä timantteja. Olen nyt ihan rakastunut noihin safiireihin. Oli vain vaikea löytää kuvia, joissa olisi nähnyt tuohon tyyliin yhdistettyjä sormuksia. Oma kihlani on suurinpiirtein tällainen http://www.pixmania.fi/fifi/timanttisormus/rose-kara-timanttivihkisormus-valkokultaa/11699207--art.html Ja haaveilemani vihki tällainen http://www.chanti.fi/T-Korualennusmyynti?gclid=CO2Xy8K2hLQCFY98cAodEl8A_A#Sormus_14_karaatin_valkokultaa_0_18_ct_0_80_ct|23254551 tai tällainen http://www.thediamondstore.co.uk/sapphire-7-x-5mm-and-diamond-9k-white-gold-ring-p20820c907.cfm taaai tällainen http://www.thediamondstore.co.uk/sapphire-5-x-3mm-and-diamond-9k-white-gold-ring-p4787c907.cfm Mitä ootte mieltä?
  9. Meidän paketti tällanen. Hintaa 910e (sis.matkakulut) Kuvaajana Henri Pylväs. Tosi mukavan olonen tyyppi ja yhteydenottoihin on vastannu heti seuraavana päivänä. - Suunnittelupalaveri - Hääpäivään valmistautumisen kuvaus - Hääpotretit miljöössä - Vihkitilaisuuden kuvaus - Hääjuhlan kuvaus - Kuvien jälkikäsittely - Kuvat toimitettuna DVD-levyllä - 10kpl 13x20cm valokuvavedosta valitsemistanne kuvista - Salasanasuojattu nettigalleria kuvien katseluun
  10. Meille tulee koko päivän hääkuvaus tällä setillä: - Suunnittelupalaveri - Hääpäivään valmistautumisen kuvaus - Hääpotretit miljöössä - Vihkitilaisuuden kuvaus - Hääjuhlan kuvaus - Kuvien jälkikäsittely - Kuvat toimitettuna DVD-levyllä - 10kpl 13x20cm valokuvavedosta valitsemistanne kuvista - Salasanasuojattu nettigalleria kuvien katseluun Hintaa 910e, johon sisältyy myös kuvaajan matkakulut. Olen tähän tarjoukseen enemmän kuin tyytyväinen!
  11. Nostetaanpas tätä keskustelua Meilläkin on suunnitteilla häät ulkona teltassa elokuussa 2013. Kovasti jännittää sää! Tarkoitus on pitää juhlat vanhempieni pihalla. Suunnitelmat ovat tällä hetkellä seuraavanlaiset.. Telttoja kaksi vastakkain. Väliin jää tilaa tanssilattialle (jonka taiteilee morsiamen isä) Tanssilattian ylle, telttojen väliin tulee "valokatos" eli tiheään laitettua valoroikkaa. Telttoihin tulossa pyöreät pöydät joihin mahtuu kuhunkin 8 hlö (eli noin kymmenen pöytää) Pyöreät pöydät oli mulle jostain syystä ihan must-juttu Telttoihin oon katellu kynttiläkruunuja ja löysinki sellaset halpahallista suht. halvalla 20e/kpl, mutta sitte ku niitäkin pitäisi ottaa varmaan se 8-10kpl, niin hinta nousee aika kivaksi :/ Meillä on pihan laidalla isän tekemä hieno hirsilato, josta tulee luultavasti baari Meille ois tarkotus ottaa bändi sinne soittaan. Tietääkö kukaan, että onko olemassa jotain yleisiä järjestyssääntöjä tän suhteen (maalaisjärjen lisäksi) joita pitäis noudattaa? Molemmilla puolilla naapurit, mutta ne on vanhoja tuttuja ja varmasti ymmärtää yhden illan melut jos ei aamuyöhön asti mölytä. Teltat haetaan kauempaa (edullisemmat) tai sit ostetaan itse. Asutaan Oulussa ja häät ovat tästä 130km, joten pyydettiin tarjousta paikalliselta telttavuokraajalta. Hintaa olis tullu yli tonni(!!!), joten edullisemmaksi tulee ajaa muutama sata kilometriä ja hakea ne etelämmästä (en vielä paljasta mistä, jotta kukaan ei vie niitä meiltä jos on samana päivänä häät ) Mikäli on tarkoitus järjestää myös tarjoilupöydät telttaan, niin silloin isommat teltat esim 6x12 tai 8x10 Yksi pöytäryhmä vaatii tilaa n. 3x3m ja siihen saa 8 istumapaikkaa. Fiilistellään yhdessä nyt
  12. Äää! Ärsyttävän pitkä aika odottaa kun katoin tota meidän hääpäivälaskuria
  13. Meille on nyt varattuna vihkikirkko ja paikkakin (95%varmuudella) paljastan paikan sitten kun se on ihan täysin varma
  14. Kovasti olimme menossa syksyllä naimisiin, mutta nyt alkaa himottamaan myös tunnelmalliset talvihäät. Tietääkö kukaan mitään valtavan tunnelmallista paikkaa, jossa olisi takka ja reilusti tilaa n. 90 vieraalle? Ei Allin Matalaa.. muuten täydellinen, mutta pihapiiri on ihan karmea. Onkos täällä muita talvimorsiamia? Löysin kivan blogin aiheeseen liittyen http://tahdonvainsut.blogspot.com/2011_11_01_archive.html
×
×
  • Create New...