Jump to content
Naimisiin.info

kkarkkai

Jäsen
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

kkarkkai's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. vielä yksi tähän ketjuun kuuluva. Pietarsaaressa juhlitaan.
 2. Tuntuu muuten aika oudolta, että joku saa jossain paikassa hyvää kohtelua ja toinen huonoa. Johtuukohan meistä, siis asiakkaista, vaiko heistä. Luulisi, että kaikille olisi tärkeää hyvän maineen saaminen, johtaahan se myöhemmin ehkä lisääntyneisiin asiakkaisiin. Eiköhän jokaisen häät ole yhtä tärkeitä. Haluaisin myös uskoa, siihen että jokaisen häät ovat yhtä tärkeitä! Emilia-kokemukseni jälkeen, kaikki eivät näköjään ole samaa mieltä. mielestäni pidin ihan kohteliaasti yhteyttä Emiliaan. Virheenäni (?!?) oli ehkä, että halusin tietää hinnoista ennen lopullista varausta. En osannut arvata, että päivä täytyy varata ennen hintojen ym. neuvotteluja. Muut ovat olleet näköjään viisaampia ja tienneet enemmän k.o. paikasta uskaltaessaan varata haluamansa päivän heti kättelyssä. Olisin minäkin mielelläni käyttänyt Emilian palveluja, mutta yhteistyömme ei näköjään toiminut. :-/
 3. Lisään vielä Emiliasta VAROITUKSEN. Päivämäärä täytyy näköjään varata ennenkuin ruoasta päästään yksimielisyyteen! EIVÄT OTA ENNAKKOVARAUKSIA!!! Omistajan mielestä asiakkaan täytyy osata hahmottaa hinnat omalle menulleen heidän menuvaihtoehtojensa pohjalta ja päättää heti. Neuvotteluja ei pysty heidän kanssaan luotettavasti käymään, sillä jos et heti varaa päivämäärää niin saatat jäädä tyhjän päälle. EI ammattimaista toimintaa!!
 4. Täytyy nyt tunnustaa Emilian suhteen, että siellä ei näköjään pääse tekemään alustavaa varausta, vaan saattavat myydä päivän, josta olette puhuneet, jollekin muulle ilman mitään tietoa. Kyselyjäkään ei tule, vaan ilmoitus että ovat jo varattu. Petyin tänään suuresti Emiliaan!! Olimme neuvottelemassa menusta ja yhtäkkiä he eivät enää olleet vapaat neuvottelemanamme päivänä. Kannattaa pitää mielessä!
 5. Onkos toi Emilia samaa puljua kuin Tiinan pitopalvelu?? Tiinalta tuli tosi monta menu vaihtoehtoa edullisin hinnoin!
×
×
 • Create New...