Jump to content
Naimisiin.info

sonet

Ammattilainen
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän sonet kaikki viestit

  1. Samaa mieltä Petrin kanssa. Alle 1000:lla €:lla löytyy paljon hääbändejä, jokaiselta paikkakunnalta. Tuolta hääpalvelut / musiikki -kohdasta löytyy paljon bändejä eri paikkakunnilta. Rohkeasti vain kyselemään tarjouksia varteenotettavilta vaihtoehdoilta.
  2. sonet

    Häävalssien sanoja

    Yö kerran unhoa annoit Yö kerran unhoa annoit, väsyneenä kun helmaasi jäin. Minut unten maille sä kannoit, sadun kauniin unessa näin. Minä näin jälleen katseesi tuon armahan, hymyn suloisen kirsikkasuun. Uskoin silloin onnehen varmaan, uskoin unelmiin ja haaveiluun. Yö kallis sinua kaipaan, unta kaunista satujen maan. Aatos liitä onneni aikaan, muistot sinne sen kuljettaa. Minä näen jälleen katseesi tuon armahan, jälleen hymyilee kirsikkasuu. Valo täyttää iltani harmaan, surut synkät jo pois unhoittuu. Sanat löytyvät myös Suuresta Toivelaulukirjasta 10.
  3. sonet

    Bändien hinnat

    Tuo hääbändin hinta ei aina ole niin yksiselitteinen asia. Pitää ottaa huomioon monta eri asiaa, kuinka monta henkilöä bändissä on, kuinka kokeneita soittajia he ovat, kauanko he soittavat, kuinka pitkä matka on matkustettavana, opettelevatko he häävalssinne jne..
  4. sonet

    Ruokaa ym. bändille?

    Kyllä monet kirjoitukset näistä pitävät paikkansa. Useimmat hääbändit eivät oleta bändille järjestettävän mitään erityistä. Ruokailu on toki hyvä olla, koska keikkapäivät ja -yöt ovat pitkiä ja käyvät voimille. Ruokailusta on kuitenkin hyvä sopia bändin kanssa erikseen ja myös mainita, jos sitä ei jostain syystä bändille järjestetä. Yksikään hääbändi ei kuitenkaan jätä keikka ottamatta vastaan ruolailun puutteen vuoksi. Jos bändi ei saa ruokaa, niin he ottavat omat eväät matkaan. Joissakin hääpaikoissa on bändille omat takatilat, joissakin taas ei ole. Bändi tykkää, jos tällainen mahdollisuus on, mutta eivät he sitä yleensä vaadi. Luksusta sitten on, jos bändille tarjotaan vielä juotavaa. Ja sitähän toki kuumilla kesäkeikoilla kuluu, soittaminen on yllättävän hiostavaa puuhaa (huom. lavalla on aina kuumempi kuin salin puolella, johtuen yleensä valoista). Mutta jutelkaa bändin nokkamiehen kanssa käytännön asioista. Sillähän se selviää, jos bändillä on joitakin erityisvaatimuksia, yleensä niitä ei ole.
  5. Jotkin sähköpostiohjelmat laittavat automaattisesti ihan asiallisestakin osoitteesta lähetetyn viestin suoraan roskaposti-kansioon, jolloin sitä on vaikeampaa vastaanottajan havaita. Itsellänikin on käynyt niin, että olen löytänyt roskapostikansiosta monta päivää vanhoja lukemattomia tarjouspyyntöjä. Jos vastausta ei parin päivän sisällä tule, niin kannattaa soittaa. Jos soittoon ei vastata, ei sekään ole välttämättä merkki huonosta palvelusta, joskus vaan ei pysty vastaamaan puhelimeen. Takaisin olisi tietysti näiden paikkojen ylläpitäjien fiksua soittaa, mutta jotkut eivät silti niin tee. Viime kädessä kannattaa lähettää tekstiviesti, jos siihenkään ei vastata, niin se on viimeistään merkki siitä, että heitä ei kiinnosta saada asiakkaita tai että he ovat lopettaneet toimintansa.
  6. sonet

    Ruokaa ym. bändille?

    Eihän bändille pakko ole tarjota ruokaa, jos budjetti on muutenkin tiukka. Tärkeää on kuitenkin, että bändi saa etukäteen tietää saavatko he ruokaa vai eivät. Keikkapäivä yleensä kestää kellon ympäri, joten olisi hyvä tietää pitääkö ottaa omat eväät matkaan. Ja tosiaan, eivät bändiläiset vaadi mitään gourmet -aterioita, riittää että maha ei isommin kurni keikan aikana.
  7. Hei! Olemme alkaneet ottamaan vastaan varauksia ensi kesälle. Varauksia on tehty jonkin verran, mutta vapaitakin viikonloppuja löytyy vielä. Ja keikkailemme myös Pirkanmaalla:) Yhteystietomme löytyvät kotisivuiltamme. http://www.tanssiorkesterisonet.fi/
  8. Kävimme juuri keikalla tuolla Auttoisten Maatalolla ja voin suositella paikkaa. Henkilökunta on ammattitaitoista, tilat olivat viihtyisät, mm. mukava terassi, bändille esiintymislava, riittävät salitilat... Muutenkin seutu oli kaunista. Nettisivujen mukaan myös vuokra on edullinen.
  9. Olimme viikonloppuna bändin kanssa Kavalton tilalla keikalla ja voin ehdottomasti suositella. Henkilökunta oli ystävällistä ja palvelualtista. Ruoka oli erinomaista, jopa minun mielestäni vaikka yleensä olen kovin nirso Paikkana oli siis Navetan vintti, joka oli paikkana maalaisidyllinen ja viihtyisä. Bändikin otettiin hyvin huomioon, meille oli järjestetty takahuone henkilökunnan tiloista.
  10. Hei! Orkesterin näkökulmasta katsottuna en ainakaan manttaalitalosta löydä moitittavaa. Tilaa riittää isompiinkin juhliin ja paikasta saa hienon koristelemalla, eihän se siis sellaisenaankaan mikään huono ole. Henkilökunta oli muistaakseni ystävällistä ja ruokakin oli erinomaista. Eli voin suositella paikkaa.
  11. sonet

    Toinen laulu?

    Tuon "I can't help falling in love" kanssa yhteen sovivia kolmijakoisia kappaleita voisivat olla vaikka: - Kaduilla tuulee (Jari Sillanpää) - Nothing else matters (Metallica) - Valot (Kari Tapio) - Crazy (Aerosmith) - Seikkailija (Finlanders) - When a man loves a woman (Michael Bolton) - Kiss from a rose (Seal) - Satukirjan sankari (Yö)
  12. sonet

    Nuijantalo (Pälkäne)

    Tässä muutama yleiskuva Nuijantalosta, jossa oltiin häitä viettämässä jokunen vuosi sitten.
  13. sonet

    Kaunein rakkauslaulu? Listatkaa!

    Minusta Johanna Kurkelan "rakkauslaulu" on kaunein.
×
×
  • Create New...