Asherah

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Asherah

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Eipäs ole Itämerikeskuksessa A-oikeuksia
 2. Melena, Humm.. Itse ainakin valitsin Kalevala korun juuri sen takia että se ON yksilöllinen : Tavallisia timanttisormuksia yms tulee vastaan juuri jos jonkun sormessa, mutta Kalevalassa samalla mytologinen puoli, mikä tekee siitä yksilöllisen ja persoonallisen sekä antaa ainakin minulle sellaisia merkityksiä, mitä "tavalliset" sormukset eivät voisi tarjota. Ja Kaupunkisormusta en ole nähnyt kenenkään toisen sormessa kuin omassani..en koskaan. Tietenkin on ihmisiä, jotka ostavat ko. sarjaa vain ja ainoastaan merkin takia, paneutumatta mitenkään syvempiin merkityksiin. Ja mitäs tuo haitannee, upeita koruja joka tapauksessa, joita saisikin nähdä jokaisen vastaantulijan somisteena..pientä silmänruokaa arkeen..
 3. Varauksellisista syistä juhlapaikka ensin. Meilläkin kirkon varaaminen onnistuu vasta lähempänä h-hetkeä. Pienoinen jännitys, sillä P-A-K-K-O saada juuri tuo kirkko.. ..ja vielä mielellään samalle päivälle kun on juhlapaikkakin.. ;D
 4. Ammattilaiselle menen, sillä häneltä löytyy hyvätasoiset meikit ja varusteet ja mahd. myös pikku ohjeita. Itse osaisin kyllä suht hyvin juhlameikin loihtia, mutta ammattilaisen puoleen käännyn suurin osin tuon varustetason takia. Ainut pelotus se, että koska olen suht herkkähipiäinen kasvoistani, niin toivottavasti ei tule mitään komplikaatioita meikkaussessiosta ja uusista tuotteista. Tuohon kyllä auttanee koemeikkaus, jota ilman en uskalla (juuri tuon takia) häämeikkiin luottaa. Ja onhan tuossa juuri sekin plussansa, että saa olla hemmoteltuna ja hetken hengähtää ennen häärumban jatkumista.
 5. Kiitos juska yhteistiedoista. Nyt ei muuta kuin soittelemaan Itämerikeskuksen ulkopuolella kävästiin jo viime viikolla ajelemassa.. Vaikka oli talvisen synkeä sää, vaikutti paikka silti melko mukavalta. Ainut vain, että saisi olla pikkauisen enemmän sivussa muusta asutuksesta. Mutta kaikkeahan ei voi saada.. :-/
 6. Ah..tuo Happy Together mikä mainittiin on NIIIIIIIN IHANA. Loistava. Sen haluan omiin häihini ohjelmistoon. Ismo Alangon Rakkaudesta on aivan mahtava myös, mutta se tulisi osoittaa suoraan omalle rakkaalleen..eikä se ole oikein sellainen "lavanvaltaus" biisikään, vaan enemmän sellaista kaksinkeskistä tunnelmointia
 7. Arkisin (ja miksei juhlassakin) suosikkini on Naomi Campbellin orkkistuoksu. Se on ollut mieleisin niin kauan kuin muistan, sopivan pehmeä ja jotenkin ylellisen tuoksuinen. Häissä ajattelin kuitenkin suihkautella jotain Escadan tuoksua, ne ovat myös yksi ehdottomista suosikeistani. Vielä en ole päättänyt mikä se tulee olemaan, mutta muutama suosikki on noussut vahvasti esille.. Mutta uusi puteli häitä varten on ostettava, ja mielellään hyvin lähellä itse h-hetkeä, tai ei ole takeita että pullon pohjalla enää pisaraakaan on, kun olisi lupa suihkauttaa. Jossen syystä tai toisesta kuitenkaan kallistu Escadaan, niin sitten tuoksu tulee olemaan joku puuterisen pehmeä, raikas ja ehkä ripauksen mystinen. Valinnanvaikeus!
 8. Minulla on kihlasormuksena Kalavalakorun Kaupunkisormus Kun sen ensimmäisen kerran joskus kaupan näyteikkunassa huomasin, en saanut silmiäni irti. Päätin jo silloin, että jos menen joskus kihloihin, niin tuon sormuksen haluan. Nyt vain pikkuruiset ongelmat vihkisormuksen kanssa.. Miten saada noinkin paksun sormuksen seuraksi toinen..? Mutta siihenkin jo visio valmiina, jota kultaseppäopiskelijaystäväni kanssa yhdessä pähkäilemme Mutta kaupunkisormus on itsessään täydellisyys, upea herkkä muotoilu, sopivan paksu ja näyttävä, mutta silti siro ja tasapainoisen kaunis. Pidän suuresti.
 9. Kävitkö Juska suoraan siellä tutustumassa vai soittelitko ensin vai otitko yhteyttä esim. sähköpostitse? Mikäli omistaja vaihtunut, onko myös yhteistiedot vaihtuneet samalla vaiko pysyneet samana? Tällä hetkellä vahvaa kiinnostusta herättää ko. paikka ja tahtoisin saada kaiken mahd. infon sitä koskien. Ja mitä oransseihin tuoleihin tulee.. voihan niihin juhlien ajaksi pistää vaikka mieluisen väriset kangaslätkät päälle Pieni järjestelykysymys vain. Ainakin positiiviselta muutokselta kuulosti tuo tarjoilupuoli..itse kun tahtoisin tehdä mahd. suuren osan tarjoiltavista. Ehkä osan voisi sitten ottaa ihan Itämerikeskuksen kautta. Myös boolien ynnä muiden kanssa säätely ei tule niin kalliiksi, jos siellä ei kerta enää A-oikeuksia. Sopii minulle..