Jump to content
Naimisiin.info

LissuS

Rouva
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Helsinki

LissuS's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Sen voisin vielä lisätä, että kannattaa miettiä mahdolliset koristeet jonkun verran tarkkaan, koska tila on aika korkea ja jonkun mielestä ehkä hieman kolkko Esim. pienet kukka-asetelmat eivät siellä näytä juuri miltään. Kynttilöitä on syytä olla paljon, että tila saa lämpimämmän ilmeen ja niitä paikan erivärisiä spottivaloja voi hyödyntää. Itse en valitsisi teemaväreiksi mitään pelkkää harmaata tai hopeaa, koska ne vain korostavat kylmyyttä. Meillä oli fuksia, musta ja valkoinen väreinä ja tuo pinkki ei siinä tilassa ollut mitenkään liian imelä vaan pikemminkin juuri ja juuri toi sinne jotain väriä ja pirteyttä Jos on varaa, niin ottaisin ne pyöreät pöydät. Mutta nämä on toki makuasioita.
  2. Ja kannattaa käydä niissä n. kerran kuussa pidettävissä avoimissa ovissa, niin pääsee suunnittelemaan paikan päälle ilman erillistä ajanvarausta. Itse taisin pyöriä siellä mittanauhan kanssa suunnilleen joka kuukausi puolen vuoden ajan ennen hääpäivää
  3. Onnittelut juhlapaikan valinnasta! Itse olin ainakin tosi tyytyväinen, ehkä loppulasku olisi voinut olla vähän pienempi niin olisi häälahjarahoista jäänyt jotain käteenkin. Meillä toteutettiin vihkiminen paikan päällä lavalla, josta bändin kamat oli peitetty valkoisella harsolla ja muutama ruusun nuppu ripoteltu lattialle. Lava sijaitsi keskellä oikeaa seinustaa (ovelta katsottuna) ja se oli n. 5x4 m muistaakseni. Vihkimisen ajan vieraat seisoivat lavan ympärillä miten mahtuivat. Pöytäjärjestys oli sellainen (12 hengen pitkät pöydät) että seisomatilaakin jäi pöytien väliin. Tanssin alettua yksi pöytä lähimpää lavaa piti tosin viedä pois. Vihkimisen alussa kävelimme lavan eteen takahuoneen portaita ja vieraita oli pyydetty jättämään siihen kohtaan pieni käytävä. Meillä oli vieraita 120, mutta jos määrä olisi ollut vähemmän kuin 100, harkitsisin ehkä vielä, jos vihkimisen voisi toteuttaa eteistilassa. Ei tuossa meidän ratkaisussakaan mitään vikaa ollut mutta ajatuksena olisi kiva, että vihkiminen ja ruokailu tapahtuisivat eri tiloissa Keittiötiloissa ei meillä (tai pitopalvelulla) ollut mitään moittimista, kylmätilaa juomille oli tarpeeksi, mikä oli hyvä. Ja lattia nyt on sellainen hieman kulunut, mutta sille ei taida voida mitään..
  4. Voin suositella Huplia lämpimästi 120 hengen häidemme perusteella; ruokia kehuttiin paljon ja tarjoilu sujui ongelmitta ja todella huomaamattomasti. Kakku tilattiin muualta mutta uskoisin senkin olevan samaa hyvää tasoa.
  5. Hei! Olisi taas kiva kuulla tuoreita (tai vanhempiakin) kokemuksia juhlista Agroksenmäellä Sellainen yksittäinen kysymys tuli ainakin mieleen, että jos vihkiminen on pidetty siinä eteisaulassa, niin saako (sisääntulo)musiikin kuulumaan hyvin sinne? Onko sielläkin esim. kaiuttimet tai voiko kaiuttimia siirrellä sinne..? Otamme ainakin sen talon perusäänentoistolaitteiston ja bändin laitteita voi käyttää puolille yöhön asti. Mutta bändin laitteethan ovat siellä salin puolella..
×
×
  • Create New...