Jump to content
Naimisiin.info

Syyshäät-11

Jäsen
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Syyshäät-11

 1. Anteeksi, tuon edellisen voi poistaa. En muistanut rekisteröityä. Hääyö vietetty Havenissa ja ajattelin jakaa kokemukseni. Kerran jo kirjoitin rekkautumattomana, mutta kommenttini poistettiin. Eli huone oli kauniisti sisustettu ja siisti kuten tuon tason hotellissa pitää ollakin. Koin hieman epämiellyttäväksi sen, ettei wc:ssä ollut varsinaista ovea vaan pelkkä lasinen liukuovi wc-kylpyhuoneen ja muun tilan välillä. Asiakaspalvelu oli ihan ok, muttei mitenkään erityisen mahtavaa. Shampanjaa esim. ei oltu tuotu huoneeseen ajoissa vaan meidän piti erikseen soittaa respaan sen perään. Käsintehdyt suklaat olivat ihania. Huoneeseen tarjoiltu aamupala oli todella runsas ja sisälsi paljon ruokia, joita en ollut tilannut. Ehkä hotelli halusi laittaa hieman ekstraa hääparille, mutta ruokaa oli aivan liikaa. Mukana oli paljon ruokia, joita emme kumpikaan syö (esim. munakasta, pekonia) ja olin jättänyt ne ihan tarkoituksella tilaamatta. Suuri miinus siitä, etteivät croissantit ja sämpylät olleet tuoreita. Kokonaisuutena siis ihan ok, mutta tuon tason hotellilta olisi odottanut vielä enemmän. Jokatapauksessa menemme varmasti tulevaisuudessa viettämään vuosipäivää tähän hotelliin. Sijainti ja myöhäinen huoneen luovutus iltapäivällä oli meille yliveto.
 2. Muutamalta vieraalta ei saatu yhtään mitään. Pelkkä kortti olisi riittänyt loistavasti enkä todellakaan odottanut kalliitta lahjoja, mutta ettei edes korttia! Minusta tämä on niin moukkamaista, että tekisi mieli jättää kiitoskortit näille muutamalle lähettämättä.
 3. Meillä oli hääjuhlapaikalle saapuville tervetuliaismaljat, jotta heti aluksi syntyisi rentoa rupattelua. Ongelmana oli, että vieraat eivät ymmärtäneet että ne sai tosiaan juoda jo meitä odottaessa eikä lasin kanssa olisi tarvinnut odottaa yli puolta tuntia saapumistamme. Onnittelukuohari meillä oli erikseen, mutta ihmiset säästelivät tuota tervetuliasmaljaa sinne asti... Oli varmaan hieman lämmennyttä kun onnittelumaljat nostettiin noin tunti sen jälkeen kun vieraat saivat tervetuliasjuomansa. Eli meillä tämä ei oikein toiminut eikä juomia tarjoillut henkilö tästä muistanut erikseen vieraille mainita.
 4. Kustansimme kahdelle kaasolle ennen häitä suunnitteluillallisen ravintolassa, kampaukset ja meikit, kevyen aterian juuri ennen hääjuhlapaikalle lähtöä ja kaasonlahjat. Mekot ja muut asusteet he hankkivat itse.
 5. Minulle ja kahdelle kaasolleni tehtiin kampaukset ja meikit Tapiolan Toporiinassa. Olimme kaikki valtavan tyytyväisiä erityisesti kampauksiin ja meikitkin olivat oikein kauniit. Oma meikkini erityisesti oli kaunis ja raikas ja melkein pystyi peittämään asian, että yöunia oli takana vain pari tuntia. Suosittelen lämpimästi!
 6. Minulla oli vuokrapuku Espoonkeskuksen Zazabellasta ja olin todella tyytyväinen upeaan pukuun ja palveluun. Asioin kahden eri työntekijän kanssa, jotka molemmat olivat todella avuliaita ja ystävällisiä. Vuokrapukuni oli aiemmin käyttämätön, upeasti kirjailtu silkkipuku, jonka olisin voinut myös ostaa omaksi. Se muokattiin juuri minulle sopivaksi ja sain vuokrahinnalla myös alushameen lainaksi. Vastaavanlaista unelmieni pukua en löytänyt mistään muista liikkeistä, joissa sovitin pukuja (Suomen Pukuvuokraamossa, Niinattaressa ja Stilissimassa). Myös asiakaspalvelu oli täällä mielestäni parasta muihin verrattuna. En halunnut pitsihörhellystä tai trendikästä merenneitomallista pukua vaan klassisen selkeän korsettiyläosaisen A-linjaisen puvun ja juuri sellaisen löysin. Mitään edes suunnilleen samankaltaista ei löytynyt edes sovitettavaksi muista liikkeistä. Ostin Zazabellasta myös korut, laukun ja huivin, joihin olin myös tyytyväinen. Suosittelen lämpimästi Espoonkeskuksen Zazabellaa!
×
×
 • Create New...