marustin

Aktiivijäsen
 • Content count

  12
 • Joined

 • Last visited

  Never

About marustin

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Kuopio
 1. Me saimme anopilta ja apilta molemmilta 500€ avustusta häiden järjestelyyn, emmekä odota enää muuta lahjaa. Jos laittavat 50€ niin se on ihan riittävästi. Tosin saimme parilta perheeltä häälahjaksi 10€ matkatilille ja se oli minusta aika vähän, kun tiedän, että ko. perheet eivät ole mitenkään huonotuloisia. Siitä hieman pahoitin mieleni, mutta mikäpä minä olen mittaamaan lahjan arvoa. Jospa se oli heidän mielestään sopiva summa. Jos kysyvät minne aiomme häämatkalle, niin sanon, että varmaankin Tallinnaan laivaristeilylle. :-/
 2. Rahaa pyysimme häämatkaa varten jonne suuntaamme ensi vuonna lasten kanssa. Juhlaohjeessa oli kohta jossa tilinumero löytyi. Muuta emme toivoneet, koska olemme olleet jo 10v yhdessä ja kaikkea on.
 3. Ketkä puheen ovat häissä esittäneet?
 4. Mekin ajateltiin pitää pirskeet häiden jälkeen kaasoille, bestmannille ja bestmannin puolisolle, joka omalta osaltaan auttaa meitä. Mukaan kutsutaan myös sulhasen veli, joka on auttanut myös. Lisäksi varmaan jotain pientä lahjan tynkää....Ehkäpä se taskumatti/puukko bestamannille ja kaasoille korulipas tms. kaunis juttu, johon voisi kaiverruttaa päivämäärän jne. Oishan se ihanaa jos vois vielä sinne korulippaaseen ostaa valmiiksi se ensimmäinen koru, mut voipi olla ettei meidän budjetilla siihen päästä.
 5. Meillä tulee juhlaohjesääntöön jokin riimi jolla toivomme ensisijaisesti rahaa häämatkatilille (avataan se esim. aurinkomatkoilta tms), mutta jos haluaa jotain muuta tuoda niin asiaa voi kysellä ilmoittautumisen yhteydessä. Tai sit laitamme kaason vastaamaan lahjakyselyihin. Se jotain muuta vois olla Pentikin Vaniljaa, Iittalan laseja (viini yms) "luksusta" jota ei tule itse ostettua. Mitään kahvinkeittimiä tai posliinikoriste-esineitä ei meillä vastaanoteta! Myöskin Tinttaran idea pyytää jotain Wanhaa Tawaraa ois ihana. Kyllä meillekin kelpais!
 6. Mulla kasvaa pihalla pioneja ja maljakossa ovat ainakin kestäneet hyvin. Pionit pitää ottaa puoliksi nupullaan niin kestävät parhaiten. Niistä saa myös kauniita kuivattamalla. Kannattaa kysellä kukkakaupoista saatavuutta.
 7. Käytännön asioista kyselisin. Siis voiko sen tehdä itse vai pitääkö se tehdä jollain lakimiehellä? Mitä sille paperille sitten tehdään? Varmaan laillisuus pitää todeta jossain? Missä sitä sen jälkeen säilytetään? Onko hinnoista tietoa?
 8. Olipas mielenkiintoinen viestiketju. Minuakin kiinnostaa saiko ne sapuskat sieltä mukaan ja vetikö ne siellä ravintolassa herneen nenuun? Omasta puolestani voisin kommentoida, että taidan olla myös samanmoinen moukka, sillä olisin varmasti kysynyt ruokia rääppijäisiin. Ja mitä väliä sillä onko se jonkinmielestä tyylikästä vaiko ei? Tuskin ne jää muisteleen että olipas junttimainen hääpari, noille ei kyllä enää tarjoilla jos ravintolaan tulevat..... ;D
 9. Nisku ja Uski! Pitopalvelun nimi on Marja-Liisa Matilainen. Itse en ole hänen ruokiaan vielä syönyt mutta kovasti kehuttu on. Kuulema on jo puolet ensi kesän häistä hänelle varattu. Marja-Liisan tavoittaa numerosta: 017-4621130. Tuohon 16-17€ sisältyy liharuoka/kalaruoka, alkupalat, kakku 4-kerroksinen, jotain kahvileipää, kotikaljat sun muut juotavat, leipä. Itse leipoo ja kokkaa kaikki ruuat. Hän tuo myös servetit tarvittaessa. Kuulema kukkiakin voisi siältyä hintaan jos ei ole kovin suurista kimpuista kysymys. Mielestäni aika edullinen on. en olekaan suuremmin kilpailuttanut muita pitopalveluita, kun tämä oli mielestäni meille juuri sopiva.
 10. Minne mennä hääyöksi Kuopioon? Mitä voisitte suositella? Luksus olisi kivaa, mutta se varmaankin maksaa myös? Mistä kannattaa maksaa ja mistä ei?
 11. Höpisin omiani..... Ystävyyden maja maksaa siis 600€ (viikonloppu) ja päivävuokra on 380€. Siellä on todella monipuoliset varusteet. Lautasia löytyy ja astioita sun muuta. Pöytäliinat ja petivaatteet n 14 sänkyyn sisältyy hintaan (siis viikonloppu). Itse pitää sunnuntaina siivota omat jutut pois ja tiskata astiat, muuten siivoavat paikat. Eli moppaamaan ei tartte ruveta. ;D Patjoja kuulema riittää ainakin 30 yövieraalle. Pitopalvelu pitää itse varata, mutta osasivat suositella meillekin pitopalvelua jonka jo varasimmekin. (16-17€/hlö) Minusta suurin etu on kaunis sijainti ja yöpymismahdollisuus vieraille. Alkoholitarjoilun voi myös itse järjestää.
 12. Mimuli! Ollaan oltu ystävän häissä siellä (Hermannitalo) ja oli todella kiva paikka! Lähellä myös Eevan talo, jossa vieraat yöpyivät. Meidän häät vietetään Siilinjärvellä Ystävyyden Majassa, joka on n.35km Kuopiosta. Maaningantien varrella. Astiat riittävät n.150 ja yöpaikkoja on reilut30-40. Viikonlopun vuokra on 660€. Maja löytyy Siilinjärven hiihtoseuran sivuilta. http://www.siilinjarvenhiihtoseura.com/