Jump to content
Naimisiin.info

tuuperi

Rouva
  • Viestit

    18
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

tuuperi's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Suosittelen Rutumin kartanoa, tosin matkaa tulee Kouvolasta jonkin verran, mutta paikka on aivan ihastuttava. www.rutuminkartano.fi
  2. Samat sanat, eikä ole häitten jälkeen siitä naisesta kuulunut, viime elokuussa oli siis häät!!! Voisin sanoa, että minullaei siis ole anoppia.
  3. tuuperi

    Välimeren risteily??

    Olimme kesällä välimeren risteilyllä ja voin kyllä suositella lämpimästi kaikille!!! Risteilimme Sunbird laivalla reitillä Mallorca-Malta-Sisilia-Italia-Sardinia-Korfu-Mallorca. Kävimme parilla maksullisella retkellä, jotka tosiaan on hieman kalliita, mutta mielestäni kyllä ihan hyviä, saimme kaikista eniten kyllä tietoa kohteista juuri noilta retkiltä. Retket olivat kansainvälisiä, joten englanninkielen taitoa pitää olla, retkien oppaat olivat paikallisia, joten he eivät aina välttämättä puhuneet parasta mahdollista englantia, mutta ihan hyvin minäkin, suht kohtalaisella englanninkielen taidolla pärjäsin!!! Mikäli tutustuu ominpäin kohteisiin, niin kannattaa tosiaan ottaa jo kotona selvää paikoista ja hommata hyviä karttoja ym., siis mikäli haluaa tosiaan tutustua hyvin kohteisiin!!! Laiva itsessään on verrattavissa vanhempiin ruotsinlaivoihin, laiva sinänsä ei ole elämys. Hytti oli hieman kulahtanut. Palvelu laivalla on kyllä erinomaista ja ruokaa on koko ajan tarjolla, aamuvarhaisesta yömyöhään...Varsinkin a`la carte ravintolassa oli erinomainen ruoka ja tarjoilijat olivat aivan mahtavia, melkein joka ilta he vetivät ruokailun päätteeksi oman musiikkipitoisen shownsa ja meillä kaikilla oli niin mukavaa!!! Laivalla oli kaikenikäisiä ihmisiä, ei ollenkaan englantilainen mummo meininki, niinkuin pelkäsimme. Yhteensä suomalaisia oli kymmnekunta meidän reissulla, joten kansainvälinen meininki on luvassa!!! Toivottavast itse pääsen vielä joskus uudelleen vastaavanlaiselle risteilylle, niin positiivinen kuva matkasta jäi. Mikäli haluat kysyä lisää, niin laita vaikka privaa mulle, niin vastailen parhaani mukaan kysymyksiisi!!!
  4. Suosittelen Rutumin kartanoa Lapinjärvellä, ihana paikka ja palvelu pelaa!!!
  5. onko kellään kokemuksia ko. taikurista? onko hän hyvä? millaisia taikatemppuja hän tekee? eli olisiko hän hyvä ohjelmanumero häihin tms. kemuihin???
  6. tuuperi

    Välimeren risteily??

    täytyypä kertoa sitten, kun olemme ekaksi olleet risteilyllä!!!
  7. tuuperi

    KILPAILUJA

    mullakin oli mielessä köydenveto...
  8. tuuperi

    Välimeren risteily??

    Oikun odotan innolla meidän matkaa
  9. tuuperi

    voileipäkakku

    Kaikki hyvät voileipäkakun reseptit jakoon, kiitos...
  10. tuuperi

    Välimeren risteily??

    nosto. Kuinka moni on siis menossa välimerelle risteilemään?
  11. nosto...taas ihan mielenkiinnolla tässä kyselen, missä tulevan kesän hääparit aikovat hääjuhlansa viettää...eli juhlatilat kiinnostaa!!!
  12. Tietenkin Kurjenmiekan pitopalvelu!!! Valtavasti ruokaa ja hyvää!!! Ymmärtääkseni tekevät myös oman talonsa ulkopuolella keikkoja, kannattaa kysyä!!!
  13. Lähdemme viikoksi välimeren risteilylle, eteläinen reitti ja sen jälkeen viikoksi Mallorcalle Alcudiaan...ei varmaan muuten tulisi lähdettyä tuollaiselle reissulle ja Mallorcan Alcudiassa ollaan oltu aiemmin ja tykkäsimme paikasta, joten siinäpä se. Viikko häiden jälkeen olisi lähtö elokuussa!!! Jipii... ;D
  14. Löytyykö netistä tietoa siitä Kausalan seurantalosta, itse en ainakaan löytänyt. Mukkikselle. Kävin katsomassa Radansuuta, paikka tosiaan on upealla paikalla. Pikkusen oli mielestäni päärakennuksen sisätilat nuhjuisen oloisia, mutta ehkä koristelulla saisi aikaan jotain. Tosin siellähän ei ole tällähetkellä juuri toimintaa, joten saattaa sekin vaikuttaa osaltaan asiaan...Kuulin että, jotkut ovat viettämässä siellä häitään tulevana kesänä, jos tällä palstalla heitä seikkailee, niin kommentteja kehiin!!!
  15. Kyllä on vaikeeta tää juhlapaikan metsästys kouvolan seudulla...kertoisiko joku kartanohotelli radansuusta. Onko kukaan varannut sitä häidensä juhlamestaksi? Kukaan kun ei oikein tiedä koko paikasta mitään, apua!!! Kertokkee!!!
×
×
  • Create New...