Jump to content
Naimisiin.info

Ti-ti-uu

Morsian
 • Posts

  32
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

Ti-ti-uu's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Uskelan Isokylän sormus 3,5mm levyisenä on minun tuleva vihkisormukseni Olen käynyt useita kertoja eri liikkeissä etsimässä parempaa, mutta tuo kyllä vie voiton kaikista. Kaunis ja yksinkertainen! Ja kihlana on puolipyöreä 3mm keltakultainen sormus.
 2. Minä olen nyt kovasti ihastunut Uskelan Isokylän sormuksen kapeampaan malliin. Pari kertaa olen käynyt sovittamassa, ja taitaa se tulla vihkiksi...
 3. Onpa kiva idea tuo virkattu sukkanauha (kun olen ajatellut myös kutoa huivin hääpuvun kanssa)! Ravelry (jonne pitää rekisteröityä) tosiaan on hyvä sivusto, josta löytyy vaikka mitä! Kurkatkaapa esim. täältä: http://www.ravelry.com/patterns/library/skinny-lace-wedding-garter http://www.scribd.com/fullscreen/61221730?access_key=key-xg4sp5yy14sbw19uhtx http://www.ravelry.com/patterns/library/bridal-garter
 4. Mua kiinnostaisi ottaa vihkisormukseksi joko Punos tai Filigraani. Onnistuuko tuohon Filigraaniin kaiverrus? Miten Filigraani on kestänyt käytössä teillä, joilla se on?
 5. Mitä mieltä olette, kannattaako kukan lisäksi laittaa enää tiaraa, tuleeko liikaa tavaraa kampaukseen...?
 6. Minä ajattelin hankkia tuollaiset soittokellot meidän häihin. Niitä häävieraat soittavat, kun tulemme vihkimisen jälkeen ulos kirkon pihalle. Jokin hyvä lause kelloihin vain pitäisi löytää.
 7. Me olemme ennen häitä kihloissa 1,5 vuotta.
 8. Häihin aikaa 1,5 vuotta, mutta koska hääpäivä on päätetty, ajattelin, että voisi tänä jouluna joulukorttien kanssa lähettää save the date -"kortit". Ajattelin kopioida "kihlakuvasta" (jossa molempien kädet) värillisiä kuvia paperille, liimata kulmaan sydän, johon molempien nimet ja kääntöpuolelle tyyliin "Häitä juhlitaan xx.xx.xxxx".
 9. Olisi mukavaa seurailla hääsuunnitteluja ja -valmisteluja. Jaetaan blogiosoitteita, kommentoidaan ja innostutaan Kertokaahan linkin kera myös häidenne ajankohta.
 10. Häitä vietetään toukokuussa 2013, jolloin ollaan oltu yhdessä neljä vuotta. Asutaan vielä hetki eri paikkakunnilla, mutta yhteinen koti jo olemassa. Molemmat ollaan töissä, vakituisessa ja määräaikaisessa tällä hetkellä.
 11. Häävalssi (löytyy Spotifystä ja levyltä) säv. & san. Mikko Salmi Tänään vien sut luokse alttarin Mun ystävän parhaan näkee toisetkin Mä ymmärrän kaiken nyt kirkkaammin et lahjaksi sain oikeen enkelin Mä en kokonainen oo Ilman sinun puoliskoo Rakkaus kaiken kruunatkoon Ja Luoja meitä siunatkoon Miten kaksi näin löytää voi rakkauden? Sitä vieläkin aamuisin ihmettelen Vain sinä tajuut miks oon tällainen Et mua koita muuttaa vaan hyväksyt sen Mä en kokonainen oo Ilman sinun puoliskoo Rakkaus kaiken kruunatkoon Ja Luoja meitä siunatkoon Häipyy rauhattomuus Tuoksuu tulevaisuus Miten jaksettais huolemme kantaa Ja tarpeeksi anteeksiantaa Turha on pelätä, nyt kutsuu elämä! Mä en kokonainen oo Ilman sinun puoliskoo Rakkaus kaiken kruunatkoon Ja Luoja meitä siunatkoon
×
×
 • Create New...