Jump to content
Naimisiin.info

Nubukki

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Nubukki's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Mistäköhän löytyisi sellaisia vesituubeja tai miksi niitä kutsutaankaan, en ole ainakaan netissä törmännyt (tosin hieman hankalaa etsiä ilman oikeaa sanaa )? Olen ajatellut kimppua itse kasvatetusta inkaliljasta tai kerrotusta salkoruususta jos sattuvat kukkimaan sopivaan aikaan.
  2. Olkaa varovaisia. Ihastuin hääkutsumalliin ja tallensin sen itselleni osittain juhlapaikan ym. tiedoilla täytettynä. Kun vierailin sivustolla uudelleen (kirjautumatta) nimeni ja hääpaikkani mainostivat etusivulla käyntikorttipohjaa sekä hääkutsumallia! Adressi allekirjoitettu.
  3. Ajattelin, että koska en muutenkaan ole mikään hössöttäjä ja hääintoilija niin olen puvunkun suhteen järkevä. Toisin kävi....minun ongelmani on painon putoaminen. Kiertelin useita liikkeitä ja löysin unelmapuvun, joka oli kuitenkin liian kallis. Ostin seuraavaksi parhaan vaihtoehdon heti kun se kohdalle tuli, mutta liian ajoissa...en uskonut painon tippuvan näin paljoa. Nyt on kuitenkin se alkuperäinen unelma hankittuna hieman edullisempaan hintaan, mutta kaapissa roikkuu edelleen se lähes yhtä kaunis toinen puku joka ei enää päälleni sovi. http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.php/topic/100219-venus-bridals-pallas-athena-uusi-n-koko-40/
×
×
  • Create New...