Adeliina

Jäsen
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Adeliina

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Onpa kiva kuulla, että Kroatiasta ja Hvarin saaresta on positiivisia kokemuksia sillä varasimme viime viikolla kahden viikon reissun juuri sinne! "Italia pienoiskoossa" kuulostaa myös loistavalta, sillä alkuperäinen suunnitelma oli mennä Italiaan, mutta sinne ei oikein tehdä matkoja elokuussa, johtuisiko sitten siitä että käytännössä melkein koko Italia lomailee elokuussa ja joka paikka on täynnä paikallisia turisteja. Kertoilkaa ihmeessä lisää kokemuksia Kroatiasta ja Hvarista jos joku on piipahtanut paikan päällä.
 2. No mikä ettei, sopisko sulle vaikka lauantai-iltapäivänä siinä alkuillasta, sanotaan esim. viiden aikaan? ;D Saatanpa pyörähtääkin lauantaina päivällä kirkon liepeillä vakoilemassa, näkyykö morsianta liikkeellä...
 3. Yleensä käyn siellä melko harvoin, ehkä joka toinen tai -kolmas kuukausi. Viimeksi olin jouluna ja seuraavan kerran olen tulossa näillä näkymin ensi viikonloppuna, täytyy käydä tsekkaamassa se meidän varaama juhlatila ja ehkä myös kokeilemassa paikallisen pukuvuokraamon tarjontaa. Veljen vanhojenpäiväkin osuu sopivasti samaan saumaan perjantaiksi. Saas nähdä miten hankalaksi tällainen häiden järjestely "etänä" muodostuu eli pitääkö ruveta käymään paikan päällä useamminkin... Ilman muuta olisi mukava osallistua naikkaritapaamiseen siellä sitten jos/kun osun sinne päin samaan aikaan!
 4. Kuulunen tähän pinoon... Vaikka en virallisesti enää asu Joensuussa mutta häitä olen tulossa viettämään sinne kotikonnuilleni kesäkuussa Tervehdys vaan kaikille! Ehkä sekaan vielä mahtuu?