Jump to content
Naimisiin.info

Adeliina

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Adeliina kaikki viestit

  1. Adeliina

    Kroatia!

    Onpa kiva kuulla, että Kroatiasta ja Hvarin saaresta on positiivisia kokemuksia sillä varasimme viime viikolla kahden viikon reissun juuri sinne! "Italia pienoiskoossa" kuulostaa myös loistavalta, sillä alkuperäinen suunnitelma oli mennä Italiaan, mutta sinne ei oikein tehdä matkoja elokuussa, johtuisiko sitten siitä että käytännössä melkein koko Italia lomailee elokuussa ja joka paikka on täynnä paikallisia turisteja. Kertoilkaa ihmeessä lisää kokemuksia Kroatiasta ja Hvarista jos joku on piipahtanut paikan päällä.
  2. Adeliina

    Joensuun seutu

    No mikä ettei, sopisko sulle vaikka lauantai-iltapäivänä siinä alkuillasta, sanotaan esim. viiden aikaan? ;D Saatanpa pyörähtääkin lauantaina päivällä kirkon liepeillä vakoilemassa, näkyykö morsianta liikkeellä...
  3. Adeliina

    Joensuun seutu

    Yleensä käyn siellä melko harvoin, ehkä joka toinen tai -kolmas kuukausi. Viimeksi olin jouluna ja seuraavan kerran olen tulossa näillä näkymin ensi viikonloppuna, täytyy käydä tsekkaamassa se meidän varaama juhlatila ja ehkä myös kokeilemassa paikallisen pukuvuokraamon tarjontaa. Veljen vanhojenpäiväkin osuu sopivasti samaan saumaan perjantaiksi. Saas nähdä miten hankalaksi tällainen häiden järjestely "etänä" muodostuu eli pitääkö ruveta käymään paikan päällä useamminkin... Ilman muuta olisi mukava osallistua naikkaritapaamiseen siellä sitten jos/kun osun sinne päin samaan aikaan!
  4. Adeliina

    Joensuun seutu

    Kuulunen tähän pinoon... Vaikka en virallisesti enää asu Joensuussa mutta häitä olen tulossa viettämään sinne kotikonnuilleni kesäkuussa Tervehdys vaan kaikille! Ehkä sekaan vielä mahtuu?
×
×
  • Create New...