Jump to content
Naimisiin.info

Mollastiina

Rouva
  • Viestit

    55
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mollastiina kaikki viestit

  1. Kiitti! A4:lle se printattiin, mutta oon tehnyt sen 18x27-senttiseksi, jolloin sen koko on taiteltuna 9x9 cm. Siinä oikean kokoiseksi leikkaamisessa olikin sitten kiva homma, luojan kiitos oli paperileikkuri ettei tarvinnut saksien kanssa nyhertää.
  2. Kiitti, roxie! Tein noi Microsoft Officen Publisherilla, se oli tuossa tosi näppärä.
  3. Mä tein tän sivuston inspiroimana meille tällaiset: Vaikka itse sanonkin, olin tosi tyytyväinen!
  4. Mollastiina

    Kutsukortteja

    En ole varma, ymmärsinkö oikein, mutta eikös paksullekin pahville saa käsin kirjoitettua vaikka mitä, kunhan pinta on tasainen? Jos taas tarkoitit, että meneekö se tulostimesta läpi, niin se voi olla hankalampaa. Itse olen nähnyt kortteja, joiden kanteen on leimailtu teksti, Sinelli ainakin myy sellaisia kirjainleimasimia. Leimaamallahan korttipohjan paksuudella ei ole mitään väliä. Meidän kutsut oli jotain suht. tavallista askartelukartonkia. Nauha menee ympäri koko kortin, sen päät on etupuolella tuon rusetin alla, ja sisäpuolen tekstit on tulostettu erilliselle paksuhkolle paperille (katso tuo ylin kuva). Nauhan päällä oleva sitaattilappu on kiinni kaksipuoleisella teipillä ja tuo itse kutsuteksti 3D-tarroilla. Toivottavasti tästä oli edes jotain apua, kysele, jos ymmärsin jotain väärin tms.
  5. Mollastiina

    Kutsukortteja

    Meidän kortit lähti vihdoin postin matkaan. Terkkuja tutuille. Ylimpänä kutsu sisältä ja ulkoa, keskellä kutsu ja kuori ja alimpana juhlainfo, joka lähti kutsun mukana.
  6. Me tehtiin lopulta lahjalista lahjalista.netiin. Olihan vaikea päätös! Oltiin ensin ajateltu, että tehdään vaan pieni lista paperille äideille, jotka ottavat ilmoittautumiset vastaan. Kutsussa ilmaistiin, että lahjoja ei todellakaan edellytetä, mutta jos joku haluaa jotenkin muistaa, niin häämatkatili löytyy sieltä ja sieltä ja halutessaan tavaralahjasta voi kysyä vinkkiä ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli tuntuu, että omat ideat ovat vähissä. Ei nyt ihan näin sanoin, mutta kuitenkin. Anyway, todettiin, että kivapa niiden anoppien on sitten keskenään soitella alvariinsa, että nyt muuten varattiin se ja se ja yrittää pitää listat ajantasalla. Tehtiin siis lista nettiin ja sovittiin, että jos joku listaa kysyy, voivat antaa sinne tunnukset. Yleiseen jakoon niitä ei kuitenkaan laiteta. Sitten se itse lista: olipa jotenkin vaikea keksiä, mitä siihen laittaisi! Tuntuu, että kaikkea jo on. Lopulta meidän listalle päätyi muumimukeja, veitsisarja, teekannu, nuotiolettupannu, pari paistinpannua, yhteistä aikaa (esim. leffa-, konsertti- tai teatteriliput), uunipata, viinilaseja ja jonkun täällä jo mainitsema hauska idea pulkka. Yritettiin tehdä lista niin, että siellä olisi riittävästi jokaiselle kukkarolle sopivia juttuja. Tykkään tuolla lahjalista.netissä siitä, että sieltä voi varata vaikka yhden tuotteen kerrallaan, nuo viinilasitkin kun ovat hintavampia.
  7. ...mutta kannattaa muistaa, että yhdellä MLL:n hoitajalla saa olla max. 4 lasta hoidettavana. Yliopistokaupungeissa ja niiden lähettyvillä kannattaa kysellä lastentarhanopettajaopiskelijoita ym. alan opiskelijoita, he yleensä tekevät mielellään satunnaisia lastenhoitokeikkoja. Terv. Kokemuksen syvä rintaääni
  8. Mulle on jo myönnetty kolme vapaata ennen hääpäivää, ja ajattelin pyytää vielä häiden jälkeisen maanantain vapaaksi. Pomo sanoi, ettei sen ajankohdan huomioiden pitäisi olla mikään ongelma. Meillä on tarkoitus hoitaa hääjärjestelyistä niin paljon kuin suinkin jo ennen viimeistä viikkoa, mutta uskon, että vapaat tulevat kuitenkin tarpeeseen. En haluaisi viettää omia häitäni mustin silmänalusin ja hermot kiireen vuoksi sentin pätkinä.
  9. Niehku, kiitti! Oon itsekin aivan rakastunut noihin. Kihla on ihan Kultajousen AuMore-mallistoa, vihkisormuksen tilasin Irlannista: http://www.myirishjeweler.com/product/ladies_3mm_white_gold_celtic_warrior_wedding_band Kumpikin ovat 14K valkokultaa, eivätkä hinnalla pilattuja.
  10. Mollastiina

    Paikkakortit (kuvia)

    Ihan sairaan hyvä idea muuten yhdistää hääkarkit ja pöytänumero tuolla tavalla!
  11. Nostelen tätä aihetta, onko kenelläkään tietoa harsokukan hinnasta?
  12. Tämän yhdistelmän saan käyttöön helmikuussa. En malttaisi odottaa! Etsin vaikka kuinka kauan kivetöntä, mutta persoonallista vihkisormusta, ja viimein se löytyi! Kuvassa alempi on kihla-, ylempi vihkisormus.
  13. Eikös hygieniasäädösten mukaan pitopalveluidenkin tulisi pakastaa jokaisesta tekemästään ruokaerästä näyte sitä varten, jos jotain tapahtuu, tulee ruokamyrkytyksiä tms. Jos jotain tällaista ilmenisi, eikä näytteissä ole häikkää, eikö ole ilmiselvää, ettei syy ole pitopalvelun? Meidän pitopalvelumme erikseen mainitsi, että voimme tuoda kahvitarjottavat itse, mikäli haluamme jotain erikoisempaa, sillä ne eivät kuulu heidän vahvuuksiinsa. En pidä pitopalvelua vastuuttomana, itsepä tiedostan riskin, kun tuon omia tarjottavia häihini.
  14. Meillä kustannukset 9000 euron budjetista menee aika tasan kolmeen pekkaan meidän, mun vanhempien ja mieheni vanhempien kanssa. Häät olisivat toki järjestyneet ominkin varoin (tosin huomattavasti pienempinä), mutta molempien vanhemmat halusivat osallistua kustannuksiin, eikä me vastaankaan pantu. Vieraslistallekin saatiin sitten muutamia vanhempien toivomia vieraita, jotka olisivat meidän omalta listalta saattaneet jäädä pois. Minusta järjestely oli hyvä näin.
  15. Tietääkö joku, minkä hintaista on harsokukka ja paljonko sitä menee tuollaiseen keskikokoiseen pyöreään kimppuun? Haaveilen kimpusta, joka koostuisi pääosin harsokukasta, ehkä jokunen muukin kukka "piristeenä".
  16. Hei rouvat, joilla oli häissään karkkibuffetti! Kertokaas, paljonko teillä oli vieraita ja paljonko karkkia meni! On jotenkin kamalan vaikea arvioida, paljonko sitä karkkia sitten pitäisi olla.
×
×
  • Create New...