Jump to content
Naimisiin.info

Remmy

Morsian
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere

Remmy's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

 1. Joo meillä sama eli leikit on nounou! Ne on aina jotenkin niin.. mukahauskoja?
 2. On kai blogeja muuallakin kuin täällä foorumilla?
 3. Hei! Kiinnostais että paljon teillä oli vieraita ja missä ajassa juomat loppuivat kesken? Olen nimittäin suunnitellut juurikin tuonverran juomaa itsekin ja olen olettanut että riittää! Kun kaikki ei varmaankaan juo..
 4. Emme laita mitään lahjalistaa eikä tilinumeroa. Antakoot lahjaksi mitä tahtovat ja eihän ne häät ole tarkoitettu lahjoja varten!
 5. Eikö kellään oo blogeja? Mäkin lukisin mielelläni!
 6. Paljon hääkakut oikeen maksavat? Itsellä ei hajuakaan hinnoista!
 7. Oon itse miettinyt asiaa niin että miksi niiden avecien pitää istua itse pääpöydässä jos hääpari ei avecia edes tunne. Itselle tuottaa päänvaivaa nimenomaan tuo meidän pöytä, lähimmät sukulaiset, kaasot, bestmanit ym tärkeät pitäisi mahduttaa pöytään mutta tuntemattomat avecit vievät tilaa.
 8. Mutta kommentoin vielä alkoholikeskusteluun että en itse loukkaantuisi jos alkoholia ei olisi tarjolla, mun mielestä häät saa olla hääparin näköiset/oloiset. Tosin kohteliasta olisi olla jokin baari/mahdollisuus ostaa se kalja tai viinilasillinen jos joku sitä tahtoo, mutten pidä sitäkään kamalana jos näin ei ole. Ihan liikaa alkoholi kuuluu juhlintaan.
 9. Me ei pihdata alkoholissa. Meille ei tule muuta ohjelmaa joten olkoon sitten juominen ja illanvietto sitä ohjelmaa.
 10. Onko jollain hääsivuja jotka ovat avoimia kaikille? Olisi kivaa lukea! Tai hääblogeja, oon ihan untuvikko, mistä niitä löytäis.
 11. Meidän Budjetti: Häävieraita: 40 Häätila: Ravintolassa, joten ilmainen Ruoka: 1200e Juomat: 800e Kakku: ?? Paljon kakut maksaa? Laitan tähän nyt 100e kun entiedä. Sormukset: n 1000e yhteensä Kampaus, meikit ym: n 200e Valokuvaus: 180, kiitoskorttien kuvat.. Paljohan niille laittaisi?? 100e ei varmaan riitä? 200? Koristelut, kutsukortit 100e Muut: 200e Häämatkaa ei ole - Puku: n 200e YHT: eli noin 4000e kaikkineen
×
×
 • Create New...