Printsessa

Morsian
 • Content count

  31
 • Joined

 • Last visited

About Printsessa

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Pirkanmaa
 1. Morsiusgalleriassa sain itse tylyä kommenttia niin hinnan kuin kokoni puolesta "aika moni laihduttaa häitä varten" - tyyliin! No minäpä todellakaan en! Isojen tyttöjen ei kannata tuohon liikkeeseen aikaansa tuhlata, tarjontaa ei juuri ole. Tonnin puku on mielestäni todellakin kallis puku ja kun totesin etteivät puvun timantit ole mieleeni, totesin että ne ovat vähän hötön näköisiä, niin minulle vastattiin "mitä enemmän on valmis maksamaan, sen kauniimpaa saa" Siis aivan uskomattomia kommentteja,en todellakaan suosittele liikettä kenellekään! Tyynelässä sen sijaan saa asiantuntevaa ja asiallista palvelua. Tietenkin aika täytyy varata pienempiin liikkeisiin, koska silloin sinua voidaan oikeasti palvella. Tämä ei mielestäni ole tylyä vaan osoittaa sitä, että jos katselija on käännytetty ovelta takaisin, hän ei ole perehtynyt ollenkaan hääpukuliikkeiden toimintatapoihin etukäteen. Ne nyt eivät vain ole mitään marketteja, joihin mennään ja tullaan miten sattuu. Ja Tyynelässä tosiaan on hyvät valikoimat isompi kokoisillekin, ei tarvitse tuntea itseään vääränlaiseksi ja on oikeasti mistä valita.
 2. Jos hääväki ei koostu pelkästään nuoremmasta porukasta, kannattaa todellakin sekä bändiä että cd:tä varten ajatella kaikille tuttuja innostavia biisejä. Jos hääpari haluaa vain omia biisejään tietystä genrestä, ottavat he riskin, että ovat yksin tanssilattialla. Bändin jälkeen meillä toimivia olivat oma suosikkini 90-luku sekä myös 80-luku. Toki myös Abba on bilefiilistä nostattavaa ja kaikille tuttua. Aiwan mahtavaa kun tanssilattialla on kaiken ikäisiä ja tosiaan sellaisiakin, joiden ei hetkeäkään alunperin kuvitellut osallistuvan varsinaiseen bilettämiseen
 3. Amoroso Helsingistä tekee keikkaa Tampereelle asti ja ihan kohtuuhintaan. Todella ihana kolmen hengen ammattitaitoinen ryhmä.
 4. Aiwan mahtava bändi, ammattitaitoinen, ystävällinen ja valmis toteuttamaan kaikki mitä keksimme pyytää! Lämpimästi suosittelen, täysin kohtuuhintainen 3 hengen porukka. Eivät selvästikään tee tätä rahasta vaan sydämestään!
 5. Ei tuntunut omalta tuo kuivattaminen, oman kimppuni heitin, vaikka maailman ihanin kimppu olikin. Häistä on kuitenkin paljon muitakin muistoja, kaikkea ei vaan voi säilyttää.
 6. Tuttu pappi kutsuttiin hääjuhlaan. Isoissa seurakunnissa usein heillä ei ole aikaa, kun pitää jo rientää seuraavaan paikkaan, mutta pienemmissä saattavat jopa päästä
 7. Minun kimppuni oli suurin piirtein saman kokoinen kuin edellisissä kuvissa näkyvät kimput. 20kpl pitäisi riittää paremmin kuin hyvin.
 8. Kiitoskortti laitettiin niin kuin muillekin häihin osallistuneille.
 9. Juuri välttääkseni sitä, että kuvat jäävät lojumaan, tilasin Eirikuvan-kirjan. Kuvat saatiin kokoon kahdessa viikossa, noin viikon suunnittelin ja tein iltaisin kuvakirjaa eirikuvan helpolla ohjelmalla, välillä annoin muhia pari päivää jne. Nyt on kuukausi mennyt ja kuvakirja on jo meillä ja valmiina kaikille halukkaille näytettäväksi
 10. Kotoa on ihan herätä j akyllä bse hääyö oikean ihmisen kanssa tuntuu hääyöltä missä vain <3 Emme tunteneet tarpeelliseksi mennä hotelliin kotikaupungissa, mieluummin häämatkalla majoitutaan sit samalla rahalla pari yötä pidempäänkin !
 11. Meillä oli: Ruualta jääneitä ruokaisia ja kevyempiä salaatteja (joita tehtiin siis tuhdisti iltapalaa ajatellen) sekä lihaa. Lisänä lohirullia, leipää, taco-lastuja dippeineen sekä leivoksia ja kakkua niille, joilla vielä teki mieli makeaa. Itse ruuan valmistaville suosittelisin siis tekemään reilusti ruokia, jääneet sitten vain iltapalapöytään ja vähän jotain extraa kaveriksi Niin ja meillä ruokiin ja juomiin meni vain 700e, tämä sisältäen ruuat, kakkkukahvit ja iltapalat 70hengelle. Alkoholit sitten erikseen.
 12. Konjakki ja kermalikööri. Näitä ilmankin toki pärjää, jos kakku on ihanaa. Jos kakku ei kuitenkaan ole kovin onnistunut, voi konjakki korvata paljon
 13. Juomme itse viiniä, joten sen tarjoilu oli luontevaa. Näin ei ole kaikissa vierailemissamme häissä ollut. Joidenkin mielestä se on ollut turha menoerä, kun he itse tai kaveritkaan eivät juuri viinejä juo. Tämä on tietysti ymmärrettävää. Yleensä pitopaikoissa on viinilasit, vaikka asiakas toisikin itse viinit. Todennäköisesti paikanpäältä ostettaessa viini ei kuulu peruspakettiin vaan tuo ison lisälaskun. Eli mieluummin sellainen paikka, johon saa tuoda omat viinit, lasien vuokraus ei ole kallista. Mutta nämä ovat niin juhlapaikkakohtaisia, että sinun täytyy kyllä sieltä kysellä, ei kukaan täällä voi varmasti sanoa. Meillä meni 70hengen häihin (joissa suurin osa juo viiniä) 3x6 punkkua 2x6 valkkaria, paljon enemmän oli kyllä varattu. Loppuillasta oli tosin booliakin, joten siinä vaiheessa harvempi enää viiniä joi. Viinissä on se HYVÄ PUOLI ettei sitä yleensä kiskota kaksin käsin. Eli suomalaiset saavat alkoholinsa, mutta eivät ole heti kännissä. Vaikka emme manner-euroopassa olekaan, kyllä tuo viininjuonti silti tekee juonti tekee silti juhlista hieman tyylikkäämmät.
 14. Kyllä se on tosiaan kumma, kun miehet ovat valmiita hauskasta päivästä mukisematta maksamaan. Naisten kesken menee taas pennien laskemiseksi ja mietintään "mistä voisimme säästää?" Siis p****'le! Enkä tarkoita nyt mitään 150euron laskua per henkilö, mutta mielestäni 70e pystyy jopa opiskelija usein halutessaan maksamaan. Varsinkin jos kaikki vieraat ovat paikkakuntalaisia, eikä matkustamiseen mene penniäkään. Kaasona haluaisin tarjota hyvälle ystävälleni muutakin kuin kotikutoista, esimerkiksi kotiin hierojan yms. Mutta aina on joku, jonka mielestä hieronnan voi tehdä joku polttariporukasta... Just joo.. Siis sehän on täysin sama asia kuin ammattilaisen käsittely... Taitaa mennä siihen että maksan omasta pussistani isomman siivun.Sitten kaikilla on kuitenkin varaa laittaa OMIIN siidereihinsä monta kymmentä euroa!
 15. Ei kai kaasojen tai bestamnien tehtävä ole päättää, ketä polttareihin kutsutaan... *huoks* kyllä ne juhlakalut päättävät ihan itse. Sitten asiaan: hyväksyisin tällaisen Vain polttareihin kutsun ainoastaan siinä tapauksessa, että häät olisivat todella pienet. Silloinkin kyllä ihmettelisin, miksi morsian haluaa hänelle kustannettavan polttarit, mutta ei maksa niin suuria häitä, että voisi sinne kaikki kutsua... Että mielelläni mukaan varmaan menisin, mutta suuria summia en maksaisi. Joku perus kaveri-ilta tyyppinen juttu muutamalla lisukkeella olisi sopiva, jos kerran häätkin pidetään pienen kaavan mukaan.