Jump to content
Naimisiin.info

Flik

Rouva
  • Viestit

    188
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Flik

  • Syntymäpäivä January 7

Profile Information

  • Gender
    Female

Viimeisimmät vierailijat profiilissa

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Flik's Achievements

Vakkari

Vakkari (3/5)

  1. Minulle sormus on tunnearvoltaan korvaamaton. Siinä on jo nyt aivan mielettömän tärkeät muistot ja tunteet. On ihana että on jotain mitä hypeltää ja muistella ihanaa päivää. Niin kihla- kuin vihkisormus on minulle myös tuntemattomille merkki siitä että olen varattu ja naimisissa. Aluksi sovimme että miehelle hommaamme sormuksen sitten esim 1v-päivänä, mutta tulin kuitenkin siihen päätökseen että halusin miehellekin sormuksen jo nyt. On kuitenkin niiin eri asia saada sormus vihkimisen yhteydessä kuin ns. Normaalina juhlapäivänä. Eli ulkopuolisille merkki että olen varattu, ja itselleni romantiikkahömpötystä. Edit. Typoja. Olen myös jo nyt miettinyt sitä, kuinka tärkeä esine toisen sormus tulee olemaan kun kantajastaan aika jättää..
  2. Mun on kyllä pakko sanoa että yhtään pihiä lahjaa ei tullut (parilta tyypiltä ei kyllä tullut edes korttia, liekö hävinnyt vai eikö vaan hommattu...) nohvmut anyway, ne lahjat ja rahat mitä tuli, ei todellakaan ollut antajaansa nähden pihejä.. en kyllä jäänyt karvastelemaan yhtäkään lahjaa.
  3. Flik

    WCssä käyminen puvun kanssa

    Lyhyt mekko niin ei ongelmaa vessakäyntien kanssa...
  4. Ihan just se. Niin hääodottamisesta niiden järjestelyistä kuin itse päivästäkin, siitä että meni niin nopeasti ja että asiat olisi myös voinut tehdä täysin eri tavalla, olisi voinut, ja olisi ehkä pitänytkin.... häämatkallakin olisi ollut kiva käydä... Ja sitten on vielä miljoona muuta asiaa mitkä masentaa tässä samalla.. ehkä tarttisin jonkun jutun mitä odottaa nyt sitten seuraava vuosi tms.. en mä tiedä. Oikee ahdistusmasennusvitutus tällä hetkellä.
  5. Pääosin neilikkaa ja muutama orkidea semmoseehen kahvaan, 70€ Sulhasen viehe 10€ Muut vieheet 7€ (6kpl) Pöytäkukat (tais olla) 4€/kpl (näitä tuli 41 kpl) + tuntitaksa paikan koristelusta. Hinta tais olla jotain 350€ yhteensä.
  6. Flik

    Rouvatukka

    Ei aikoimustakaan lyhentää! Sais kasvaa nopeempaa tahtia jos multa kysytään...
  7. Flik

    Itkitkö häissäsi?

    Oli monta tilannetta kun meinasin itkeä, mutta joka kerta sain pidettyä kyyneleet virtaamatta.
  8. Yhtä tyytyväinen kuin sen valitessanikin.
  9. Flik

    Hymyilitkö matkalla alttarille?

    Hymyilin, mutta jännitin ja tärisinkin ihan yhtä paljon. en saanut katsetta irti tulevan mieheni silmistä ja hymystä. Niistä kasvoista hain voimia pysyä rauhallisena ja pystysaä alttarillekävelyn ajan. Siinä vaiheessa kun pääsin hänen viereensä, en päästänyt irti kuin hetkittäin. Mutta koko päivän hymyilin.
  10. Flik

    Kuinka pian avasitte lahjat?

    Meillä oli niin vähän lahjoja, lähinnä siis saatiin rahaa, että avattiin ne pari päivää häiden jälkeen kun päästiin hääyötä viettämästä kotiin..
  11. Meille ei varmaan ois tullu kakkukoristetta jos willowtreeta ei ois olemassa.
  12. Flik

    Hääkakku

    Meille tulee konditoria ph7:n lime-passionjuustokakku. mmnam.
  13. Amarettoa ja kolmen tähden jaloviinaa.
  14. Mielestäni jos ei halua kutsua lapsia juhliin, se pitäisi jotenkin selkeästi ilmaista, ettei kellään vahingossakaan tulisi väärinkäsityksiä. Juhlissa on turha lähteä ketään rankaisemaan ymmärtämättömyydestä/ajattelemattomuudesta kun siitä on itse voinut selkeästi vielä sanoa ilmoittautumisten yhteydessä jos asia on jäänyt epäselväksi. Ja ne jotka eivät voi jättää lastaan pidemmäksi aikaa, esim imetyksen takia, voivat jättää menemättä juhliin, taikka sitten vain käyvät onnittelemassa ja muutaman tunnin juhlimassa. Miksi sitä pitäisi sitten tappiin asti olla, kerran kun on juhliin kutsuttu. Eikä sitä rintaruokinnassa olevaa vauvaakaan ole pakko raahata mukaan vain koska imettää. Asiat eivät ole mustavalkoisia. Asiat yleensä selkiää puheella. Ja jokainen käyttäköön maalaisjärkeä oman tilanteen suhteuttamiseen juhliin nähden. Terv. Kahden lapsen äiti. Edit. niinjoo se vielä. Jos juhlat tosiaan on lapsettomat ja kutsut vain aikuisille, voivat vanhemmat jotka ovat jättäneet lapsensa kotiin, vetää herneet nenään siitä, että juhlissa sitten kuitenkin on lapsia. "Mikei me saatu tuoda kun noillakin on..." Eli mielestäni jos juhlat ovat lapsettomat, kaikki lapset pitäisi jättää pois, omatkin sen ruokailun jälkeen viimeistään. Mielestäni on väärin vaatia vieraita jättämään lapsensa juhlista jos juhlakalutkaan eivät siihen itse pysty.
  15. Heeeehhe... vajaa 2kk häihin ja varaukset tekemättä..
×
×
  • Create New...