Jump to content
Naimisiin.info

jansku-81

Aktiivijäsen
  • Viestit

    32
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän jansku-81 kaikki viestit

  1. se oli joko kelakortti tai auton vakuutuslasku,en ny muista tarkalleen.en ole vieläkään saanut aikaseksi ilmoittaa uutta sukunimeä jokapaikkaan..... ;D
  2. nukuttiin molemmat samassa sängyssä kotona,tai voiko sitä nukkumiseksi sanoa,mä menin puol neljältä sänkyyn pyörimään,oisko sit viiden aikaan tullu uni ja sit heti aamulla puol kaheksalta ylös ja kampaajalle.hyvin mä kuitenkin jaksoin koko päivän olla skarppina,jatkoilta tultiin kotio joskus aamu viiden jälkeen.onnex nyt on kerinny hyvin nukkuun univelat pois
  3. meillä oli keskiviikkona (2.6-04) kirkko harkat ja voin kaiken kuulemani ja kokemani jälkeen suositella lämpimästi juha heikkilää.todella mukava pappi.
  4. kaipaan kans noita bestmanin ja kaason leikkejä.ei mitään nöyryyttävää,vaan jotain hauskaa.ihmisillä tuntuu olevan vähä heikossa ideat,ja kymmenen päivää olis häihin.kiire tulee.... :-/
  5. oon itsekkin miettinyt että olis kiva kun bestmaneille ja kaasoille keksis jonkun yllätys ohjelman.laittakaa lisää ideoita.oottelen innolla
  6. uutta: puku,huntu,sormus,alusvaatteet vanhaa : kengät,kaulakoru,tiara sinistä : sukkanauha lainattua : ??
  7. jansku-81

    Passoa-booli?

    jos sekoittaa curantia,passoaa ja ediä saa drinkin nimeltä moottorikelkka,on myöskin ihan hyvää
  8. ei kai kihlautumiseen ole mitään ikärajaa,en ole ainakaan kuullut.mun mielestä sitten voi mennä kihloihin kun on ensin käynyt rippikoulun.(mun oma mielipide asiaan) ite olin 17 vee ku mentiin kihloihin.
  9. nostetaan vähä tätä aihetta,jos jollain olis jotain lisättävää.
  10. me päätettiin ostaa sulholle uus sormus.kihlasormus on mennyt 5 vuoden aikana niin naarmuille (töiden takia) ja muutenkin se oli niin tavallisen näköinen,et aateltiin hankkia uus hiano ja kiiltävä sormus.
  11. ei olla vielä päätetty häämarsseja,mut matin ja tepon : minä rakastan sua,tulee häävalssiksi.
  12. matin ja tepon : minä rakastan sua
  13. jansku-81

    Häävalssien sanoja

    kiitos teille kaikille,jotka olette olleet ahkeria kun olette laittaneet noita sanoja tänne,niistä on ollut paljon apua.
  14. kävimme tänään (äitienpäivänä) kuulemassa kuulutukset,ja kyseinen pastori heikkilä sattui juuri sopivasti pitämään saarnan tänään.oikein mukavan tuntuinen pappi,noin 50 vuotias,ei mikään tosikko.olen kovasti tyytyväinen että saimme hänet vihkipapiksemme. :)suosittelen muillekkin.
  15. Norsiuskimpun hinnaks arvioitiin 60-100 euroa. Luulisin et 80 euroa vois olla se hinta. Heittokimppu on ilmainen (voitin häämessuilta) ja sulhasen viehe 6 euroa.
  16. eikö kukaan oikeesti tunne tai edes tiedä kyseistä pappia?? :-/
  17. tänään meille ilmoitettiin että juha heikkilä niminen pappi vihkii meidät,ei oo sit mitään käsitystä millanen ihminen hän on.no,eipä enää kerkee valitsemaan kun h-hetki koittaa vajaan 2 kuukauden päästä
  18. onko kellään tamperelaisilla kokemuksia Juha Heikkilä nimisestä papista?saimme sen vihkimään meidät,ois kiva vähä tietää millanen ihminen hän on?
  19. Tarvo Laakso ja Antti Saarelma on ainakin kesälomalla 5.6.2004
  20. on mulla jo muutama vaihtoehto,täytyis saada aikaseks jo päättää se pappi...millanen ihminen tää mauri nieminen on?saisko lisätietoja?
  21. meille ei tule sellasta,kirkko-ohjelma saa riittää.
  22. etsin netistä lehdon jukan puhelinnumeroa,mutta en löytänyt sitä mistään tampereen seurakunnan sivuilta.olisikohan hän muuttanut jonnekkin toiselle paikkakunnalle?
  23. kiitos vinkeistä.ei olla vielä valittu pappia,täytyypi ottaa yhteyttä messukylään.muuten naispappi voisi tulla kysymykseen,mutta sain traumoja yhdestä naispapista rippikoulussa,ei vakavaa,mutta kunnioitan sukumme perinteitä että meidät vihkii miespappi.
  24. En vielä tarkkaa hintaa tiedä, mutta kauppias arvioi morsiuskimpun hinnaks n. 80 euroa + sulhasen rintakukka 6 euroa. Kävi hyvä tuuri kun kultani voitti heittokimpun häämessuilta.
×
×
  • Create New...