Kismis

Aktiivijäsen
 • Content count

  14
 • Joined

 • Last visited

About Kismis

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. mä varasin tänään matkan Kroatian Hvarille aivan ex tempore. Tuli vain niin vastustamaton tarjous eteen. Yleensä suosin omatoimimatkoja, mutta totesin Tjäreborgin valmismatkan edullisimmaksi ja helpoimmaksi. Nyt innoissani täällä luen Kroatian matkailijoiden kommentteja. Mitään koko maasta en juuri vielä tiedä, mutta eikohän se selvii täs kun matkaa odotellaan. Missäs toi kansallispuisto on josta upeita kuvia? Niin ja hei kertokaa kulinaristille mikä on teidän mielestä se must-to-taste-kroatian herkku.
 2. meillä oli äiti tilannut Putaan pullasta perinteiset mansikkakermakakut. Oli hyvää ja muistaakseni halvempaa kuin huovisella. Sitä en muista tuotiinko kakut juhlapaikalle vai hakiko joku ne jostain.
 3. aikuisia vieraita läsnä n. 120 5 koria olutta, 4koria siideriä ( olis mennyt varmaan enemmän) oltiin varattu 90 L boolia, ja sitä ilmeisesti oli jäänyt vähän.
 4. suosittelen lämpimästi kyllä SASin morsiussviittiä. Sänky on ihana ( sellainen kuin kuvittelin prinsessoilla olevan, eli pylväät jne. ) ja kylpyhuone oli ihana varsinkin punainen amme. S-etukortilla mun mielestä sai edullisempaan hintaan.. tarkasti en tiiä kun sulho sen hoiti. kannattaa kysyä, ja me saatiin mennä paikanpäälle katsomaan eri sviittivaihtikset ennenkuin päätettiin. siellähän on kivoja juniorsviittejäki ja sit pressasviitti, mikä kyllä todettiin liian tilavaksi meille kahdelle.
 5. kun itse kyselin pitopalveluista alkavatko tekemään ruokaa itse toimitetuista lihoista, niin sanoivat että lihojen pitää olla testattu / hyväksytty jossain.. ajattelin että menee niin vaikeeksi ja unohdin koko jutun. toki jos itse haluatte tarjota vieraillenne esim. palvilihaa, jonka ootte itse valmistaneet/valmistuttaneet niin siinä ei oo ongelmaa.
 6. Kiva kun viitsit vastata uudestaan Akasha! Minulla on ollut kiireiden takia tauolla nämä hääsurffailut, joten en ehtinyt nähdä sitä aikaisempaa viestiä. Nyt ollaan taas tohinalla järkkäilemässä. Soittelin tänään vinkistä viisastuneena tuonne Ramadaan. Kyselin hääpakettia superior huoneeseen.. kummallista oli kyllä se, kun he kertoivat hemmottelupaketista niin eivät osanneet sanoa hintaa. Hinta ja paketin koostumus päätetään kuulemma myöhemmin keväällä. Meillä ón siis varauksessa pelkkä poreammeellinen superior-huone, ja pakettia ( hää/hemmottelu) pitää kysellä myöhemmin keväällä. Meri78:n vaihtoehto kuulosti myös kivalta varsinkin pylväsjuttu ja pore+saunayhdistelmä. Sviitiksi aika sopiva hinta, varsinkin kun vertaa esim. Edenin hintoja.
 7. Akasha: Millainen huone tuo mainitsemasi Ramadan huone oli. Oisko ollut se Comfort? Kyselin sieltä tänään ja hinnaksi sanottiin comfort huoneelle 134€.. mutta eivät he maininneet mitään hääpakettia.
 8. asiat saatiin sovittua Väänäsen kanssa. Tosin kerkesin käydä yhdesti lakimiehen juttusilla. Loppujen lopuksi asiat saatiin sovittua niiin, ettei kummallekaan osapuolelle jäänyt paha mieli, eikä eletä riidoissa. Mutta vinkiksi kuitenkin omasta kokemuksesta: Jos varaatte pitopalvelun puhelimitse, kysykää varausmaksusta. Monella taholla on tapana systeemi: kun varausmaksu on maksettu, varaus on sitova eikä myyjä myy palvelua muualle. Monet pitopalvelut jättävät taas varausmaksut lähemmäs ajankohtaa. näköjään kolmas vaihtoehto on siten, että varaus on sitova, ja sinun tulee maksaa jokatapauksessa varausmaksu. Kysykää myös tilaussopimuksesta. Jos haluatte vielä tutustua sopimukseen ennen sitoutumista, tähdentäkää että teidän kauppa on sitova, vasta kun nimenne on sopimuksen alla. ainakin väänäsellä sopimus on sitova heti kun varaat päivän. Ja vaikka peruisit varauksen kuluttajasuojalain mukaisen 14 pvä sisällä, ja vaikket olisi laittanut nimeasi mihinkään, niin joudut maksamaan varausmaksun. SIis ole varma, kun teet varauksen. Minulla kävi kuitenkin tuuri, ja saimme sovittua jutun.
 9. hyvät naikkarit: välttäkää VÄÄNÄSEN PITOPALVELUA, jollette halua asioiden menevän lakimiehiin saakka. >
 10. pyysin kun häihin aikaa n. vuosi. Kaaso oli kyllä oli innoissaan. ja se on minusta tärkeintä.
 11. Miinukka, Eppaleena ja Tinja : Tosi kiva kun vinkkejä löytyi näin helposti. Tekee varmasti mun tampereen visiitin helpommaksi kun tietää mihin suunnistaa. KIITOS PALJON AVUSTA
 12. Hei tampereen morsiot! Löytyyköhän Tampereelta muuta paperitavara/askarteluliikettä kuin sinooperi ja tiimari ja perinteiset akateemiset ja suomalaiset kirjakaupat? Olen tulossa käymään ja voisin samalla katsastaa valikoimaa kun Oulussa se on aika niukka.
 13. Tatuka : Kyselit Ramadan kuvernöörinsalista. Olen ollut siellä kerran vieraana ja se on tosi tunnelmallinen ja kaunis sali. Ramadan ruokapuoli oli aivan unelma ja palvelu loistavaa. Hintapolitiikasta en tiedä sitten mitään. Mutta sali on todellakin Kaunis kannattaa käydä tutustumassa.
 14. Olemme varanneet juhlapaikaksi Kellon nuorisoseuran talon (Haukiputaalla). Se on vasta remontoitu ja sali on todella kaunis. Vuokra on 600€ koko viikonlopulta ja hintaan kuuluu astiat 180hlölle sekä pöytäliinat. Paikka vain on tosi suosittu, kesäviikonloput menevät nopeasti.