Jump to content
Naimisiin.info

Tammi2005

Jäsen
  • Viestit

    4
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tammi2005's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meilläkin on menu vihdoin muotoutunut. Yritän tähän muistella mitä pitää sisällään: Alkumaljoina lämmin mustaherukkamehu terästettynä Alkupaloina paahtopaistia, broilerin rintapaloja, tuoresalaattia, tzatzikisalaattia, juusto-pastasalaattia, meetwurstihyytelöä. Pääruokana lohikeitto höysteineen, eli leipää, rieskaa jne. Sitten tarjoilemme vielä iltapalan, joka sisältää varmaankin jämiä alkupaloilta, karjalanpiirakoita, lihapullia, pasteijoita, voileipäkakkuja ym. Vadelmakakku, jotain pullaa, ja kahvit, teet sun muut. Hinta on 12,5 euroa per henkilö. Sisältää astiat.
  2. Meillä on juhlapaikkana Pattijoen (nykyään Raahen kai) veteraanimaja. Uudella puolella on juhla ja vanhalle puolelle saa majoitettua kaikki pitkämatkalaiset (mahtuu 26 ihmistä nukkumaan 7 eri huoneeseen). Plussaa: Meren rannalla Iso piha (saa talvella paljon tulia ym.) Kunnon keittiö, johon pitopalvelu mahtuu häsläämään Voi vuokrata useaksi päiväksi peräkkäin (meillä 3 vrk) Metsän keskellä, joten kovaääninen juhliminen ei haittaa ketään Suhtkoht edullinen (570 euroa molemmat puolet yhteensä 3 vrk) Miinusta: Yli 100 hengen tunkeminen syömään tulee olemaan tuskaa
  3. Voi Luoja, että tuo Pachelbelin Kaanon on kaunis. Se tullee olemaan ehdottomasti sisääntulossa meillä. Ja vielä sopivasti meillä on soittamassa jousitrio kirkossa (kaipa sovitus onnistuu triollekin...). Olisko ideoita, mitä musiikkia kolme viulua voisi soittaa kirkossa lukuunottamatta sisääntulo- ja ulosmenomusiikkeja?
×
×
  • Create New...