Neiti.E

Aktiivijäsen
  • Viestit

    26
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Neiti.E's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Neiti.E

    Haaveiluketju

    Huhhuh elo2013 on kyllä hyvin hommat jo hanskassa . Meillä tosin jos olisin tuommoisia lähtenyt suunittelemaankaan mies olis varmasti vetäytynyt nurkkaan itkemään... olen nytkin saanut taas sitä toppuutella ja rauhoitella että mulla ei OIKEASTI ole kiire vielä naimisiin. Liikaa asioita lautasella jo nyt mietittäväksi, joten olen yrittänyt rauhoitella että mennään sitten kun oikealta tuntuu. Ei oikein ota vaan uskoakseen
  2. Neiti.E

    Haaveiluketju

    Mistä kihlat nuin halvalla? Linkkiä? http://keskisenkello...t-c-44_209.html tuoltapa hopeasormuksista omani valitsin, mies valitsi sitten terässormuksista mieleisen PS. Ja onnittelut kovasti RoryEmilylle minultakin!
  3. 10.10.2015 päätettiin alustavasti äsken, ollaan aloitettu seurustelu 10 päivä kesäkuuta, ja mies halusi jonkinlaisen "tärkeän" päivän mukaan hääpäivään . Toinen meille tärkeä päivä on 23. koska molemmilla on syntymäpäivät juuri 23. Eri kuukausina tosin. Haluttiin myös syyshäät, hieman sesongin ohi, olen enemmän pimenevien mutta vielä lämpimien iltojen ihmisiä. Syksyllä myös kaikki on juuri kauniin väristä, joten teemaa on helppo alkaa toteuttaa . Tuo 23 päivä olisi ollut hauska siitä että sinä vuonna itse täytän sitten 23vuotta, mutta ei löytynyt sopivaa kuukautta jolloin tuo 23 päivä olisi lauantai tai perjantai.
  4. Neiti.E

    Laskeutukaa maanpinnalle

    Viittaus hiekkaa pimpissä tulee kotiseudulta päin, ja ei emme ole sisäsiittoisuuden serkuskatrasrakkauden tuloksia. Termillä siis tarkoitetaan että kohde on ilmeisesti ärsyytynyt jostain yhtäkin turhasta ; kuin että olisi saanut hiekkaa tuonne privaateille lady lumpseilleen. Ja me naisethan tiedämme että harvemmin mitään suurempaa vaatiikaan saada meidät poissatolaltamme. Josko tämä avautuminen terminologisesti avasi myös vieras_hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:n aivot sisäistämään monimuotoisen ihanan kielen, jota suomessa saamme ihan rauhassa puhella. Huomautus myös siitä että jos pelkäät tätä vajakin maineen saamista, niin jätä nuo ylimääräiset kysymysmerkit ihan suosiolla sinne ajatuksiisi. Yleensä kun meillä ainakin pärjätään ihan yhdellä kysymysmerkillä.
  5. Meillä on jo sovittu että sitten kun häät koittaa, niin sulho ottaa minun sukunimen. Itselläni on tosi lyhyt sukunimi, mutta pitkät pitkät etunimet etunimessä 10 kirjainta ja toisessa nimessä 8, ja toinen nimi on ulkomaalainen. Miehellä taas on kolme etunimeä ja pitkä sukunimi, niin ei pistä sinänsä pahaksi sukunimen vaihtamista lyhyempään. Onneksi näin, koska haluan kovasti että meille tulee yhteinen sukunimi mutten miehen perus -nen päätteisellä sukunimellä tykkäisi/osaisi elää.
  6. Meillä tosiaan nyt kihlautumisaikana kauhean rajallinen budjetti on, joten ostettiin molemmille 9€ sormukset. Yhteensä siis 18€ ja postikulut sisältyi siihen vielä mukaan Tosi kauniit sormukset kuitenkin, itsellä hopeinen ornamenttisormus.
  7. Neiti.E

    Häämessut

    Kävinpä ostamassa lipun huomisille Jyväskylän häämessuille, pääsee vähän fiilistelemään etukäteen vaikka hääpäivää ei ole vielä mitenkään keskusteltu sulhon kanssa läpi ois ihan kiva jos jotain pikkuturhaa tarttuis jo mukaankin. Askartelutarvikkeita eniten kaipailisin jo nyt, ajattelin askarrella pienet ilmoituskortit kihlauksestamme.
  8. Neiti.E

    Haaveiluketju

    Aah tänään tuli postissa sormukset oli kovin sievät kyllä 9€ sormuksiksi . Nyt pitäs vaan odottaa että sulho kotiutuisi huomenna niin sais senkin sormuksen testattua että tulihan ihan sopivan kokoinen.
  9. Neiti.E

    Haaveiluketju

    Kiitos että linkkasit videon! Näin kolmisen viikkoa sitten kuvasarjan tuosta ja ihmettelinkin onko videota saatavilla Ois omalla tavalla tosi hauska kosinta
  10. Tilasin just meille 18€ molemmille tämmöiset tilapäiskihlat, ostetaan sitten ihan keltakultaiset perusrinkulat kun tulee hyvä tarjous ja rahatilanne paranee kesän myötä
  11. Neiti.E

    Haaveiluketju

    No nythän sitten kävi niin että mies kysyi sen suuren kysymyksen sunnuntaina päätti ettei sillä sormuksella ole nyt juuri niin väliksi, ja äsken laitoinkin meille tilaukseen tämmöiset "halpis ennakkokihlat", että sitten kun budjetti joskus antaa myöten ostetaan hieman krumeluurimmat sormukset.
  12. Neiti.E

    Haaveiluketju

    Ensi viikolla sitten se ystävänpäiväkin koittaa, toivotaan että joku onnekas haaveilija saisi kumppaniltaan sen hartaasti toivomansa rinkulan ja pyynnön
  13. Neiti.E

    Laskeutukaa maanpinnalle

    Aloittajalla on varmasti fiksusti esitettävä ihan hyvä pointti taustalla ajatuksena, mutta kirjoitusasu on hyvin provosoiva ja saa kyllä ajattelemaan että nyt on jollakin turhan paljon hiekkaa pimpissä ja naama norsunvitulla . Eipä ole tullut vielä muualla vastaan LIIKAA VAATIVIA morsiamia kuin Bridezilla's ohjelmassa, eiköhän jokaisella ole sen verran maalaisjärkeä että tajuaa rahanarvon, varsinkin kun sitä varmasti harvemmalla tällä palstalla kuitenkaan on liikaa..
  14. Vain ja ainoastaan omien vanhempieni häissä meillä on pieni ja sisäänpäinlämpeävä suku ollut aina niin ei nuo nuoremmat sukulaiset ole vielä avioliiton satamaan päässeet. Ja kaveripiiristämme olemme ensimmäisiä jotka ovat sellaisessa suhteessa että kihlat/häät ovat edes ajatuksissa..
  15. Neiti.E

    Haaveiluketju

    Itsekin olisin käyttänyt mieluusti kuvia meistä, mutta eipä niitä meillä ole oikein. Kameraa ei ole ollut vuosiin käytössä ja yleensäkin suostun kuvattavaksi vain juhlissa , joten toteutin slideshown lolcat- tyylisillä eläinrakkauskuvilla ja muilla ajatuksiani korostavilla otoksilla, ja näihin lisäsin sitten hauskoja tekstejä. Molemmat ollaan, ei nyt silleen sanotusti nörttejä (ei hikipingoteta tietokoneen edessä koodailemassa jne.), vaan enemmän tämmöinen Geek- pariskunta. Osui ja upposi siis siten ehkä parhaiten mieheen. Kuvista puheenollen olen kyllä haaveillut että meistä hankittaisi ihan pari valokuvaa jotka kehtaisi kehystää ja laittaa hyllyyn, ehkäpä kunhan rahatilanne selkeytyy voin tällaista ehdottaa tuolle toiselle puoliskolle