Jump to content
Naimisiin.info

piupiu

Morsian
 • Posts

  30
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Female

piupiu's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. helmiäinen2013: Ruusut ovat Decora Housesta.
 2. Testikappale tehtiin, mutta kuvaaminen siinä askartelutohinan keskellä unohtui kokonaan... Mutta tosiaan käytössä on Ikean isommat Mjöd-lasit ja lasin pohjalle laitetaan pieni määrä niitä Ikean koristekiviä. Perään laitetaan luonnonvaalea tekoruusu (tilattu nettikaupasta, näyttää lasissa aivan oikealta isolta ruusulta ja tuli halvemmaksi kuin ostaa eläviä kukkia!), täytetään vedellä ja laitetaan kelluva kynttilä päälle. Nämä voi tehdä jo monta päivää aikaisemmin valmiiksi ja sitten edellisenä päivänä täyttää vedellä ja laittaa kynttilä valmiiksi. Helppoa! Josko sitten häiden jälkeen saisin kuvan näytille...
 3. Onko kirkossa pakko olla jotain laulu/musiikkiesitystä virren lisäksi? Meidän musiikkiesityksemme peruuntui esittäjästä johtuvista syistä, joten nyt olisi vain yksi virsi "ohjelmanumerona". Onko tuo joku muu musiikillinen pläjäys kuinka pakollista tänä päivänä?
 4. Meillä juhlapaikka on kauempana mahdollisista majoituspaikoista, joten järjestetään kuljetus kaupunkiin ja nuoremmalle väelle varatuille mökeille. Eli maksetaan halukkaiden kyyti majoituspaikoille, mutta majoituksen kaikki saavat maksaa itse (paitsi kaasot ja bestmanit, heille maksamme majoituksen kiitoksena avusta). Helpompaa näin, sillä juhlapaikalle taksien saaminen jokaiselle erikseen on hankalaa ja kallista. Halukkaat voivat siis juhlia rauhassa kanssamme! :)Toki jos juhlapaikka olisi lähempänä kaupunkia tms, niin vieraat saisivat itse hoitaa kulkemisensa.
 5. Onko joku ollut Starlight Toursin järjestämällä matkalla? Ei löydy kauheasti palautetta netin ihmeellisestä maailmasta, mutta tekivät hyvän ja houkuttelevan tarjouksen. Olisi kiva saada vähän tietoa firmasta ennen kuin uskaltaa heittäytyä ja maksaa (hitonmoisen ) summan rahaa reissusta.
 6. Santeri1985 ja Roslin, kiitos nä istä vinkeistä! Jotain tuon suuntaista joudun kyllä sanomaan, sillä nämä naiset eivät tällä hetkellä mahdu samaan tilaan ilman ongelmia, enkä halua menettää ihanaa kaasoani. Löi vaan itsellä aika tyhjää, että mitä tällaisessa tilanteessa pitäisi sanoa, valkoiset valheet eivät ole selvästi parasta osaamistani.
 7. Oi voi. Meillä tuli tällainen pieni hankaluus vastaan ja nyt pitäisi saada sanottua ystävälle, jolle on jo kerrottu aiemmin häistä ja toivottu mukaan pääsemistä (kutsua ei ole siis vielä lähetetty, kenellekään), että et muuten voikaan tulla... Pirun inhottavaa! Nimittäin: Kaasoni seurusteli erään miehen kanssa lähes 2,5 vuotta. Loppuaikoina mies alkoi perua tapaamisia, ei päästänyt kännykkää silmistään jne, perussettiä siis. Kysyttäessä kaikki OK, eikä toista naista. Lopulta jätti kaasoni tekstiviestillä (ei voi elää suhteessa ym älytöntä, mutta ei edelleenkään toista naista). No, vähän tästä eteenpäin luin Facebookista, että toinen ystäväni seurustelee tämän kyseisen miehen kanssa. Vielä vähän eteenpäin Facebook paljasti, muuttivat yhteen lähes samantien. Kaaso-parka meni aika todella rikki. Mieshän luonnollisesti pamahti samantien ei-kutsuttujen listalle, mutta nyt kaaso esitti toivomuksen, ettei hänen tarvitsisi kohdata tuota häneltä miehen vienyttä lorttoa häissäni, sillä se olisi hänelle liian vaikea asia. Ymmärrän kaasoani enemmän kuin hyvin, en itsekään selviäisi moisesta yhtään sen paremmin, ja hän onkin tärkeämpi, rakkaampi ja mitä toivotuin osallistuja (ei kai häntä muuten olisi kaasoksi pyydettykään ), mutta miten hitossa tämän selittää tälle toiselle ystävälle ilman, että ystävyys menee täysin?! Mieshän tässä on valehdellut molemmille naisille (tälle uudelleen eron ajankohdan lähes puolella vuodella pieleen) ja yllättäen se suurin roisto, mutta onko tässä mitään mahiksia selvitä ilman, että minustakin tulee samanmoinen tämän ystäväni silmissä?
 8. Tällä hetkellä suunnitellulla vieraslistalla on 87 ihmistä, joista 8 on pieniä lapsia. Juhlapaikkaan mahtuisi noin 120 ihmistä, mutta nyt jää sitten vähän tilaakin.
 9. Meillä on kirkolta juhlapaikalle noin 13 kilometriä ja siitä selviää kyllä vartissa. Ei siis pitäisi jäädä kenelläkään matkasta kiinni.
 10. Meillä on tähän mennessä ollut käytössä Prittin liimaroller (permanent) ja tavallinen liimapuikko. Rollerilla vedin reunat (kätevä ja nopea) ja tavallisella puikolla ihan vähän liimaa keskelle. Ei kupruillut ja pitää hyvin, ainakin vielä Tuon rollerin loputtua siirryin kaksipuoleiseen teippiin noiden reunojen kanssa ja se toimi ihan yhtä hyvin. Asettelu oli vähän aikaavievämpää kuin rollerilla vetely, mutta tykkäsin itse vähän enemmän tästä.
 11. Meillä valtaosan asioista hoidan minä. Haluan tietää missä mennään ja muutenkin olen enempi toiminnan ihminen kuin sulho. Hän kun on vähän sellanen hidas hämäläinen... Kaikessa suunnittelussa hän on kyllä mukana ja kovasti innoissaan sekä auttaa mm. askartelussa heti, kun pyydän. Varsinaisesti hänen tehtäväkseen jää tienvarsikyltit ja häämatkajärjestelyt. Matkan kohde ja ajankohta noin suurinpiirtein mietittiin yhdessä, mutta lopun hän saa hoitaa itse. Tästä erityisesti hän innostui kovasti. Lisäksi hän on varannut kaasojen, bestmanien ja kauempaa saapuvien ystävien majoitustilat. Koristeita on valittu ja ostettu yhdessä ja juomat mennään hakemaan yhdessä Virosta.
 12. Meillä viehe tulee vain sulholle. Bestmanit eivät halunneet vieheitä ja kaasotkin suhtautui kukkiin enempi negatiivisesti, joten täällä mennään sitten näin.
 13. piupiu

  Kutsukortteja

  Upeita kutsuja kaikilla! Me käytiin tänään ostamassa hervoton kasa korttimateriaaleja Sinellistä ja viikonlopun aikana olis tarkoitus katsoa, saako niistä aikaiseksi jotain suunnitellun kaltaista. Alun perin piti tilata valmiit kutsut, mutta säästämisen nimissä tehdään nyt sitten itse. Hyvinhyvin yksinkertaiset, mutta kai ne silti on ihan siistit ja tyylikkäät. Ainakin meidän suunnitelmissa!
 14. Mullakin tulee olemaan teetetty puku. En innostu ollenkaan "perinteisistä" hääpuvuista ja siksi teettäminen on vähän niinkun helpoin ratkaisu, kun olen löytänyt kuvan unelmieni puvusta. Tuttu paljastui joksikin käsityöartesaanityypiksi (en muista virallista nimikettä, lahopää kun olen), joka on tehnyt mm. oman hääpukunsa ja useampia vanhojentanssipukuja ja hän innostui kovasti ajatuksesta tehdä taas puku. Ja kun kerran tuttu on kyseessä, eivät kustannukset nouse kovin korkeiksi: vähän vaivanpalkkaa sekä materiaalit. Kerron täällä puvun etenemisestä sitten, kun sen tekeminen keväällä alkaa
×
×
 • Create New...