Jump to content
Naimisiin.info

zzz

Aktiivijäsen
  • Viestit

    39
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

zzz's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Meillä oli holitonta puolukkasiideriä. Oli hyvää (ei äitelää), vaaleanpunaista ja halpaa.
  2. Täällä on kyllä haikeus päällä. Onneksi on paljon valokuvia joita järjestellä.
  3. Pito-Piiat oli meilläkin perjantaina, ja ruoka oli upeaa. Lisäksi järjestelyt pelasivat kaikki erinomaisesti. Voin suositella!
  4. Kannattaa laittaa sähköpostia perään. Meidän tarjouspyyntö meni lomakkeella tuossa alkuvuodesta, ja se jotenkin hävisi kuulemma. Asia selvitettiin sitten sähköpostitse.
  5. zzz

    Helsinki

    Mitenkäs nuo ruokasysteemit tuolla Merimelojien majalla, löytyykö kunnon keittiö astioineen, vai pitikö ruoat tuoda lähes valmiina muualta? Paikka näyttää kyllä aivan ihanalta..
  6. zzz

    Villa Furuvik (Helsinki)

    Muuten tosi kivalta, mutta huonejärjestys suhteutettuna vierasmäärään pikkasen arveluttaa. Sinne isolle puolelle mahtunee jotain 60 ihmistä, ja silloinkin voi olla hiukka ahdasta. Saattaa olla, että sitten pitäisi vielä ahtaa parikymmentä ystävää tai sekalaista sukulaista johonkin niihin pienempiin huoneisiin. Tykkäsin kyllä. Jos sää on hyvä, niin ulkosallakin oli ihan viihtyisää. Pitää nyt miettiä kuitenkin vielä.
  7. zzz

    Villa Furuvik (Helsinki)

    Kiitos Bessie tiedoista! Tänään menen vilkaisemaan kyseistä paikkaa.
  8. Minä veikkaan, että Kapitalistin kirjoitus oli provo, eli vedätys.
  9. zzz

    Villa Furuvik (Helsinki)

    Saanko kysyä, minkä verran tuo tuli maksamaan kokonaisuudessaan?
  10. zzz

    Villa Furuvik (Helsinki)

    Kuinkas tarkkoja tuolla Furuvikissa ollaan siitä, että kemut loppuvat klo 24? Toiveena olisi jatkaa tuonne klo 01-02 kieppeille. Onko kenelläkään kokemuksia lisätunneista tuolta? Muutkin ihan viime aikojen kokemukset paikasta kiinnostavat!
  11. zzz

    Helsinki

    No voi kurjuus Mande. :-[ Viitsisitkö kertoa tarkemmin, mikä kohtelussa oli noin ikävää? Ja nyt kun vihkiminen on ohi, millaista meininki oli itse toimituksessa? Toivottavasti huomattavasti asiallisempaa.
  12. Hannukka - miten olisi kaksoisnimi? Tyyliin Jokunen-Jokunen. ;D Minulle tulee miehen nimi. Se kun on hienompi ja omani ihan tavis.
  13. zzz

    Helsinki

    Selvä juttu, kiitoksia! Pitänee sitten varautua menemään vuoden alussa kärkkymään haluttua perjantaita.
  14. zzz

    Helsinki

    Tietäisikö joku, kuinka paljon ennen H-hetkeä sen maistraattiajan voi varata? Eli alkavatko jakaa aikoja vasta kyseisen vuoden alussa, vai voiko tänä syksynä varata jo ensi keväälle?
  15. zzz

    Häätanssi / häähidas

    No ei meillekään taida tulla valssia, vaikka kyllä kovasti haluaisin. Syy: sulho on morsianta yli 40 cm pidempi, joten valssaaminen saattaisi näyttää turhan koomiselta...
×
×
  • Create New...