Jump to content
Naimisiin.info

Bregni

Morsian
  • Viestit

    11
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Bregni

  • Syntymäpäivä 12/31/1983

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Tampere

Bregni's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Suunnitelmissa/haaveissa olisi saada meille tavalliset kultaiset sormukset, joihin kaiverrettaisiin kummankin nimet Taru Sormusten Herrasta -kirjoituksella, eli Tengwariksi. Kyseessä on siis se fontti, jolla on kaiverrettu Mahtisormuksen pintaan. Eli tämännäköistä: (kuva lainattu täältä) Kysymykseni kuuluukin, että onko Suomessa olemassa kultaseppää, joka taitaa tämän fontin (pitääköhän tämän fontin käyttöön olla myös joku lisenssi?) ja minkähän hintaiseksi tämmöinen operaatio muodostuisi?
  2. Bregni

    Karkkiteema ja karkkibuffet

    Karkkibuffetista olen myös haaveillut Minulla on hommaan jo valmiina kolme kappaletta Riihimäen lasitölkkejä, 2x 3l tölkkiä sekä yksi pienempi (olisiko 1,5l?). Tästä saakin hyvän tekosyyn ostaa pari tölkkiä lisää! Taida voisi käydä kollaamassa meidän kummankin isovanhempien ullakot.. hmm. Tuossa siis kuvat olemassa olevist Riihimäen tölkeistäni. Tai no, yhtä epäilen onko Riihimäkeä, mutta väliäpä tuolla
  3. Voi harmin paikka, pihapiiri olisi ollut kyllä aika nappi juttu. Luulisi että tämmöinenkin fakta olisi nettisivuille korjattu :/ Kiitos tiedosta, voinenkin vetää tämän mahdollisuuden yli otollisten juhlapaikkojen listalta..
  4. Olisin myös kiinnostunut tietämään lisää Kauhavan ympärillä sijaitsevista mahdollisista juhlapaikoista. Nyt tulevan siippani kanssa on häät suunnitteilla alustavasti Kauhavan suuntaan loppukesällä 2013, molemmat kun satumme sieltä olemaan kotoisin Seinäjoen suunnalta on tässä ketjussa ollut mahtavia ehdotuksia juhlapaikoiksi, mutta olisiko pohjoisemmassa mitään? Ainoa minkä tiedän on Evijärveltä Ruurikkala, jossa olen vieraillut muutamaan otteeseen. Ihana pihapiiri, todella maalaismainen. Ilmeisesti Ruurikkala itse ei järjestä ruokailua, vaan se pitäisi tilata pitopalveluna jostain. Hakusessa olisi muutenkin maalaistaloidyllimäinen/fantasiatyylinen juhlpaikka, mutta mielenkiinnolla tutkin mitä tahansa ehdotuksia
  5. Moi vaan, vaikka ketju on vanha, niin kokeilen onneani.. Mielessä olisi mieheni kanssa järjestää aavistuksen LotR-tyyliset häät, ei mitään niin kovin alleviivaavaa ja selkeää teemaa, mutta sinnepäin viittaavaa Tällä hetkellä mielessäni pyörii johannakie:n aikaisempi postaus: Tarkoituksena olisi kaivertaa mahtisormuksessa käytetyllä haltiakielellä omat nimemme sormuksen pintaan Olisi ensinnäkin tiedettävä, voiko nimemme tuosta vain kääntää haltiakirjoitukseksi (Jotain aiheeseen liittyvää bongasinkin: http://www.sci.fi/~alboin/suomitengwar.htm ) ja löytyisikö johannakien mainitsemaa kultaseppää tai jotakuta muuta kirjoituksen taitavaa. Kaikenmoinen info ja muut ehdotukset häihin otetaan vastaan Tätä ketjua oli ilo lueskella, Harmi vain ettei kaikki kuvat näy (ilmeisesti johtui sivupohjan uudistuksista taannoin?).
×
×
  • Create New...