Anneli1

Jäsen
 • Content count

  7
 • Joined

 • Last visited

  Never

About Anneli1

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Minäkin itse huseeraan ohjelman kimpussa. Ite oon ohjelmanumerot valinnut, ja niin kuin DewyMeadowkin, sulholla niitä hyväksyttänyt. ("Kaikki käy, joo-joo"-meininki) Minä suunnittelen tän ns. virallisen ohjelma puolen alkuiltaan saakka. Ja sitten on ovi jätetty raolleen, kun tunnelma on katossa, niin sitten on tervetulleita yllätysnumerotkin. Näin meillä!
 2. Minä: 28 Kaasot: 34 ja 24 BM: 30 Seremoniamestari: n. 45-50 Että ikäjakaumassa löytyy!
 3. Angel-eyes, Tinaruusu on sellanen tinasta valettu ihan aidon ruusun näkönen. Oon nähny niitä ihan koko harmaana ja sit oon nähny sellasenkin, missä kukkaosa oli punanen. Niitä saa ihan kultasepänliikkeistä. Miusta se on ainakin sellanen "ajattoman kaunis".
 4. Meillä aateltiin antaa kaasoille (2), bestmanille ja seremoniamestarille kaikille samanlainen tinaruusu. Maksaa jotain 20 euroo/kpl. Meillä kun on tuo ruusu häissä vähän niiku teemana. Mietityttää vaan, että siihen ei taida kaiverrusta saada, mut mukaan liittetty kortti varmaan ajaisi saman asian?
 5. Uutta on puku, kengät, huntu ja pussukka Sinistä on sukkanauhassa Vanhaa ja lainattua on isoäitini helminauha ja korvikset
 6. Me käytiin viime syksynä Tallinnan Citymarketissa. Oli todella siisti ja iso. Mielestäni ihan suht laajat valikoimat oli juomisia. Ja muistaakseni puolen litran kirkas pullo oli jotain 3 - 4 €. Viinejäkin tuotiin, mutta en muista hintaa kyllä yhtään. Colden Capin siideritölkin hinta jäi kyllä mieleen: 0,70€!!! Kannattaa käydä sielläkin tutustumassa. Oli muuten Tallinkin satamasta ihan kävelymatkan päässä.
 7. Meillä noin 50-100 metriä. Aateltiin kävellä muun kansan mukana juhlapaikalle. Jos ei sitten isäntä innostu kottikärryillä kuskailemaan. ;D No, se varmaan kyllä taitaa jäädä toteuttamatta...