maiza

Aktiivijäsen
 • Content count

  16
 • Joined

 • Last visited

  Never

About maiza

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0

Profile Information

 • Paikkakunta
  Helsinki
 1. ;DKihlasormuksissa on molemmilla meidän toisillemme antamat lempinimet ja kihlauksen päivämäärä. Olipahan hauskaa käydä tilaamassa kaiverruksia, kun ei haluttu niitä perinteisiä. Ei meinannut täti uskoa korviaan..niin hassut taisivat olla meidän lempinimet..hihhii! Vihkisormuksiin keksitään sitten varmaan jotain VIELÄ hauskempaa..
 2. Jess, nyt on sitten luettu ainakin 3 eri ketjusta näistä meitäkin niin houkuttelevista Seychelleistä ja pää on pyörällä! On niin kaikenlaista mielipidettä ja kokemusta, että menee ihan mahdottomaksi! No, pääasia on tietenkin se, että kiitos kertomuksista ja vinkeistä kaikille. Tämähän on kuin mikä tahansa tietopankki. Tuo maan kalleus tuntuu olevan monelle negatiivinen juttu (tietenkin), mutta kuten niin monessa muussakin paikassa, pienellä vaivalla tuntuu saavan ruoka-ja juomatarpeita edullisemminkin. Nyt vaan pähkäilemään, että onko se sitten kuitenkin Seychellit vai mikä!? Kukkaron nyörit saa kyllä meidän häämatkan takia venyä ja paukkua, mutta liika on kuitenkin aina liikaa. En ole mikään penninvenyttäjä (pikemminkin sen tuhlaaja), mutta en halua myöskään omaisuuksia laittaa menemään...hmmm. Kiitos vielä vinkeistä ja kertomuksista!!!
 3. Sulho siis ei ole matkustanut oikeastaan muualle kuin Ruotsiin ja Viroon, siksi hänelle melkein mikä vaan on eksoottista, mikä on vähän kauempana. Että kun huomasin kirjoittaneeni minä-muodossa noita toiveita...nolotti, pitää nyt vähän selitellä.
 4. Olimme ajatelleet Seychellejä, mutta tuolla yhdessä ketjussa oli sellaisia kokemuksia, että menin kyllä mietteliääksi. :-/ Kallis, sataa paljon keskellä kesää...Saa nyt nähdä, kuinka tässä käy! Haluamme jonnekin stressittömästi nauttimaan toisistamme, lämmintä saa olla ja kaunista. Rakastan uimista, ja olen matkustellut todella paljon, joten haluaisin myös eksotiikkaa ja jotain ennenkokematonta. Intian valtameri houkuttelee kyllä edelleen. Onhan siellä aika lailla muitakin saaria kuin Seychellit...Katsellaan, on tässä vielä melkein 1,5 vuotta aikaa päättää ja vaihtaa mieltä. :
 5. Vitsit, oltiin täysillä haaveiltu Seychelleistä, mutta kun häät on 18.6.05, niin nuo keskikesän sadeilmat ei kyllä tunnu kauheen kivoilta! :-/ Oli muuten erittäin hyvä lukea muiden oikeita kokemuksia saarista, ettei vaan lueskele iihania matkatoimistojuttuja. Täytyypä miettiä uudelleen tuota kohdetta. Maan kalleuskin tuntuu olevan sitä luokkaa, että ei huvita mennä sinne ankeilemaan pienellä budjetilla! Muttamutta, aikaa on ja säästöhaluja, niin eiköhan sitä jotain keksitä. Ja täältähän niitä vinkkejä voi kalastella.
 6. Aah, nam juustoa! Täytynee tästä lähteä jääkaapille... Nyt kyllä haluan minäkin omiin juhliin juustopöydän! Tosiaan kannattaa hankkia muutamia ihan erityyppisiä, niin saa vaihtelua ja jokaiselle löytyy jotain! Mansikatkin maistuvat erityisen ihanalta sinihomejuuston tai tuorejuuston kera, jos ei aina halua niitä rypäleitä.. Ja omenaa kannattaa tietenkin kokeilla valkohomejuuston kanssa. Kyllä esimerkiksi stokkalta saa hyvää tietoa! Ja nykyään on aika monentyyppisiä ruokalehtiäkin kauppojen hyllyillä, joista varmasti löytyy juustovinkkejä.
 7. No hyvänen aika..En ole kyllä juurikaan itse kiinnittänyt huomiota postiluokituksiin, samalla tavallahan ne perille tulevat, kaksi päivää sinne tai tänne. Jos joku kuvittelisi olevansa vähemmän tärkeä saadessaan meidän kutsumme 2-luokassa, niin ei painisi kyllä meidän etikettisarjassa. Mielestäni sellaiset kutsut,joilla kutsutaan erityisen tarkkaa etikettiä noudattaviin juhliin, on syytä kiinnittää huomiota myös merkkiasiaan...Muuten hääkutsut on aivan sopivaa laittaa 2-luokassa. ???
 8. Riipuen siitä, moneltako lähdemme matkalle seur.pvänä. Jos myöhään, olin ajatellut ravintolassa syömistä perheiden kanssa (tosin yhteensä 10 hlöä!). Mutta jos matkalle lähtö tapahtuu iltapäivällä, ei siinä ehdi muuta kuin suunnata lentokentälle.
 9. ¤ Kaukaa tulevien vieraiden yöpymismahdollisuudet, ¤ hinta/laatusuhde, ¤ koristelumahdollisuudet (luonnonkaunista ei tarvitse koristella) , ¤ kuinka pitkään saa juhlia, ¤ Milloin on siivottava, ¤ Jatkoille lähteminen ( hyvät kulkuyhteydet biletyspaikkoihin ) 8) Näin meillä mietitään.
 10. Tosi paljon, meidän häissä ei lopu juoma kesken, se olisi kamalaa!! ;D
 11. Ajattelin pyytää tuttua hovioikeuden tuomaria vihkimään vanhempien puutarhaan juhlapaikalle..toivottavasti onnistuu!
 12. :)Ei tule varmaan meillekään.
 13. :-*Meillä sulholle tulee -toivottavasti eurot riittää- kihlan (valkokultaa) LISÄKSI vihkisormus, koskapa minullekin tulee..Eli kaksi sormusta tulee hänkin sormessansa pitämään. Kihlasormus on nimittäin kaunis ja saanut paljon kehuja, ettei sitä viitsi laatikkoon laittaa. Ja pitäähän niitä perinteitä vähän hämmentää!
 14. Tosi hämmentävää, kun tiedän olevani hyvä meikkaaja (olen kavereitakin meikannut radalle..) mutta silti tuntuu,etten ole ihan varma, mennäkö ammattilaiselle vai tehdä itse. Olen kuullut paljon huonoa ammattilaisten tekemisistä (usein liian valjua ja toisaalta samanlaista kuin itse tekisi) mutta oma tekeminen pelottaa juuri jännityksen vuoksi! Toisaalta harjotteleminen ja hyvien tuotteiden etsiminen/kokeileminen kuullosti oikein hyvältä idealta. ???
 15. Kaasolle ja bestmanille jotain heitä erityisesti ilahduttavaa ja mielellään häiden jälkeen kaikessa rauhassa, jottei tarvitse kaiken kiireen keskellä hätäillä. Ravintolaillallinen kuullostaa erittäin hyvältä idealta, kuten myös joku kylpylähoitopaketti tms, etenkin jos ei vielä polttareissa oltu...Korut ja muut "käyttöesineet" olisi tietty hyvä antaa ennen juhlaa, jotta niitä voisi sitten mahd.käyttää.