hansQ

Morsian
 • Content count

  190
 • Joined

 • Last visited

About hansQ

 • Rank
  Vakkari
 • Birthday 06/02/88

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

949 profile views
 1. Se oli positiivinen yllätys, kuinka hyvin yksi bestmaneista hoiti hommansa! Olin nakittanut hänelle vain muutamat repliikit, joita kuuluu sanoa, mutta hän toimikin tilanteiden mukaan ihan seremoniamestarina ja oma-aloitteisesti hoiti monet asiat kuntoon!
 2. Aamulla jännitti tosi paljon, mutta meikissä ja kampauksessa jännitys vaihtui iloiseen odotukseen, ja pystyin ihan hyvin rentoutumaan siitä eteenpäin. Toki kelloa tuli vilkuiltua juhlassakin välillä, että kuinka pysymme noin-aikataulussa. Minkäs kontrollifriikki luonteelleen mahtaa
 3. Hotellilla herättyämme avattiin kuoret ja köllöteltiin ammeessa. Syötiin aamupala, haettiin kamat juhlatilasta, käytiin kotona laittamassa viimeiset kamat kasaan ja lähdettiin puolilta päivin ajelemaan lentokentälle ja häämatkalle.
 4. Todella huonosti nukuin. Menimme kaason kanssa unille 23:30, ja viimeisen kerran katsoin kelloa n. 04:30. Viisi tuntia pyörin siis hereillä. Loput kolme tuntia nukuin pätkissä.
 5. Ihan hyvin sujui. Mulla ei ollut mitään millä laahuksen olisi saanut kiinnitettyä ylös, joten kuljin koko ajan laahus alhaalla. Ulkona koko helmaa piti aika tarkkaan varjella, ettei päässyt lillumaan kurassa. Muutamasti joku astui laahukselle. Valssin aikana laahuksesta irtoili muutamat "höyhensuikaleet" kun itse väkisinkin talloin vähän sitä.
 6. Mä sain paljon kehuja puvustani ja kampauksestani. Jopa mieheni kaverit kehuivat kampausta, joka poikkesi ns. perinteisestä kampauksesta
 7. - Hääkimppuni laskeutuvat osiot tippuilivat itsestään pois jo ennen kirkkoa! - Emme meinanneet saada bändiin mitään yhteyttä - Veljeni ei saapunutkaan paikalle eikä viitsinyt edes minulle ilmoittaa mitään - Tyttömme ei suostunut nukahtamaan sänkyynsä hotellihuoneessa, joten vanhempani joutuivat ajamaan meille kotiin, että lapsi pääsi omaan petiin nukkumaan.
 8. Munkin puolesta hyvää hääviikkoa, ja mahtavaa hääpäivää jo etukäteen ystävänpäivän morsmaikuille! Tää viikko meneekin jo vähän hulinassa!
 9. Annas kun nyt ei taida tätä olla lukemassa, mutta ihanaa hääpäivää!! Muoks. eipäs, eilenhän ne oli?! Viikko ja päivä jäljellä juu, kääkkis! Meillä oli toissapäivänä vihkikeskustelu papin kanssa, ensi ke olis vielä kirkkoharjoitukset Mun pahin pelko on että hääpäivänä olis oksennustauti Sitä kun on tuntunut olevan liikkeellä nyt! Mitenkähän, saisko lääkäriltä siihen hätään jotkut supertropit?!
 10. ^ Yllättävän rauhalliset fiilikset. Ennemminkin mun kaverit on alkaneet nyt sekoilemaan, siis ihan positiivisessa mielessä Toki jos tulee vastoinkäymisiä, stressikäyrä pomppaa nopeasti kattoon, mutta tässä vaiheessa hommat on jo niin hyvin kondiksessa, että aika zen tässä ollaan Totta kai hääpäivää odotan innolla, se on mielessä 24/7, mutta hiukan mäkin kyllä jo odotan sitä, että tää rumba on ohi ja saa huoahtaa! Ensi viikolla mennään naimisiin hei! Kääks!
 11. Meillähän on jo tuo yksi lapsukainen, mutta eiköhän hyyyyvin monet ala heti häiden jälkeen tuijottelemaan vatsanseutua. Moni on kysynytkin jo että eikös teille oo vielä seuraavaa tulossa, eikä asia varmaan ainakaan helpota häiden jälkeen!
 12. Meillä menee suurinpiirtein näin: 07:00-07:30 Herätys ja aamupala 09:00 Meikki (kaason kampaus) 10:00 Kampaus (kaason meikki) 11:30 Kukkien hakeminen 12:00 Juhlapaikalle laittamaan viimeistelyt koristuksiin ja pukeutumaan hotellihuoneeseen, välipalaa 14:15 Kirkolle ajaminen 15:00 Vihkiminen
 13. Mulla on suunnitelmissa olla olkapäät paljaana, mutta nyt mietityttää että kuinkahan kylmä kirkossa mahtaa talvisaikaan olla. Oon muutenkin aikamoinen vilukissa, joten voi tulla kylmä
 14. Minustakin Nattella on aika tiukka aikataulu ainakin tuossa aamussa. Meilläkin on vihkiminen klo 15. Meikki ja kampaus alkavat klo 9, molempiin on varattu tunti. Sen jälkeen haemme vielä kukat, ajamme toiselle puolelle kaupunkia juhlapaikan hotelliin pukeutumaan (n. 20 min matka suuntaansa). Jossakin välissä pitäisi ehtiä vielä vähän syödäkin ja olisi mukava ihan rauhassa istahtaa alas ottamaan lasi kuohuvaa ihan rauhassa. Toki meillä siis lienee enemmän hommaa, mutta aika sutjakasti saa hommat hoitaa jos meinaa tuohon 2,5 tuntiin ehtiä
 15. Me saatiin arvioksi kimpulle + 2x rannekukka + 3x viehe yhteensä 160e. Kimpun hinta lienee siis 90 euron kieppeillä, ja sisältää vielä sulhasvieheen. Positiivinen ylläri, olin varautunut että tuo mun kimppu maksaisi yksistään tuon verran