manuko

Morsian
 • Content count

  13
 • Joined

 • Last visited

About manuko

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Ihanaa löytää kanssasisaria ne ihmiset jotka rakastavat askartelua, saavat aivan rauhassa tehä vaikka minkälaisia systeemejä mutta jos ei taho niin ei ole pakko, tekee vain minimaalisesti asiat olin järjestämässä 100 ihmisen häitä joissa kaikille tuli paikkakortit ja ohjelmalehtiset - oli siinä aika paljon väkertämistä! Yksityiskohtia oli tietty miljoona... mutta hyviä ideoita täällä on ollut, taidan itsekin soveltaa tuota pöydän plaseeraamista, saavat sitten keskenään tapella kuka istuu missäkin
 2. Nosto Valdemari hoitaa pitopalveluja myös, ei pelkästään juhlia heidän paikassaan
 3. Hääpaketeista en tiedä mutta huoneet ovat tosi kauniita ja palvelu koko hotellissa on tosi hyvää, suosittelen ehdottomasti!
 4. Meillä taas tuleva anoppini kysyi että "täytyykö sinne laittaa mekko päälle vai voiko tulla housuissa" - olin ihan että ja sanoin vain että kyllähän se juhlaetiketin mukaan pitäisi olla mekko päällä... itsellä tietysti nousi kauhukuvat päähän joissa anoppi on liian lyhyissä ja kapeissa suorissa housuissaan ja kukkapaidassaan ja meistä otetaan kuvia yhdessä. Hänellä varmasti tulisi myös alipukeutunut olo koska omat vanhempani ja muut vieraat pukeutuvat siisteihin juhlavaatteisiin. Nyt alkoi pelottaan että laittaakohan appiukko edes pukua päälle täytyy varmaan varmistaa tämäkin asia Siis periaatteessa minun mielestä jokainen voi pukeutua miten haluaa, en väreistä valittaisi mutta mulla ainakin menee raja tossa mekko/housu -asiassa, varsinkin jos kyseessä hääparin vanhemmat!!
 5. Ihanaa kun ihmisillä on niin erilaisia vaihtoehtoja itse olen kans tätä pohtinut ja tällä hetkellä tuntuu siltä että laitan pelkän hiuskoristeen (aivan ihana Kayleigh tuo sinun laittama!!) mutta ehkäpä haluankin vielä hunnun kun niitä koittelen puvun kanssa. Lyhyillä hiuksilla kuitenkin huntu ehkä tuntuu hassulta ja mulle tulisi ehkä liian prinsessa-olo jos olisi tiara... meillä on kuitenkin tosi pienet häät ja koitetaan pitää yksinkertasena kaikki.
 6. pari ehdotusta; -Johanna Kurkelan versio Metallican Nothing else mattersista (on siis hidas) -Shania Twain: From this moment on (ärsyttää ku yhdellä kaverilla oli tää, olisin ite halunnut... ) Luulen että pyydän siskoa laulamaan jotakin ihanaa... täytyy varmaan alkaa ettiä vaihtoehtoja
 7. Täällä myös yksi tuleva morsian joka painiskelee hääjärjestelyjen kanssa Italian suuntaan. Olen ollut yhteydessä hääjärjestelijöihin Italiassa ja he auttavat kyllä kaikessa mahdollisessa ja puhuvat hyvin englantia (mikä ei ole perusolettamus kun on kyse italialaisista...). Taidan nyt kuitenkin päätyä järjestämään häät itse täältä Suomesta käsin koska meille tulee pienet häät (n. 20 henkilöä) ihan perussetillä vihkiminen + ruoka + yöpyminen eikä mitään ylimääräisiä juttuja ja uskon että pystyn hoitamaan nuo itsekin. Googlettamalla löytyy paljon erilaisia vaihtoehtoja suunnittelijoista, palkkiot tuntuivat olevan n. 1000-3000e kun pyysin aika monelta tarjouksen. Itselleni yllätys oli se, että vihkiminen ulkomaalaisille järjestetään aina maistraatissa tai maistraatin hyväksymässä paikassa (hääsuunnittelijat osaavat neuvoa millä paikoilla on lupa vihkimiseen), ei siis missä tahansa puutarhassa tms. Vihkiminen maksaa tosiaan n. 1500e, varmaan riippuen aika paljon paikasta. Suunnittelijat ehdottivat monesti ruokailua jossain ravintolan nurkkauksessa mutta siis samassa ravintolassa olisi muitakin ihmisiä syömässä eikä olisi meille privaatti kuten suomalaisissa häissä itse ollaan totuttu. Eli ottakaa huomioon että häät voivat olla aika erilaiset Italiassa! Sulholle tuli järkytyksenä se että voi ei, nyt joku italialainen vihkii meidät, lukee tekstit italiaksi ja sitte jonkun pitää tulkata suomeksi eli on ns. kaksikielinen seremonia mikä hänen mielestä "kuulostaa tyhmältä"
 8. ihanaa lukea teidän muiden kommentteja! häät tulossa kesällä 2013 ja kohteena italia. minusta tämä on ainakin hyvä ratkaisu jos haluaa "karata" suurelta sukulaislaumalta ja juhlia pienellä porukalla läheisten kanssa mietityttää kuiten että jääköhän osa vieraista tulematta matkan takia? eihän se ole ilmaista lähteä, yöpymiset jne maksaa myös. vanhemmille pitäisi vielä kertoa... ajattelin että menisin heille kylään ja kävisin "me ollaan menossa naimisiin" -keskustelun ja mitä kaikkea olen suunnitellut... ja lopuksi; "ai niin, ne on muuten italiassa"