Miimaa

Morsian
 • Content count

  10
 • Joined

 • Last visited

About Miimaa

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

303 profile views
 1. Täällä avuton kyselee mitä pitää ottaa huomioon, kun en ole varma mitä kaikkea pitää pukea puvun alle. Ajattelin siis ostaa tämäntyylisen puvun: Kuuluuko näiden alle ostaa vielä erikseen korsetti? Entä alushame? Vai laskeutuuko ne nätisti ilman mitään?
 2. Halo malli oli yksi mitä itse harkitsin. Otin yhteyttä seppäänkin jo mutta päädyin sitten hieman selkeämpään malliin. Ehdottomasti kannattaa harkita safiireja! Timanttiin harvalla tuollaisessa mallissa nyt onkaan varaa, iso kivihän siihen vaaditaan. Katen ja Dianan tyyliin voi harkita sinistä safiiria tai sitten esimerkiksi sellainen vaalea shampange gold on kanssa hieno väri. Safiirit maksaa värin, mallin ja koon mukaan joten itse asiassa edellä mainitut kuuluisa (liian) tumma sinisafiiri ja haalea shampanjakulta ei ole niitä arvostetuimpia värejä vaikkakin mun mielestä tosi kauniita Kalleimpia safiireja on kuitenkin vaaleammat sinisafiirit sekä vaaleanpunapersikkainen padparadscha, näissä voidaan ohittaa timanttien arvokin kun leikkaus ja väri osuu oikeaan joten safiirejakin on kaikenhintaisia. Itse suosin käsittelemättömiä sekä ei-lämpökäsiteltyjä luonnonsafiireja. Jälkimmäisiä löytyy harvemmin mutta itse vihkiini löysin onneksi sellaisen eikä hennosti lämpökäsitelty safiiri ole ollenkaan paheksuttu valinta Halo-sormukset on kuitenkin aika hinnakkaita tehdä, tietenkin riippuu haetko timantteja siihen ympärille ja runkoon vai et, mutta hinnakas on kuulemma myös työltään. Itse kyselin timanteilla ja useita tuhansia olisi ilmeisesti maksanut. Tässä nyt muutamia kuvia, toivottavasti eivät ole liian isoja!
 3. Vau, onpa nuo willow treet kauniita! Ajatus olisi jättää kakunkoriste pois kokonaan, mutta harkitsenpa uudestaan. Miten paljon nuo maksaa?
 4. Vihki tulee maksamaan n. 1500€. Oikea arvo on enemmän, sillä rungon materiaali ja yksi timantti tulee itseltä.
 5. ^^Tosi nätti sormus ja hyvään hintaan! Tilasitko?
 6. Kuinka monella morsiolla on ollut hiusasusteena birdcage (mikähän tämä on suomeksi?)? Eli tällaista tarkoitan http://img1.etsystatic.com/il_fullxfull.297898765.jpg Saakohan tuollaisen istutettua vapaana oleviin hiuksiin, itse kun aion laittaa vain isot kiharat, jakaus keskelle. Noissa on ilmeisesti jonkunlainen klipsi jolla sen saa ainakin kiinniolevaan hiuksistoon hyvin kiinnitettyä. Onko kukaan nähnyt vapaana olevissa hiuksissa? Nämä ei taida kovin yleisiä muutenkaan olla... En oikein uskalla tilata ennen kuin on varmuus että sitä pystyy käyttää.
 7. Voiko paikkakortit tehdä vain per pöytä tasolla? Eli pelkkä nimilista ketä samassa pöydässä istuu, ei paikkakohtaisesti. Yritän säästää nyt kaikessa ylimääräisessä "hömpässä" laput+pidikkeet on taas lisää ylimääräistä rahanmenoa.. Meneekö se vieraille (n.60) liian sekavaksi jos ei ole sitä nimettyä istumapaikkaa? En myöskään ajatellut antaa ohjelmaa erikseen, onko se liian epämääräistä? Meillä kun ei oikein muuta ohjelmaa todennäköisesti tule kuin muutama puhe ja bändi, ruoan ja häätanssin lisäksi.
 8. Mä itseasiassa ajattelin, että käyttäisin kihlan 18ct valkokullan uuteen sormukseen ja sen 0,12ct timantin myös. Haaveilemani sormus olisi hyvin siro ja näyttävä, joten vaikka tämä kihla ei mikään paksu olekaan niin se ei sopisi yhtään vihkin viereen. En oikein tykkää molemmissa käsissä pitää jatkuvasti sormusta joten vaikka tykkäänkin kihlasta kovasti, olisi ehkä fiksumpi "hyötykäyttää" se. Samalla saisi kihlan hintaa alemmas ja panostettua jalokiven kokoon Mies joka tapauksessa halusi pitää vain yhden sormuksen joten hälle ei uutta tule ollenkaan. Ainoa joka mietityttää on, että mitä jos kaduttaakin myöhemmin. Onhan tähänkin sormukseen näiden 5 vuoden aikana kiintynyt kovasti.. :/
 9. Mua kiinnostaisi tietää miten kestävä safiiri tosiaan on käytössä. Lähestulkoon jokaisella kaupalla kuitenkin on rubiineja ja safiireja kihla/vihkisormusvalikoimassaan eikä edes kovin halvalla. Meillä on sormusbudjetti n. 1400e ja haluaisin lähes värittömän vaaleanpunaisen tai vaalean shampanjanvärisen safiirin pikkutimanteilla ympäröitynä. En ole vielä siihen asti suunnitelua päässyt, että tietäisin yhtään safiirien arvosta joten voi olla että tuollainen sormushaave on vähän turhan pää pilvissä menoa... Osaako kukaan sanoa mitä esim. karaatin safiirisormus maksaisi? Mutta sitä piti siis tiedustella että onko safiirisormuksen omistajat huomanneet käytössä että kivi kuluisi tai samenisi? Näkyykö selvästi kolhuja jokapäiväisestä käytöstä? Muuten en olisi huolissani, mutta yksi sivusto kertoo näin: Suosittelemme kihla- ja vihkisormusten jalokiveksi vain ja ainoastaan timanttia; se on ainoa jalokivi joka kestää ja pysyy kauniina vuodesta toiseen. Esimerkiksi usein kysytyt safiiri ja rubiini kuluvat melko nopeasti ja menettävät loistonsa.
 10. Eikö tosiaan löydy dj:tä Pohjanmaalta tai edes sinne päin? Google ei kerro mitään. Yhden tarjouksen olen ohjelmatoimiston kautta saanut, mutta ei ollut kovin edullinen. Kaikki vinkit olisi tarpeen!