neem

Aktiivijäsen
 • Content count

  22
 • Joined

 • Last visited

About neem

 • Rank
  Juniori

Contact Methods

 • Website URL
  http://lesrevesromantiques.wordpress.com

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. les Rêves Romantiques Aloitteleva bloggaaja minäkin. Häähöyryily löysi uudet ulottuvuudet elokuussa, kun päätin vihdoin aloittaa blogin kirjoittamisen. Meillä häät 3.3.2018 Oulussa.
 2. Meille tulee miespappi. Kyseinen pappi on kastepappini ja oli meidän ykköstoive vihkijäksi. Sinänsä papin sukupuolella ei meille merkitystä.
 3. Me tilattiin save the date-kortit Vistaprintilta ja laatuun olen oikein tyytyväinen. Vähän parempi paperilaatu toki valittiin, ja siitä hieman ekstraa maksettiin. Silti korteille jäi toimituksen sekä mukana tulevan kirjekuoren jälkeen hintaa vain vajaa 1e/kortti. Tilauksen teko sivustolla sujui helposti ja tuotteet toimitettiin melko nopealla aikataululla. Voin suositella palvelua ainakin STD-korttien perusteella. Häiden muiden paperituotteiden suhteen ei ole vielä painopaikkaa päätetty, mutta Vistaprint ei varmasti ole unohdettu vaihtoehto.
 4. Meillä ravintolahäät, joten kukaan hääseurueesta ei onneksi joudu osallistumaan siivouksiin.
 5. 3.3.2018 on meidän häät. Mikä teidän hääpäivä?
 6. Meillä vihkiminen klo 14
 7. Meidän häiden teemaväreinä on pastelliset roosan ja mintun sävyt
 8. Täällä kevättalven 2018 morsian. Häät 3.3 eli ihan kohta!
 9. Kevättalven häät Oulussa, varaus tehtiin vajaa vuosi aiemmin.
 10. En tiedä onko tästä vastauksesta enää hyötyä, mutta me oltiin tänä kesänä vieraina häissä, jotka järjestettiin tuolla Hietalinnassa. Vieressä tosiaan on esimerkiksi Hietasaaren ponipiha. Käsittääkseni valituksia metelistä ei tullut, vaikka juhlinta jatkui myös ulkona muun muassa paljun parissa noin klo 03 saakka. Joko olet valinnut hääpaikan?
 11. Muakin kiinnostaisi kokemukset Ynninkulmasta sekä Upseerikerhosta. Millaisia ajatuksia Changeling sulla heräsi Ynninkulmassa vieraillessa? Valitsitteko hääpaikaksenne?
 12. Lapsena muutamissa, mutta niistä ei juurikaan ole muistikuvia. Aikuisena vain kaksissa!
 13. Muutamia viikkoja kosinnan jälkeen päätimme hääpäivän tarkemman ajankohdan ja pikkuhiljaa aloittelemme suunnittelua yhdessä (itsehän olen pienessä päässäni jo suunnitellut yhtä jos toista yksityiskohtaa... ). Hiljaisen tiedon ja inspiraatiokuvien keräily ja muu intoilu alkoi minulla välittömästi kosinnan jälkeen. Häät 2018.
 14. Tällä hetkellä mies on vielä opiskelija ja minä olen määräaikaisessa työsuhteessa. Perheen perustaminen ei ole vielä ajankohtaista, mutta ehdottomasti lähivuosina suunnitelmissa. Asumme vuokralla ja säästämme omaa asuntoa varten.
 15. Meidän häiden suunnittelu on vielä aivan alkutekijöissä, mutta nyt jo hieman jännittää ajatus siitä, että vieraat eivät viihtyisi ja tunnelma olisi vaivaantunut. Pelottaa myös se, että osaanko lainkaan onnistuneesti järjestää/suunnitella hääjuhlaamme!