neem

Aktiivijäsen
 • Viestit

  16
 • Liittynyt

 • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä neem

 • Taso
  Untuvikko

Contact Methods

 • Website URL
  http://lesrevesromantiques.wordpress.com

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Meillä vihkiminen klo 14
 2. Meidän häiden teemaväreinä on pastelliset roosan ja mintun sävyt
 3. Täällä kevättalven 2018 morsian. Häät 3.3 eli ihan kohta!
 4. Kevättalven häät Oulussa, varaus tehtiin vajaa vuosi aiemmin.
 5. En tiedä onko tästä vastauksesta enää hyötyä, mutta me oltiin tänä kesänä vieraina häissä, jotka järjestettiin tuolla Hietalinnassa. Vieressä tosiaan on esimerkiksi Hietasaaren ponipiha. Käsittääkseni valituksia metelistä ei tullut, vaikka juhlinta jatkui myös ulkona muun muassa paljun parissa noin klo 03 saakka. Joko olet valinnut hääpaikan?
 6. Muakin kiinnostaisi kokemukset Ynninkulmasta sekä Upseerikerhosta. Millaisia ajatuksia Changeling sulla heräsi Ynninkulmassa vieraillessa? Valitsitteko hääpaikaksenne?
 7. Lapsena muutamissa, mutta niistä ei juurikaan ole muistikuvia. Aikuisena vain kaksissa!
 8. Muutamia viikkoja kosinnan jälkeen päätimme hääpäivän tarkemman ajankohdan ja pikkuhiljaa aloittelemme suunnittelua yhdessä (itsehän olen pienessä päässäni jo suunnitellut yhtä jos toista yksityiskohtaa... ). Hiljaisen tiedon ja inspiraatiokuvien keräily ja muu intoilu alkoi minulla välittömästi kosinnan jälkeen. Häät 2018.
 9. Tällä hetkellä mies on vielä opiskelija ja minä olen määräaikaisessa työsuhteessa. Perheen perustaminen ei ole vielä ajankohtaista, mutta ehdottomasti lähivuosina suunnitelmissa. Asumme vuokralla ja säästämme omaa asuntoa varten.
 10. Meidän häiden suunnittelu on vielä aivan alkutekijöissä, mutta nyt jo hieman jännittää ajatus siitä, että vieraat eivät viihtyisi ja tunnelma olisi vaivaantunut. Pelottaa myös se, että osaanko lainkaan onnistuneesti järjestää/suunnitella hääjuhlaamme!
 11. Molempien vanhemmat suhtautuivat kihlauutisiin oikein ilahtuneesti ja lämpimästi, tulihan sieltä myös "tätä on jo odotettukin"-kommenttia.
 12. Loppukesä/alkusyksy.
 13. Ensireaktio minullakin monen muun tapaan oli täydellinen häkeltyminen (tai lähinnä paniikki). Kosinta tapahtui täysin odottamattomana hetkenä, kihlautumisesta olin toki jo kovasti haaveillut, mutta kuvittelin ettei se miehen mielestä ollut vielä ajankohtaista. Vaan mitä vielä, mies oli suunnitellut kosintaa jo pidemmän aikaa. Häkeltymisestä huolimatta tajusin sentään vastata kosintaan myönteisesti. Hetki siinä vierähti sulatellessa ja ymmärtäessä, että mitä just tapahtui! Voi sitä onnen ja hölmön hymyilyn määrää, kun hämmenys alkoi haihtua...
 14. Meillä on yhteinen asuntosäästötili ja nyt olisi tarkoitus avata yhteinen säästötili häitä ajatellen. Rahat ovat meilläkin käytännössä yhteiset, mutta molemmilla on omat käyttötilit eikä niihin toisella ole käyttöoikeuksia. Elinkustannukset, yhteiset huvitukset jne maksetaan yleensä jotakuinkin vuorotellen. Isommista hankinnoista keskustellaan yhdessä, mutta omiin harrastuksiin ja juttuihin käytämme rahaa siten miten itse tykkäämme. Rahan käytöstä ei ikinä ole tarvinnut väitellä ja molemmille on ollut luontaista ajatella, että samassa veneessä ollaan ja varat ovat yhteisiä. Jos jommalla kummalla on ollut tavallista tiukempi tilanne, on toinen sitten panostanut enemmän kustannusten hoitamiseen. Ei liikoja laskeskella kumpi on maksanut mitäkin, kyllä ne kustannukset joka tapauksessa melko tasan menevät pidemmän päälle.
 15. Kihlautumista edeltävästi seurustelua takana noin 2.5 vuotta, josta yli 2 vuotta asustettu saman katon alla.