Hemera

Rouva
 • Content count

  72
 • Joined

 • Last visited

About Hemera

 • Rank
  Juniori
 • Birthday 05/25/89

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Tampere

Recent Profile Visitors

330 profile views
 1. Tässä on blogista linkitetyt kuvat mekostani. Mekkooni tehtiin sydänpääntie jälkikäteen kun en pitänyt täysin suorasta. Ostin sen morsiusgallerian tullivapailta päiviltä viime vuonna -40% hintalapulla. Mekon valmistaja on sincerity. Nyt vaan pitäisi keksiä mitä puvulle tekee häiden jälkeen http://1.bp.blogspot.com/-Rz167Lar8XI/UjB5eXgC7hI/AAAAAAAADCg/11fH4pcbVl0/s1600/sandra_pekka_web+355.jpg ja laahuksen kanssa http://4.bp.blogspot.com/-pcFhW2VsLUQ/UjB53uwVJXI/AAAAAAAADCo/gBJXurrt1c0/s1600/sandra_pekka_web+269.jpg
 2. ^ 2014 on Facebook sivun mukaan täynnä oliko yhtä lokakuun viikonloppua lukuunottamatta. Mielestäni Tampereen parhaimpia juhlapaikkoja jos ei parhain ja se näkyy myös varauksissa. Ja eihän kesällä illat pimene juuri ollenkaan joten järveä saa ihastella lähes koko päivän. On se vaan kaunis ruokasalista katsottuna. Ja kun ilta pimenää juhlia juhlitaan tanssitalossa jossa järveä ei sisältä näe. Eikä ole ollut koskaan kylmä kun ollaa käyty mukavan viileä joka on kesällä vain plussa. Meillä bändi lopettaa juri 00:30 ja juhlat loppuu 01:00 jolloin ainakin nuorempi väki lähtee varaamamme baariin jatkoille
 3. Häiden (elo 2013) aikaan mies 27v, minä 24v. Seurustelua 7vuotta, kihloissa melkein 2vuotta. Molemmilla vakityöt miehellä rahoitusalalla, minulla taas hoitoalalla. Vuokralla asutaan vaikka kovasti etsitään omaa rivi,pari tai omakotitaloa. Ei lapsia. Minä kasvatan koiria joten taloudessa niitä kaksi, yhteisomistajuudessa 3.
 4. Wedsy: Riippuen paljonko ihmisiä on syömässä ikkunasalissa? jos sali laitetaan täyteen ei jää kyllä tilaa tanssille. Salista täytyisi jättää ainakin kaksi 14hengen pöytää pois jos meinaa saada tanssipaikkaa... Suosittelen tanssitaloa.. Mvho: Facebookissa sanovat, että kesä-heinä-elo ovat varattuja. Näsirinteen kanssa kantsii olla todella ajoissa jos haluaa kesälle häänsä..
 5. Tässä on meidän kutsujen pohja. Kansi tulee olemaan kultainen/hieman kimmeltävän valkoinen johon tulee sivuun satiininauha joka pitää kannen kiinni. Halusin kutsuihin logon johon sisältyisi myös S ja P kirjaimet etunimiemme mukaan. Tämä logo tulee olemaan niin menuissa, ohjelmissa ja muissa paperisilpussa mitä häihin liittyykään. Se olisi myös hieno saada painetuksi tienvarsikyltteihin. Saa nähdä kuinka onnistuu. Kortista nyt kriittiset tiedot poistettu siksi tyhjiä kohtia
 6. Minä kävelen yksin. Jos ajatellaan luovuttamista oikeasti sen virallisessa merkityksessä on jotenkin ihmeellinen ajatus, että joku saattaa alttarille lähes 10 vuotta asuneen ja 7 vuotta yhdessä tulevan miehensä kanssa olleen naisen alettarille luovuttaakseen tämän pois perheestä. Mutta joo jos ei tätä ajatella niin ei siltikään kukaan saata.
 7. Morsiusgalleriassa on nyt mega ale itse löysin pukuni tänään -50% eli kyllä kannattaa, mutta normaalihintojen päivillä en ole löytänyt mitän muuta kuin tämän yhden ja ainoan eli oman pukuni. Mutta muuten tykkään kyllä tyynelästä tampereella enemmän jo pelkästään palvelun takia ja ehkä mallitkin olivat suurimmaksi osaksi mieluisempia kuin morsiusgalleriassa.
 8. Ihan täysin innostuin tästä! olimme ajatelleet myös havaijia, mutta tämäkin kuulostaa mainiolta!
 9. http://www.mokkihaku.fi/14220/Einon%20pirtti/esittely Tässä olisi tämmöinen!!
 10. Ihania ideoita täällä! Poistin juuri blogiini tehdyt kuvakoollaasit kattauksista/pöytäkoristeista, mutta liitä tähän tuon kirjoituksen niistä KLIK
 11. http://sanojensolinaa.blogspot.fi/ sieltä minun blogini. Puhun kaikesta häiden ulkopuolellakin, mutta kun häät lähestyy alkaa juttujakin tulemaan enemmän.
 12. Itsellä on 3 kaasoa ja 2 bastmania. Kaasoille ei varmaankaan tule miään tehtäviä eikä myöskään bestmaneille. En halua, että kaasoni järjestävät mitään ohjelaa yms. Auttavat vain pakollisissa järjestelyissä lähempänä juhlapäivää. Olen niitä jotka haluaa tehdä kaikki itse ja kaasot eivät näe edes pukuani vasta kun lähempänä hääpäivää Silti kaasoa tuli näin paljon koska joku loukkaantuu ja siskonikin halusi välttämättä olla kaaso. Mutta sama se ei näillä ole juuri merkitystä kun nimellisesti.
 13. Olemme seurustellut ennen kihloja 5 vuotta ja kihlausaika tulee olemaan 1v 9kk.
 14. Itse olen päättänyt teettää puvun kun en ole löytänyt sopivaa miltään valmistajalta vaikka olen selaillut jo 2013 mallistoja. Joka puvussa vikana on joku yläosa tai alaosa tai jotkut pienet yksityiskohdat. Minulla on ollut pelkona, että puvusta tulisi kotikutoisen näköinen, mutta nyt kun olen tutun ompelijan (ommellut minulle yhden tanssiaispuvun) kanssa keskusteltu ja olen luottavainen. Yleensä tämä ongelma kotikutoisuudesta johtuu ihan kankaiden huonosta laadusta yms. Myös suurimmassa osassa valmispuvuissa olen huomannut kehnon laadun ja vähän sen massatuotanto meiningin joten olen tähän teettämiseen päätynyt. Ilmoitin tällä ompelijalleni jo nyt (häät kesällä 2013), että tämmöinen urakka on tulossa. Sovittiin, että suunnitellaan jo tämän vuoden puolella puku valmiiksi ettei minun tarvi siittä murehtiä ja ommellaan vasta ensi vuoden puolella. Olen kerännyt nyt mm. pronoviaksen, justin alexanderin puvuista ideoita. Itse pyrin pukuni suunnittelemaan, mutta ompelija tämän sitten totetuttaa.
 15. Ei ole paha hinta ollenkaan! Meillä on ruoka n. 42€/hlö. Halusin panostaa ruokaan alkupala pöytään kuuluu 10 erilaista ruokalajia ja pääruokana tarjoillaan härkää. Hintaan kuuluu myös kotikalja, vesi, maito, mehu. Hääkakku ja kahvit. Tietty astiat, tarjoilu ja pöytäliinat+kankaiset kauniit servetit.