Hansu

Morsian
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

About Hansu

 • Rank
  Untuvikko

Contact Methods

 • ICQ
  0
 1. Foorumin uudistuttua kuvat eivät enää näy tai eivät ainakaan näy tässä omalla koneellani. Muistaakseni täällä oli kuva hienosta kutsusta missä oli käytetty kiemuraista tapettia. Olisiko jollain tämä kuva vielä tallella, että voisi sen tänne lisätä. Kohta pitäisi kutsuja alkaa väsäilemään ja ideoita tarvittaisiin kutsuista missä on tapettia käytetty.
 2. Onko kellään kokemusta Suonpäästä, joku kunnostettu navetta Vaajakoskella. Huomasin vain netistä, että sellainenkin olisi, mutta mitään kuviva ym. tietoja ei löytynyt.
 3. Olimme vuoden 2001 vuodenvaihteen Dominikaanisessa Puerto Platassa ja tämä oli samalla meidän kihjalaismatka. Eli paikka on aivan upea, meillä oli all inculisive eli kaikki mahdolliset kuuluivat hintaan nälässä ei tarvinnut olla ja juomaakin riitti (jos sitä nyt yleensä käyttää...) Paikka on löhöilijän paratiisi eli rannalla ollaan päivät pitkä useimmilla hoteilleilla on omat rannat ja aktiviteetteja. Jokaisella hotellilla on lisäksi ns viihdyttäjiä eli nuoria kavereita jotka pitää huolen että vieraat viihtyvät. Ne järjestää kaikenlaisia kilpailuja ja ohjelmaa ihan kaiken ikäisille. Hotellialueet on eristetty aidoin ja vartioin paikallisista asukkaista eli paikalliseen kulttuuriin on vaikea tutustua. Lisäksi hotellialueet ovat ns. hienostoaluetta verrattuna muuhun. Mutta voin suositella lämpöisesti, sitä lämpöä siellä ainakin riittää. Hiekka välillä niin kuumaa ettei siinä ilman kenkiä voi kävellä. Käy katsomassa maailmanympari.net sivuilla siellä on kanssa tarinoita eri paikoista.
 4. Onko kokemuksia, Jyväskylän seudun juhlapaikoista. Lähinnä Vanha Voimala, Punainen tupa ja Jääskelän kartano, kiinnostaa. Minkälainen paikka sisältä, hinta, kuinka varattuja yleensä yms. :)