Jump to content
Naimisiin.info

Aviomies09

Aktiivijäsen
  • Viestit

    21
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Aviomies09

  • Syntymäpäivä 01/29/1979

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.leilanpannujapata.fi/

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Paikkakunta
    Kuopio

Aviomies09's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Pakko ottaa kantaa keskusteluun palvelun tuottajan puolelta!! Itselleni tarjouksia tehdessä ainakin päänvaivaa tuottaa eniten se, jos tarjouspyyntö on ns. avoin tai pyydetään valmiita menuja. Toki valmiita menuja löytyy vaikka millä mitalla, mutta 99% toteutuneista kaupoista on loppujen lopuksi räätälöity hääparin toiveiden mukaan. Kuinka moni hylkää tarjouksen sillä perusteella, että ns. valmismenu ei miellytä ollenkaan, vaikka pitopalvelu olisi valmis räätälöimään menun sisällön hääparin toiveiden mukaan?? Ainkaan meillä tarjousta tehtäessä ei ole väliä vihkimisen ajankohdalla. Ainoa on oikeastaan tietää vähän suuntaa antavaa tietoa eli onko kyseessä esim. elokuu 2013 vai toukokuu 2013. Omaa tilaamme varattaessa päivämäärä on tietysti oleellisempi, sillä teemme aina alustavan varauksen, joka ei vielä sido mihinkään. Alustava varaus on yleensä voimassa 2-4 viikkoa ajankohdasta riippuen. Hinnatkin voimme antaa jo ensi kesälle, mutta tarjouksen yhteydessä mainitsemme aina, että varaamme oikeuden tarkistaa hintoja lähempänä ajankohtaa mikäli esim. yleinen alv % tms. muuttuu. Näin hääpari pääsee suurinpiirtein suunnittelemaan / muokkaamaan omaa budjettiaan. Mahdolliset tulevat muutokset eivät yleensä kuitenkaan vaikuta hintaan merkittävästi.
  2. Jos et ole hääihminen, niin eikös se olisi helpointa antaa suunnittelu vastuu ammattilaisille?? Se tosin maksaa hieman ekstraa, mutta sitten ei tarvitse itse murehtia liiemmin. Hasanniemen Huvilaan mahtuu 75 henkilöä ja Huvilan käyttöön liittyy myös pitopalvelun käyttö. Valittua menua tosin voi täydentää itse / sukulaisten tekemillä leivonnaisilla tms. Alkoholioikeuksia paikan päällä ei ole, joten omat juomat on mahdollista tuoda paikan päälle. Myös rantasauna on mahdollista varata käyttöön, mikäli haluaa ja pyyhepalvelukin järjestyy saunalle.
  3. Hasanniemen Huvila (Joensuun Pursiseuran huvila) on järven rannalla oleva vanhan ajan huvila rakennus, jossa on mahdollista viettää häitä. Huvilaan mahtuu kesähäitä viettämään noin 75 henkeä ja paikan päällä on kattava astiasto kuohu-, viini ja konjakkilaseista ruokalautasiin ja aterimiin. Huvilalla ei ole alkoholioikeuksia, joten sinne voi tuoda omat kuohuviinit alkumaljaa ja puna- ja valkoviinit ruoan yhteyteen. Tilaa isännöi juhlapalvelu Leilan Pannu ja pata ja heidän internetsivut löytyvät täältä: www.leilanpannujapata.fi. Varauskalenteria voi käydä katsomassa Joensuun Pursiseuran sivuilla osoitteessa: http://www.joensuunpursiseura.fi/fi/uutta++hasaniemen+huvilan+vuokraus/. Paikka on siinä mielessä ihanteellinen lapsillekin, että huvilan vieressä on lasten leikkikenttä ja pihallakin on tilaa temmeltää. WC tiloista löytyy lastenhoitopöytä pienimpien lasten vaipanvaihtoa varten.
  4. Tuollaisten paikkojen löytyminen sattaa olla aika tiukassa. Lähinnä tulee mieleen seurantalot, joista lisää tietoa löytyy osoitteesta www.seurantalot.fi Hasanniemen Huvila Joensuussa on Pursiseuran omistama tila, mutta sitä isännöi juhlapalveluyritys, joten tila ja tarjoilut tulevat yhtenä pakettina. Alkoholioikeuksia siellä ei ole, joten omat juomat saa tuoda. Lisätietoa löytyy täältä: http://www.joensuunpursiseura.fi/fi/uutta++hasaniemen+huvilan+vuokraus/
  5. Joensuusta löytyy sellainen paikka kuin Hasanniemen Huvila. Kyseinen paikka on kaksi kilometriä Joensuun torilta Hasanniemen kärjessä. Huvilalla on myös erillinen puulämmitteinen rantasauna. Huvilan omistaa Joensuun Pursiseura ja sitä isännöi Juhlapalveluyritys Leilan Pannu ja Pata. Lisätiedot ja suuntaa antava varauskalenteri löytyy täältä: http://www.joensuunpursiseura.fi/fi/uutta++hasaniemen+huvilan+vuokraus/ Hasanniemessä ei ole alkoholioikeuksia, joten sinne voi tuoda omat juomat.
  6. Rajoittavana tekijänähän monesti on juhlaväen lukumäärä! Muutamia paikkoja, mitä voisi mainita: - Valoharju, Kurkimäki - saa viedä omat juomat - Punttisilmä, Siilinjärvi - saa viedä omat juomat - Ritoharjun metsästysmaja, Kuopio - saa viedä omat juomat Siinä nyt muutama mainitakseni.
  7. Kuinka suurelle juhlaväelle tila pitäisi olla? Henkilömäärän kun tietää niin on helpompi ruveta haarukoimaan.
  8. Punttisilmä Kuuslahdessa mainostaa, että heille mahtuu 150 henkeä kerralla juhlimaan http://www.pohjois-s...fault.asp?toc=6. Paikan päälle saa viedä omat juomat ja pitopalvelun voi halutessaan ottaa esim. täältä: http://www.leilanpannujapata.fi/. Heilä on myös majoitusmahdollisuus kohtuulliseen hintaan ja saunan vuokrauskin onnistuu! Myös siivous on mahdollista tilata paikan päälle, jottei bestmanin ja kaason tarvitse aloittaa juhlien jälkeisenä aamuna ensimmäisenä siivoamaan. Petri Käsittääkseni Punttisilimään mahtuva vierasmäärä on laskettu niin, että pöytätilaa on 120 ihmiselle ja loput on laskettu istumaan tilan seinustoilla oleville pitkille penkeille (siis ilman pöytiä).. Onpa hyvä tietää! Minulle on jäänyt käsitys, että tuo 150 paikkaa on asiakaspaikkoja. Eihän asiakaspaikkoja voi seinänvieruspenkeille "myydä"
  9. Hasanniemen Huvila Joensuussa saa uuden isännän 1.4.2012. Sinne saa viedä omat juomat ja tilavuokra sisältyy tarjoilujen hintaan. Perustarjoilut noin 35-55 euroa hintahaarukalla ja pitävät sisällään tilan, tarjoilijan, tarjoilut, liinat, astiat ja siivouksen. Tälle kesällekin näkyy olevan vielä vapaita viikonloppuja muutama. Ensi kesän viikonloput ovat jo myynnissä. Varauskalenteri ja yhteystiedot löytyvät täältä: http://www.joensuunpursiseura.fi/fi/uutta++hasaniemen+huvilan+vuokraus/ Huvilaa isännöivän pitopalvelun nettisivut löytyvät täältä: http://www.leilanpannujapata.fi/
  10. Ylärajaahan ei tuolla hlö hinnalla oikeastaan ole!! Viiden ruokalajin gourmet ruokailu lautastarjoiluna on hinnaltaan aivan eri sfääreissä kuin perus buffee ruokailu.
  11. Ilmeisesti 32,00 euroa / hlö on buffee tyylinen ruokailu. Hinta-laatusuhde riippuu paljolti ruoan sisällöstä, mutta kaiken kaikkiaan hinnan voisi sanoa olevan halpa.
  12. Punttisilmä Kuuslahdessa mainostaa, että heille mahtuu 150 henkeä kerralla juhlimaan http://www.pohjois-savonajokoirayhdistys.fi/default.asp?toc=6. Paikan päälle saa viedä omat juomat ja pitopalvelun voi halutessaan ottaa esim. täältä: http://www.leilanpannujapata.fi/. Heilä on myös majoitusmahdollisuus kohtuulliseen hintaan ja saunan vuokrauskin onnistuu! Myös siivous on mahdollista tilata paikan päälle, jottei bestmanin ja kaason tarvitse aloittaa juhlien jälkeisenä aamuna ensimmäisenä siivoamaan. Petri
  13. Ja loppujen lopuksi ruoka on aina makukysymys!! Se mikä miellyttää jotakin ei välttämättä miellytä toista. Tämän vuoksi moni pitopalveluyritys pyrkiikin räätälöimään menun hääparin toiveiden mukaiseksi. Kannatan itsekin tuota kasvotusten keskustelua, koska se on aina paljon helpompaa ja tarkempaa kuin puhelimitse tai pahimmassa tapauksessa sähköpostitse tapahtuvat "keskustelu". Pitopalvelutkin kun taipuvat vaikka mihin erikoisuuksiin, mistä asiakkailla ei välttämättä ole edes tietoa ennen kuin asiasta tulee puhe paikan päällä. Ja tarjoaahan henkilökohtainen tapaaminen mahdollisuuden tutustua mahdolliseen palvelun tarjoajaan. Kyllä se vaan edelleenkin se ensivaikutelma kertoo paljon!
  14. Tuo on totta! Menulistat ovat monesti ehdotelmia ja muokattavissa täysin hääparin toiveiden mukaan. Koemaistelussa yleensä on paikalla muutama henkilö. Monesti hääparin mukana on kaaso ja bestman tai sitten vanhempia. Meillä kun noihin häämenuihin sisältyy kaikkea muuta kuin voileipäkakku (sekin toki onnistuu) niin ne on helposti valmistettavissa muutamalle hengelle!
  15. On vähän liian nopeat sormet!! Piti vielä lisätä, että tarjousten vertailu helpottuu, kun tarjouspyynnössä muistaa mainita esim. tilan osalta onko talon astiat käytössä vai ei. Kun pyytää kaikkia toimittamaan tarjouksen niin, että se pitää sisällään ruoan, tarjoilijat, astiat (jos tarvitsee), liinat (jos tarvitsee) sekä muut mahdollisimman seikkaperäisesti, tällöin pitäisi tulla vertailukelpoisia tarjouksia.
×
×
  • Create New...