veeruska77

Jäsen
 • Content count

  9
 • Joined

 • Last visited

About veeruska77

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Kiitos vinkeistä - vaikkakin luottokampaajan etsintä jatkuu yhä. Kuville löytyikin oma palsta tuolta:
 2. Oon käyttänyt Absolut Torria reilun vuoden verran, toimii ihan loistavasti. Alussa kutitti ja aristi tosi paljon mutta nyt kainalot jo tottuneet. En oo huomannut että teho alkaisi hiipua. Jaloissa ei kylläkään toimi mulla.
 3. Tää on vaikee, tuntuu että kaikki kuulostaa väkisin tehdyltä tai tekohauskalta. Luultavasti meidän autossa tulee lukemaan "ONNEA KYYDISSÄ".
 4. En halua yhdysnimeä ihan käytännön syistä. Olen palvelualalla, usein puhelinvastaajana enkä jaksa aina tavata epämääräistä nimi-litaniaa (oma nimi ulkomaalais-peräinen, vaikkakin molemmat lyhyitä). Ajattelen asiaa vain käytännön kannalta, en koe mitään sidettä kumpaankaan nimeen. Mutta sulhasen nimellä mennään!
 5. Postatkaapa kuviakin täällä pliis, te kampauksissa käyneet??
 6. Tästä kaipaisin itsekin tietoa Turussa vasta vähän aikaa asuneena. Ja osaatteko suositella jotakin kampaajaa jolla olisi omia visioita ja tarkkaa näkemystä, olisin itse valmis isompaankin muodonmuutokseen, mutta itselläni ei ole vielä mitään ajatusta kampauksen suhteen?
 7. Meillä luultavasti perinteiset punaiset marmeladisydämet, vaikkei nyt olekaan mikään persoonallisin valinta.
 8. Kaasona läheisin ystäväni, ja jottei hänellä olisi häistä pelkkää stressiä pyysin toiseksi kaasoksi hyvän lapsuudenystäväni jonka kanssa ollaan oltu tasaisesti yhteydessä (oltaisiin enemmänkin mutta hän asuu ulkomailla). Pidän tärkeänä että kaaso soveltuu järjestelijän hommaan sekä on luotettava. Onneksi valinta oli aika helppo.