Jump to content
Naimisiin.info

Kutri

Morsian
  • Viestit

    27
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Tietoja käyttäjästä Kutri

  • Syntymäpäivä 06/23/1988

Profile Information

  • Gender
    Female
  • Paikkakunta
    Lappeenranta

Kutri's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

  1. Kutri

    Montako pöytäasetelmaa?

    Kiitoksia rohkaisusta, taidan siis pysyä alkuperäsessä suunnitelmassa.
  2. En löytänyt aiheesta keskustelua.. Elikkä monta pöytäasetelmaa laitatte per pöytä? Meille tulee varmaan aika pitkiä pöytiä, ajattelin laittaa yhden maljakon per 4hlö, maljakot on ikean Vasen-maljakoita.. Mutta nyt mietin että tulevatko liian tiheään.. Maljakkoon tulee pohjalle mustaa peintä koristekiveä, lumme joka ankkuroidaan pohjaan ja pinnalle ehkä kellukynttilä..
  3. Metsään meni suunnitelmat.. Noh, nyt meille on tulossa tooodella korkea lava Ford, mieheke on 190cm pitkä ja pää on konepellin korkeudella.. Saas nähdä kuin pääsen kyytiin korkkareineni ja mekkoineni..
  4. Kutri

    Hääpukunne hinta

    160€ kerran käytetty näytöksessä.. Ja muutama kymppi lisää muutoksista.
  5. Että näinköhän tulee hirrrvee kiirus..

  6. Miulla muutama läheinen miespuolinen kaveri ja toivon että olisivat polttareissa, mut sehän on kaasojen päätettävissä.. Kyllä miun mielestä voi hyvin olla miespuolisia kavereita naisen polttareissa ja toisin päin, eikös se oo kaveriporukan kanssa vietettävä tapahtuma..?
  7. Kirkko, häät toisella paikkakunnalla ja vain siksi koska siellä paljon paljon nätimpi kirkko kuin kotiseurakunnassa.. Juhlapaikkakin löytyi ongelmitta läheltä joka tosin on kertaalleen vaihtunut vielä lähemmäs..
  8. Itse maksetaan, lainaa otettiin 3000e ja loput yritetään raapia kasaan jostain.. Miun vanhemmat avustavat minkä pystyvät.
  9. Meillä miehekkeellekin hommataan vihkisormus, nähtäväksi jää pitääkö sormessa molempia vai meneekö kihla kaappiin.. Luultavasti pitää molemmat sormessa. Kihla tosin alkaa olemaan jo aika soikea...
  10. Meillä iskä saattaa, muita vaihtoehtoja ei ole edes mietitty, on vähänkö itsestäänselvyys.
  11. Meillä on häät 11.8.2012, jolloin olemme olleet yhdessä kuukautta vajaan 7vuotta ja iältämme olemme silloin; minä 24v ja mies 25v. Kihlauduttiin 1.11.2008 ja ihanainen tyttäremme syntyi 26.7.2011 Minä olen kotona tytön kanssa kotihoidon tuella ja mies on vakituisessa työssä, taloudellisesti ei siis mikään unelma tilanne häiden järjestelyyn..
  12. Meille tulee enoni vaimo ja serkkuni kuvaamaan, molemmat ovat harrastelijoita mutta omaavat erittäin hyvät kamerat ja näkemieni otosten perusteella luotan heihin täysin.. "Viralliset patsastelu kuvat" otetaan luonnon helmassa ja ne ottaa myös enoni vaimo.
  13. Ajattelin että olisko ihan typerää laittaa numerot esim päivä jolloin aloimme seurustella, menimme kihloihin ja hääpäivämme, niistä saisi sen 7numeroa, mutta sit kaikilla kyllä olis samat numerot.. Eipähän voitto menisi ainankaan vaan yhdelle.. Ehkäpä tätä täytynee vielä pähkäillä.. Onko lisää hyviä ideoita?? Perus karkkia en halua laittaa, karkkibuffet ajaa sen asian.
  14. Me ajateltiin lähettää kutsut huhtikuun lopulla vaikka häät vasta elokuun 11. v.p. varmaan kesäkuulle. Juurikin sen takia kun on nuo istumajärjestykset, syömiset ja juomiset yms. vierasmäärästä aika riippuvaisia..
  15. Meille tulee toivottavasti Buick Skylark toivottavasti saamme sen. Mies on myös ehdottanut rekkaa, kun sellaista työkseen ajelee, mutta ehkä ei.
×
×
  • Create New...