Jump to content
Naimisiin.info

Terppis

Aktiivijäsen
 • Posts

  45
 • Joined

 • Last visited

Terppis's Achievements

Juniori

Juniori (2/5)

 1. Vieläkö se Terppis naikkaroi? :)

 2. Terppis

  Kreikka

  Mekin mentiin taksilla palamidille ja hyvä niin, mulla oli nimittäin pohkeet ihan jökissä siitä pelkästään alaspäin tulemisesta : ;D Ateenan retkee ei uskallettu edes ajatella, kun se bussimatka oli niiiin puuduttava. Varmaan moni ihmettelee, että eikö me tiedetty etukäteen, että kyseessä on pieni paikka pitkän bussimatkan takana : Juu, tiedettiin kyllä, mutta saatiin vasta muutamaan päivää ennen tietää, että nyt ois mahkut lähtee reissuun (talvella vasta seuraava mahdollisuus) joten matkavaihtoehtoja oli enää tosi vähän jäljellä. Ja kyllähän mekin tuolta saatiin irti se, mitä eniten kaivattiinkin, eli lämpöä, aurinkoa ja lepoa 8-) Meidän matkaoppaan ulosanti oli muuten vähintäänkin kyseenalaista, sinänsä ihan sama, mutta ärsytti vaan bussissa kuunnella sen sekavaa puhetta, jonka sisältö tuli suoraan paperista :
 3. Terppis

  Kreikka

  Mun mielestä Tolo oli tosiaan melko pieni kylä : vähän sellanen väsähtänyt paikka :-/ Merivesi oli kyllä ihanan kirkasta ja siellä tulikin lilluttua kiitettävästi ;D Nafpliossa käytiin pari kertaa (ja Palamidilla tietysti), se oli ihan nätti ja kiva kaupunki, tosin mitään ei tullut juuri ostettua, koska hintataso oli musta aika korkee. Meiän hotelli oli Flisvos Royal, joka ei sekään ihan vastannut odotuksia..mutta kyllähän siellä nyt viikon sai oltua.
 4. Terppis

  Kreikka

  Milloin olitte matkalla? Me tulimme nimittäin juuri viime sunnuntaina kotiin Tolosta
 5. Terppis

  Mallorca

  Ei käyty tippukiviluolilla. Ainoa "retki" jolle jaksettiin vääntäytyä, oli tuo shoppailureissu Palmaan
 6. Aivan Eli tottakai menoihin vaikuttaa se, kuinka paljon aikoo harrastaa erilaisia aktiviteetteja lomallansa.
 7. Enkös mä just tuossa ylempänä kertonu, että meillä meni 2 viikon matkalla n.900€/2 hlöä sen suuremmin pihistelemättä Jotta etteköhän te selviä ilman lainoja
 8. Tosiaan paljon retkeilemällä sitä rahaa varmaan kuluu enemmän. Me ollaan aina oltu sellasia antiretkeilijöitä, jotka tykkää vaan loikoilla
 9. Meillä meni rahaa Phuketissa 2 viikon matkalla n. 900€/2 hlöä. Käytiin yhdellä retkellä, pari kertaa Phuketin kaupungissa shoppailemassa ja loppu meni ruokiin ja juomiin.
 10. Terppis

  Mallorca

  Minäpä rustailen jotain aikani kuluks. Olen ollut Mallorcalla 2 kertaa. Eka matka oli v2003 elokuun 2 viimeistä viikkoa. Tuo oli oppaiden mukaan helteisin kesä saarella vuosikymmeniin ja sen huomas : Onneks huoneessa oli ilmastointi..hotellimme tuolloin oli Barcelo Torrenova, joka sijaitsi Magalufin ja Palma Novan välissä korkean mäen päällä. Hotelli oli ihan ok keskitasoa, allasalue oli kiva, ja sijainti hyvä. Tosin molemmista suunnista tullessa piti kiivetä se hervoton mäki päästäkseen hotellille. Onneks taksit kulkee Toinen matka oli tän vuoden elo-syyskuun vaihteessa. Keli oli tälläkin kertaa kyllä helteinen, mutta ei liian Asuimme Ponent Mar hotellissa, joka on sitten taas Palma Novan toisessa päässä. Hotelli oli aivan mahtava Huone tosin oli aika perus, mutta muuten sijainti, ympäristö, kaikki oli upeeta. Söimme muutamana iltana hotellin buffetissa, ja ruoka oli joka kerta todella hyvää. Hintaan sisältyi vielä pullo viiniä/2 hlöä Palma Novan ympäristöstä löytyy vähän kaikille kaikkea. Rannat on siistejä ja niitä on useampia peräjälkeen. Rantakadun varrella on myös paaaaljon ravintoloita. Valitettavasti en osaa suositella mitään yksittäistä ravintolaa, koska kokeilimme ainoastaan paria, eikä ne olleet mitään valtavia kulinaristisia elämyksiä : Paras ruoka oli ehdottomasti tuolla Ponent Marin buffassa Shoppailua varten kannattaa matkata pääkaupunki Palmaan. Bussilla pääsee, mutta taksikaan ei maksa kuin parikymppiä. Kävimme tällä jälkimmäisellä reissulla siellä pari kertaa (ekalla matkalla oli siis niin kuuma, että ei tehty mitään..) Pyysimme taksikuskia ajamaan kadulle, joka on täynnä kenkäkauppoja ;D Olin lukenut hotellikansiosta vinkkejä shoppailuun. Katu oli muistaakseni Jaime jotain.. Toki kadun varrella oli muitakin putiikkeja, kuin vaan kenkäkauppoja. Toisella kerralla sanottiin kuskille "Porto Pi", eli ostoskeskus, joka on Palman alkupäässä Palma Novasta tullessa. Siellä oli sitten kauppoja taas joka lähtöön. Hintataso vaate- yms. kaupoissa oli hieman alle suomen tason. Toki hyviä löytöjäkin saattaa tehdä. Palma Novan rantakadun liikkeissä hintataso on edullinen, mutta tuotteiden laatu ja valikoima vähän heikompi. Sellasta. Kysele lisää, mitä mieleen tulee!
 11. Kokemukseni ovat Phuketista, jossa ostin ostoskeskuksen tavaratalosta silmämääräisesti hameen kokoa XL. Eipä mahdu päälle, vaikka suomessa kokoni on 36-38. :-/ Isoimmat löytämäni kengät olivat kokoa 39, jotka vastasivat suomen 39.
 12. Hieman OT-linjalla vielä tuosta ruokapuolesta.. Olin äitini kanssa viime kesänä häissä, joissa toimenkuvaamme kuului keittiöhommat ja tarjoilu. Hääpari vanhempineen oli tehnyt ruuat valmiiksi, me laitoimme heidän suunnitelmiensa mukaisesti ruuat tarjolle jne. Vieraita k.o häissä oli lähemmäs 200 (tämä määrä vaihteli joka kerta, kun siitä koitimme kysellä..:), johon nähden meitä kyökkityöläisiä oli aivan liian vähän ja mikä hirveintä, sitä ruokaa oli aivan liian vähän!!! Lopputulos oli kaaos ja totaalinen käämien kärähtäminen niin meikäläisellä kuin äipälläkin. Vieraat kun jonotti sitä ruokaa, niin oli toooooosi helppo mennä sinne väliin täytteleen ja vaihtaan kippoja. Ja kun vei tyhjän tarjoiluastian pois, ja vieras tokaisee, että " tuot varmaan täyden tilalle", niin oli tooooosi kiva vastata, että " en valitettavasti tuo, kun ei ole......."
 13. Mä en ikinä koskaan missään tapauksessa olisi suostunut meikattavaksi hääpäivänäni ilman koemeikkausta!!! Tosin mulle ei tehty koetta eikä meikkiä, kun meikkasin itse.. ;D Ihmisillä on todellakin niin eri näkemykset siitä, mikä kenellekin sopii ja jokaisella on itsellään varmaan jonkinlainen kuva mielessään siitä, miltä haluaa hääpäivänään näyttää. Vaikka osaisi kuinka hyvin kertoa ja kuvailla, millaisen meikin haluaa, ei sen toteuttamiseen riitä pelkkä värien läpikäyminen yms. suunnittelu meikkaajan kanssa. Kyllä se kokonaisuus on nähtävä naamallaan valmiina hyvissä ajoin etukäteen, jottei tarvitse hääpäivänä kärsiä karmean näköisestä meikistä ja sen takia turvoksiin itketyistä silmistä.
 14. Anniina, juu tuota mä just alustavasti läksin Finnmatkoilta kyselemään ja jouduin samalla varaamaan ton matkan. ;D Helpottaa tosiaan matkantekoo huomattavasti, ei välilaskuja eikä koneen vaihtoja Bangkokissa.
 15. Mä en siis tajua, mitä äsken tapahtu...olin puhelimessa jonkun aikaa, ja kas kummaa: Nyt meillä on varattuna matka jouluks Khao Lakiin :o ;D 8-) Hotelli on Khao Lak Seaview resort.
×
×
 • Create New...