Jump to content
Naimisiin.info

marianne2012

Jäsen
  • Viestit

    6
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

marianne2012's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Kiitos vastauksista, aivan ihania nuo sifonkiset, kun ois vaan aiemmin hoksannut kysyä! Me saatiin alushame probleema ratkottua vannehameella jota lyhenneteään. Ensiksi aattelin, et ei voi vanvehame toimia kellomekossa, mutta kyllä sitten kuitenkin. Mut noi sifonkiset! <3
  2. Kiitos, mun kaaso myös etsi mulle eilen noi sivut rauhotellakseen mua ja onnistuikin, aattelinkin heti huomen aamulla sinne soittaa ja kertoa tilanteen, jos nopeasti saisi, ettei viittä päivää menisi. Mun yhden kaason sisko on ompelija ja hän on tehnyt mulle mun ihanan puvun, mutta aika ei tyllihameeseen enää riittänyt. Kankaat tuli maksamaan n. 230€ pukuun tulee yläosaan hiukan pitsiä, mutta alaosan satiiniin kellotukseen menee niin älyttömästi kangasta, että hintakin sen mukainen. Mä ensiks katselin itse täältä hopeypieboutique (muistaakseni oli ton niminen), mutta sitten päädyin kuitenkin tähän vaihtoehtoon, niin saa juuri sellaisen kun haluaa ja ihan hyvä, kun on se mieli muuttunut muutamaan kertaan matkanvarrella.
  3. Hei! Nyt tuli ressi, tarvisin todella nopeasti tyllihameen (mielellään) fiftari tyyppisen hääpukuni alle. Tässä on nyt sitten viikko aikaa, onko suosituksia mistä sellaisen saisi nopeasti netistä? Tai vaikka siis liikkeestäkin, Porin lähistöltä kirjoitan. Pääsi eilen sovittamaan hääpukuani, ja kangas laskeutui kyllä kauniisti, mutta kaipaa lisätukea.
  4. Meillä taas ei ole tarkoitus loukata ketään, vaikka aiomme kutsua osan vieraista vasta illalla. Vihkimisen ja ruokailujen jälkeen, nauttimaan iltaohjelmasta, -palasta ja boolista.
  5. Ihania kuvia olit -mii- löytänyt, paljon sellasia mitä en ollut vielä nähnytkään! Nää on vaan niin kauniita, et mä voisin itkeä!
  6. Mä niin rakastuin näihin! Päätin, että mulle tulee tällainen kimppu, teen siis itse, koska pioneiden hinta marraskuussa on niin huikea, että ei voi pelkästään omaan kimppuun sellaisia rahoja laittaa. Ja pionit olis ollut ehdoton ensimmäinen valinta. Nyt vaan täytyisi keksiä jokin tyyli millaista lähden toteuttamaan kimpussa. Haluaisin joko kankaisia tai paperisia kukkia, mutta myös höyheniä, helmiä, strasseja ja muita koruja. Voiko tällaisessa kimpussa olla liikaa kaikkea? Vai saako vetää ihan kunnolla överit? Onko muut tehneet Hiilinorsun lailla itse kimppua, olisi ihana nähdä kuvia!
×
×
  • Create New...