Jump to content
Naimisiin.info

Maisy

Jäsen
  • Viestit

    7
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Maisy's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Olen käyttänyt aiemmin vistaprintiä, ja vaikka edulliseksi tulikin niin en tilaisi enää. Kortit näyttivät minusta vähän halvoilta.. mutta se vain minun mielipiteeni. En vain ihastunut lopputulokseen.
  2. Meillä on miehellä 2 bestmania, suomen- ja englanninkielinen. Kaikki puhutaan molemmilla kielillä, näin tulee kaikki vieraat huomioitua. Kirkossa en tiedä, puhuuko pappi molempia kieliä, vai vainko englantia.
  3. Hei! Onko kokemuksia Aseman kukasta Kampissa?
  4. Minäkin innostuin tästä ja ajattelin kysyä jo varaamaltani hääkuvaajalta jos voisi kuvata huomenlahjakuvatkin! Kuvaisiko makuuhuoneessa vai (kesäkuussa) ulkosalla...? Miten muut ootte toimineet? Missä paikoissa olette ulkona ottaneet / ajatellut otattaa kuvat? Tosin en tiedä vielä suostuuko hän kuvaajaksi. En itse haluaisi miehen ottavan sensuelleja kuvia itsestäni.. Naisen kanssa osaan rentoutua paremmin!
  5. Juuri saatiin kuvaaja varatuksi Helsingissä. Meillä 8 tuntia kuvausta, kuvat max. 2 viikkoa häiden jälkeen. Kuvat maksetaan häiden jälkeen. Lasku tulee kuvien mukana. Varausmaksu 150 e. Kaikki kuvat viimeisteltyjä ja kuvat cd:llä. Hyältä "diililtä" vaikuttaa.
  6. Me ei kutsuta serkkuja, joita ei olla vuosiin nähty. Ne serkut, jotka on läheisempiä, tulevat toki. Olis outoa esitellä oma mies sukulaisille vasta häissä..!
  7. vintage on ihana hääteema! Etenkin mietin lyhyttä mekkoa ja vanhannäköisiä valokuvia meidän häistä. Siis photoshopattuina melko kellastuneiksi.. koristeluideakuvat ovat tervetulleita!
×
×
  • Create New...