Jump to content
Naimisiin.info

Cressida

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Cressida's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Lehmonkärkeä suosittelen minäkin jos vierasmäärä on alle sata. Muuten olo on kun sillit suolapurkissa, olin aikoinaan häissä siellä jossa vieraita hieman päälle 100 ja oli todella ahdasta vaikka 120 pitäisi mahtua tanssimaankin paviljonkiinkin. Vierailla vähän ahdistunut olo tilan puutteesta, mutta alle 100 vierasta mahtuu paremmin sinne juhlimaan Me jouduttiin jättämään lehmonkärki listasta nimenomaan tästä syystä kun ei sinne mahduta mitenkään vaikka haluaisi.
  2. Meille tulee http://www.pitoalma.fi/ Todella hyvää ruokaa ja ihana henkilökunta, olen ollut useissa tilaisuuksissa joissa on ollut pitoalman ruuat ja joka kerrasta hyvät kokemukset. Ainut miinus makaroonilaatikosta joka on todella makeaa mun makuuni. Edullisia juhlapaikkojahan tunnetusti ovat seurojen talot ja vastaavat, hinnat kesäisin kun ei tarvitse lämmittää, ovat siinä 300-500e luokkaa.
  3. Mulle toinen kerta, miehelle ensimmäinen. Mutta ensimmäiset hääni olivatkin melko vaatimattomat, ja lähinnä sukulaisten painostuksesta. En juuri muista niistä mitään, hyvää tai huonoakaan ja aika puhtaalta pöydältä ollaan näitä häitä lähdetty suunnittelemaan. En aio kaivella vanhoja esiin sen pelossa että tulisi samanlaisia kukkia tai muutakaan
×
×
  • Create New...