Jump to content
Naimisiin.info

hena

Rouva
  • Viestit

    9
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän hena kaikki viestit

  1. Hellou!! Mie oon vähän pihalla mutta siitä huolimatta löysin sut=)...

  2. Haloo??? Missäs se neiti luuraa???

  3. Voi vidu, ku minen tätä osaa käyttää tätä uutta foorumia sitten alkuunsakaan:( Kyllä mie täällä pörrään mut en vielä tiedä rupeanko päikkyilemään, tuskin ketään mun sekoelämä kiinnostaa=)

  4. hena

    Joensuun seutu

    Meillä vietetään hääyö kolilla ;D Tai siis kaksi yötä juuri siksi ettei tartte aamulla kukonlaulun aikaan nousta huonetta luovuttamaan : Onhan se kallis, 278€ kaksi yötä, mutta tuleehan siihen hääpaketti mukaan, shampanjaa, suklaata ym. niin ja aamupala Elämä on :
  5. hena

    Joensuun seutu

    Anoppi tilasi myös tässä vajaat vuosi sitten Ei saanut meidän porukassa oikein kannatusta tämä kakku... Makuasioistahan ei tietenkään kannata kiistellä... : Mutta jäi syömättä...
  6. hena

    Joensuun seutu

    Kaveri kävi bodyshopissa häämeikissä ja makso 30€ ;D
  7. hena

    Joensuun seutu

    Pitäisköhän meidän seiskojen järjestää tapaaminen?? : :
  8. hena

    Bändien hinnat

    Meillä tulee maksamaan 350€ ja soittavat laidasta laitaan kaikkea mahdollista ;D Ja loppuillasta huimimmat saa laulaa karaokea jos joku haluaa : Ja just käytiin keikalla ja todella hyviä olivat!!!!!!
  9. hena

    Joensuun seutu

    Hei Rinnetta ;D Ihan mielenkiinnosta kysyn milloin on teidän suuri päivä?? Meille varattuna myös tuo Lehmo-Cuisine
  10. hena

    Joensuun seutu

    Yksi joensuulainen ilmoittautuu ;D H-HETKI 070707 Kirkko ja juhlapaikka varattuna ;D
  11. Meillä on juhlat :-X7.7-07:-X Kontiolahden ev.lut kirkossa ja jatkot pidetään lehmo-cuisinella ( www.pkjuhla.fi ) Ja molemmat paikat on siis jo varattu ;D Ei ollut näköjään ketään joensuun seudulta pitämässä juhliaan samoissa paikoissa...
  12. hena

    Lapset ennen avioliittoa

    meillä on jo kolme lasta, emme ole naimisissa VIELÄ!!! Ei ole ollut minkäänlaisia ongelmia vaikka ei naimisissa oltukaan kun lapset syntyivät... Ei vaan tuntunut siltä että pitäisi mennä naimisiin, mutta nyt tuntuu Häitämme siis vietetään 7.7.07 ja mikä parasta, lapset ovat osana ikimuistisena päivänä juhlistamassa isän ja äidin onnea!! :-X Vanhin tyttäreni juuri tuossa sanoikin että, onpa ihanaa kun ette ole vielä menneet naimisiin, hän haluaa siis nähdä äidin prinsessana :-X ja kova kiire on päästä morsiusneidoksi :
×
×
  • Create New...