Elennah

Rouva
 • Content count

  35
 • Joined

 • Last visited

About Elennah

 • Rank
  Juniori

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Paikkakunta
  Oulu
 1. Minulla oli häätuoksuna Lanvinin Marry Me! ja se kyllä kruunasi omalta osaltaan ikimuistoisen päivän. Osuvampaa nimeä tuoksulle saa hakea ja kun itse tuoksukin on mitä viehkein, oli se selkeä valinta.
 2. Vihkisormukseni maksoi 1598 euroa. Ihanuus on Sandbergin 5 mm leveä tynnyrirunkoinen valkokultasormus, jossa on 9 briljanttihiottua timanttia.
 3. Me haimme hääjuomat autolla Baltic Princessin 22 tunnin risteilyllä. Ajoimme auton laivaan ns. autoparkkiin risteilyn ajaksi (maksoi 30 euroa). Länsiterminaalin autojen check in -pisteestä saimme juomien tilauslomakkeen, johon täytimme auton tiedot (merkki, väri ja rekisterinumero) ja tilaamamme juomat. Veimme täytetyn lomakkeen ja maksoimme tilauksen laivan tax free -myymälään. Juomat toimitettiin yön aikana autokannelle automme läheisyyteen ja lastasimme juomat itse autoon seuraavana päivänä. Ne juomat, joita tilauslomakkeelta ei löytynyt, pystyi sitten ostamaan joko laivasta tai maista. Laivalta ostettaessa tölkkijuomiin ei lisätty pantteja ja siinä teki jo pienen säästön. Koimme tämän systeemin meille sopivimmaksi, sillä painavia tölkkilaatikoita ei tarvinnut kuljettaa missään vaiheessa käsin tai juomakärryissä. Kävimme itse asiassa vielä toisenkin reissun ja täydensimme juomavalikoimaa häihin. Yhteensä haimme 20 laatikkoa tölkkijuomia (olutta, siideriä ja lonkeroa), 12 pulloa kuohuviiniä, 24 litraa hanaviinejä ja 15 litraa viinaa. Tarkkaa hintaa juomille en tiedä, mutta noin 600 euroa niihin taisi mennä. Häihin tulee 60 vierasta eli ei ainakaan pitäisi juoman loppua kesken.
 4. Löysin unelmapukuni 459 eurolla. Siihen päälle tuli vielä vannehame ja pukupussi. Olen enemmän kuin tyytyväinen pukuni hintaan, sillä muut puvut, joita katsoin, olivat 850 euron hintaluokassa ja pelkkään pukuuni olin budjetoinut tuhat euroa. Nyt voin huoletta ostaa vähän kalliimmat asusteet.
 5. Mies on nähnyt puvun, mutta ei minun päälläni. Hääpäivän aamuna todennäköisimmin näkee puvun päälläni, jos maltan pitää sen salaisuutena sinne saakka. Noh, eihän tässä enää niin kovin kauaa siihen hääpäivään olekaan.
 6. Me kävimme kirkkoherranvirastossa laittamassa avioliiton esteiden tutkinnan käyntiin 6.7. ja vihkiminen on 22.9. Meillä se todistus jää papille ja hän huolehtii sen vihkipäivänä kirkkoon mukaan. Kirkkoherranviraston virkailija oli ystävällinen ja tarkisti jo alustavasti väestörekisteristä, että ei ole mitään esteitä vihkimiselle, kun me emme nyt sitten saa mitään kirjallista todistusta itsellemme ennen vihkimistä.
 7. Me ei ensin ajateltu laittaa häälahjalistaa ollenkaan, mutta yleisestä painostuksesta laitoimme sen sittenkin. Ihmiset kun kuitenkin ostavat jotain ja näin varmistamme sen, että emme saa mitään aivan turhaa. Pitää vain tehdä tilaa kaappiin uusille astioille ja vuodevaatteille sun muille. Kutsukorttien mukana olevassa hääinfossa on kyllä painotettu, että lahjat eivät missään nimessä ole tärkeitä, vain se, että kutsuvieraat saapuvat paikalle juhlistamaan päiväämme.
 8. Meillä kihlausaika tulee olemaan hieman alle 11 kuukautta. Hyvin on siinä ajassa ehtinyt järjestää syyshäät.
 9. Minä kokeilin myös vain kolmea pukua, ja niistä se kolmas oli päälle puettuna rakkautta ensi silmäyksellä. Hengarissa roikkuessaan se ei niinkään hurmannut, mutta heti kun se päälleni sain, tiesin että se oli siinä. Ihanan helpolla pääsin.
 10. Näin ensimmäisen (ja toistaiseksi ainoan) hääpainajaisen muutama viikko sitten. Olimme siinä sulhasen kanssa juuri lähdössä kävelemään kohti alttaria, kun hääpukuni valahti alas. Onneksi kirkkosaliin menevät ovet oli vielä kiinni ja ehdimme juuri saada mekon takaisin päälle. Tuon tapahtuneen seurauksena minua jännitti siinä unessa aivan älyttömästi alttarilla ja pelkäsin, että mekko tipahtaa uudelleen. En uskaltanut hengittää ja jalkanikin tärisivät ihan hulluna. Oli helpotus herätä ja huomata, että se oli vain pahaa unta, mutta unen seurauksena olen alkanut oikeasti jännittää sitä hetkeä, jolloin kävelemme oikeasti alttarille.
 11. Meidän kihlasormukset maksoivat 570 euroa. Valittiin molemmille sileät valkokultaiset flakkasormukset.
 12. Sormus tilattiin viisi kuukautta ennen häitä ja neljän viikon odottelu jälkeen se saapui liikkeeseen. Ja vielä pitäisi malttaa yli kolme kuukautta odottaa, että saan sen sormeeni.
 13. Morsiuspuku oli ensimmäinen ostos ja kolme päivää sen jälkeen vihkisormus. Pukua ei ollut tarkoitus ostaa vielä ensimmäisellä sovituskerralla, mutta minkäs teki, kun täydellinen puku sattui kohdalle.
 14. Minunkaan mielestäni koko 15 ei ole mitenkään erikoisen pieni. Mutta niin siinä vaan kävi, että sitä ensimmäistä sormusta ei millään saanut edes muutettua niin, että siitä olisi saanut koon 15. Meinasi olla olo niin kuin pikkulapsella, jolta viedään tikkari. Mutta onni onnettomuudessa, sormus, joka lopulta ostettiin, on vielä ihanampi kuin se ensimmäinen. Itse en ole pieni muuta kuin sormista, kun pituuttakin on 170 cm, ja kukaan ei meinaakaan uskoa, että sormukseni koko tosiaan on 15.
 15. Martinhovin omilla nettisivuilla on myös hyviä kuvia. Otin kuvia käydessämme toisen kerran tutustumassa paikkaan, mutta mielestäni siellä nettisivuilla on kivemmat kuvat kuin mitä kännykälläni otetut. Ja btw, Mrs. Bones-to-be, mäkin asun nykyisin Vantaalla, kun olen Helsingissä töissä. Aika hauska sattuma.