Jump to content
Naimisiin.info

jomppa00

Jäsen
  • Viestit

    3
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

jomppa00's Achievements

Untuvikko

Untuvikko (1/5)

  1. Meillä oli pitopalveluna Hupli viime lauantaisissa häissä Vantaan Maatalousmuseolla ja ei ole mitään muuta kuin positiivista sanottavaa. Ruoka oli tajuttoman hyvää, kaikki kehuivat sitä meille pitkin iltaa ja ovat soitelleetkin perään. Ruokaa oli myös todella paljon, vieläkin jääkaappi puolillaan ylijäämiä, kelpaa. Kakkuna meillä oli mansikka-valkosuklaajuustokakku joka osu ja uppos täysin tälläiseen juustokakkufriikkin, eikä ollut todellakaan liian makeeta, jes! Tarjoilijoita oli juhlan ajan meillä kaksi( joista toinen kai emäntä), alku ja loppujärjestelyissä oli muutakin apua. Mutta kaikki hoitui juuri niinkuin piti, ja kun tulikin yllärisyöjiä niin ei ollut ongelma eikä mikään. Maksu hoitui häitä edeltävänä päivänä käteisellä, syytä en tiedä mutta toisaalta ihan sama. Hupli auttoi omalta osaltaan tekemään meidän päivästämme täydellisen! Suosittelen!
  2. 750€ on pe-su vuokra kesälle 2013. Me ihastuttiin paikkaan todella! Mukavasti tilaa jaettuna kahteen eri osioon, ulkona terassilla voi myös oleskella ja näkyvillä luontoa, hyvät liikenneyhteydet että ihmiset pääsee perille myös ilman omaa autoa ja saa tuoda omat ruoat ja juomat, meille kaikki kriteerit täyttyivät!
  3. Kävimme katsomassa Bygårdia menneellä viikolla sulhoni kanssa. Heille kuulemma saa viedä oman pitopalvelun, mutta sanoivat ettei sitä mikä on heidän mustalla listallaan, eli juuri tuota Elfiiran juhlapalvelua. Kertoivat että paikka vetää 80 ihmistä, muuten alkaa tulla kuulemma liian ahdasta. Paikka todella mukavan oloinen yhtenäinen tila. Mutta päädyimme toiseen paikkaan ehkä eniten sen takia että tuonne saa avaimet vasta lauantaina klo 10 aamulla ja luovutus sitten sunnuntaina samaan aikaan. Mikäli haluisi aiemmin tulla koristelemaan(mikä olisi pakko tehdä jos vieraita on enemmän) niin tulisi lisämaksua 150€..
×
×
  • Create New...