Mimaija

Rouva
  • Viestit

    1012
  • Liittynyt

  • Viimeksi vieraillut

Käyttäjän Mimaija kaikki viestit

  1. Facebookissa on muuten Agroksen sivu, sieltä löytyy kuvia ym. Avoimet ovet järkätään vissiin kerran kuussa, ne kannattaa hyödyntää
  2. Meillä oli häät huhtikuussa, ja pitopalvelu toimi moitteettomasti! Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja henkilökunta mukavaa. Käytiin edellisenä päivänä hakemassa lautasliinat ja pöytäliinat, joten saatiin koristeltua tila etukäteen. Pöytäliinoja saatiin niin runsaasti, että pystyttiin koristelemaan herrkubuffet ja lahjapöytäkin niillä. Henkilökunnasta oikein erityinen huomio, olivat esim. kaataneet juomia valmiiksi laseihin (meillä oli viinitonkat) joten niiden haku oli nopeaa, toimivat huomaamattomasti eli juuri niin kuin pitää. Loppulasku vastasi odotuksia, ei siis ylimääräisiä ylläreitä (kuten joskus lukenut että saattaa tulla). Suosittelen siis lämpimästi!!
  3. Tänään juuri käytiin paikan päällä, meillä vihkiminen Puotilan kappelissa lauantaina Paikka on mielettömän tunnelmallinen, kaunis! Mutta myös pieni, puhuttiin juuri miehen kanssa että ei sinne mahtuisi ison väen kanssa..