Mimaija

Rouva
  • Content count

    1003
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Mimaija

  1. Otsikon aihe tuntuu puhuttavan kovasti erilaisilla vauvafoorumeilla ja täälläkin. Kutsuako lapsia häihin vai ei? Meidän häämme ovat ensisijaisesti bileet, siis aikuisten juhlat. Ei, se ei tarkoita sitä, että alkoholi on pääosassa (ei sillä, etteikö sitäkin olisi tarjolla mielin määrin). Musiikki saa soida heti kun hääväkin astuu juhlatilaan, tunnelma on rento ja edestakas kirmaavia lapsia ei tarvitse pohtia. Hassua, että häistään saisi lähes kaikkien mielestä järjestää omannäköiset, mutta lapset pitäisi silti kutsua mitä erilaisemmilla syillä. Tässä muutamia mitä löysin: - Lasten pitää oppia olemaan juhlissa, ja miten ne oppii jos ei niitä ikinä kutsuta. Hmm, olisko ihan vaikka kotona? Järjestä itse juhlat missä lapsesi voivat harjoitella juhlissaoloa - Jos meidän lapsi ei ole tervetullut, minäkään en tule. No, se on sinun päätöksesi Me kutsumme juuri ne ketkä haluamme.... - Me emme saa lapsenvahtia! Hei, voisiko vain toinen teistä tulla, se hääparille läheisempi? - Meidän lapsi on vasta vauva! No, vauvat on yleensä tervetulleita, koska niille ei tarvitse erikseen järjestää tuoleja/ohjelmaa/syötävää ym.... - Morsian on tosi tyhmä bridezilla, jos ei halua lapsia pilaamaan päivää! Meillä päätös että lapsia ei tule juhliin, oli yhteinen, ei morsiamen - Mitä sitten jos lapset huutaa kirkossa? No, jos joku väittää että se ei häiritse, valehtelee. - Hääpari on lastenvihaaja! Meilläkin on yksi lapsi, emme vihaa lapsia. Emme vain halua heitä häihimme... - Häät ovat koko perheen juhla. Ehkä joskus, ehkä teillä, mutta nämä ovatkin MEIDÄN juhlamme. Joihin myös taloudellisesti paljon satsaamme... - Tuleehan juhliin hääparin omakin lapsi. Eh, niin...? No, tämä hieman kärjistettynä. Jos joku haluaa mielensä pahoittaa lasten kutsumatta jättämisestä, niin sille ei mahda mitään. Laskimme huviksemme, montako lasta parhaimmillaan olisi jos kaikki kutsuttaisiin ja kaikki tulisivat. 60 kohdalla luovutimme! Jostain syystä meidän lähipiiri taitaa olla aika sikiävää väkeä. Tuo määrä on jo taloudellisesti iso satsaus, puhumattakaan syöttötuoleista ja itse juhlapaikasta. Tunnelma taas, no sanotaanko että aikuisten juhlat olisivat melko nopeasti tuon määrän kanssa lastenjuhlat! Ja eikös vanhemmat edes joskus ansaitse vapaapäivän yhdessä? Lapset hoitoon, juhlavermeet päälle ja nauttimaan juhlista p.s. Täydellinen hääpuku on vielä hakusessa. Zazabella -nimisessä liikkeessä voisi tehdä täydellisen puvun (yhdistämällä toisesta puvusta ylä- ja toisesta alaosan). Vielä ajattelin käydä muutamassa paikassa sovittelemassa, aikaakin kun on vielä se 9 kk
  2. Ajattelinpa kysäistä miten te lävistetyt kanssamorsiamet meinaatte korujenne kanssa tehdä hääkuvissa ja hääpäivänä? Lähinnä siis ne, joilla lävistys/lävistyksiä on kasvoissa? Itsellä pieni musta pallo alahuulessa ja olen jo niin tottunut siihen että en ota edes häiden ajaksi pois. Uuden korun ajattelin hankkia, mikähän olisi kaunis..? Toi on ollut muutenkin jo niin kauan, yli 5 vuotta, että siinä kohtaa on ihan selkeä reikä jota en ehtisi enää umpeen kasvattaa. Lisäks mä tykkään siitä. Näyttääkö lävistykset tyhmältä hääkuvissa?
  3. Facebookissa on muuten Agroksen sivu, sieltä löytyy kuvia ym. Avoimet ovet järkätään vissiin kerran kuussa, ne kannattaa hyödyntää
  4. Meillä oli häät huhtikuussa, ja pitopalvelu toimi moitteettomasti! Ruoka oli hyvää, sitä oli riittävästi ja henkilökunta mukavaa. Käytiin edellisenä päivänä hakemassa lautasliinat ja pöytäliinat, joten saatiin koristeltua tila etukäteen. Pöytäliinoja saatiin niin runsaasti, että pystyttiin koristelemaan herrkubuffet ja lahjapöytäkin niillä. Henkilökunnasta oikein erityinen huomio, olivat esim. kaataneet juomia valmiiksi laseihin (meillä oli viinitonkat) joten niiden haku oli nopeaa, toimivat huomaamattomasti eli juuri niin kuin pitää. Loppulasku vastasi odotuksia, ei siis ylimääräisiä ylläreitä (kuten joskus lukenut että saattaa tulla). Suosittelen siis lämpimästi!!
  5. Tänään juuri käytiin paikan päällä, meillä vihkiminen Puotilan kappelissa lauantaina Paikka on mielettömän tunnelmallinen, kaunis! Mutta myös pieni, puhuttiin juuri miehen kanssa että ei sinne mahtuisi ison väen kanssa..