Lapanen

Morsian
 • Content count

  18
 • Joined

 • Last visited

About Lapanen

 • Rank
  Untuvikko

Profile Information

 • Gender
  Male
 1. Meidänkään kirkossa ei ole urkuja vaan pelkät sähköurut. Kiva idea tuo jousimusiikki, mutta meillä taitaa budjetti olla jo niin täynnä että mennään vaan niillä sähköuruilla...
 2. Mun mielestä Maijan ja Jannen häävalssi on kaunis ja ah niin suomalainen!
 3. Kiitos rakkausmuumi ja muut muumisitaatteja laittaneet! Näitä haluan myös meidän häihin, ehkä hääkarkkeihin?
 4. Kalla kyllä kestää pöytäkoristeena ja kimppukukkana ilman vettäkin, ja on hyvässä kunnossa vielä seuraavanakin päivänä!
 5. Meille tulee "vieraskirjaksi" postikortteja hääpaikkakunnalta. Vieraat saavat ne sitten kirjoittaa ja osoittaa meille, ja pudottaa paikalta löytyvään peltiseen postilaatikkoon. Kokoan ne sitten myöhemmin sellaiseen keräilijöiden korttialbumiin.
 6. Mekin halutaan karkkibuffa! Onkohan Tallinan Prismassa karkit yhtään halvempia kuin täällä Suomessa? Vieraita on kutsuttu 125, joten ajattelisin että karkkia tarvitaan ehkä 15kg? Molempien suku on karkille persoa, joten yli ei varmaankaan jää, mutta jos nyt jokainen vähän pääsisi makean makuun;D Yhdessä blogissa karkkitötteröt oli tehty kaksipuolisesta skräppipaperista, olivat ihan todella hienot!
 7. Mun sulhanen haluais meidän häihin alkoholittomaksi vaihtoehdoksi simaa! Mitä sanotte, onko kotitekoinen sima keskellä kesää outoa ja/tai hankalaa?
 8. Hyvä vinkki nuo Beppy-tamponit!
 9. Mun sulho ei pidä yllätyksistä, joten olen kiltti enkä aio yllättää häntä mitenkään. Muuten kyllä epäilemättä laulaisin jonkun serenadin hääjuhlassa.
 10. Kauniita asetelmia tässä ketjussa, mutta ei vielä mitään mitä meille haluaisin. Nyt mietinnässä on hyvin matalat kukat, mahdollisesti sellaiset jotka ei ole vedessä ollenkaan vaan lekottelevat vaan pöytäliinalla lappeellaan. Haluaisin selvitä kukista mahdollisimman halvalla, mutta myös allergiat mietityttävät. Menemme naimisiin kesällä, eli pahimpaan siitepölyaikaan, enkä haluaisi aiheuttaa herkimmille vieraille enää yhtään lisäoireita. Ehkäpä tungen kukat veden alle, niin eivät ainakaan levitä ilmaan siitepölyään?!
 11. Meillä on kaksi joista ei pihistellä, nimittäin hyvä ruoka ja hyvä bändi. Hääpaikka oli maltillisen hintainen, samoin mun puku, hääauto omasta takaa, sulhasella vuokrapuku, ja ei hommata mitään "ylimääräistä" kuten kaasojen puvut, manikyyri, painatetut lautasliinat/kutsut/menukortit.
 12. Mua hermostuttaa anopissa se, ettei siltä saa irti mitään kommentteja koskien häitä(paitsi tietysti näitä heittoja että ei sais maksaa mitään ja alkoholia ei sais tarjota ollenkaan, mutta ne on vitsejä jopa). Ihan hyvähän se on, ettei tule liikaa mielipiteitä ja vaatimuksia, mutta eniten maailmassa inhoan kuulla JÄLKIKÄTEEN kommentteja mitä olisi pitänyt olla tai miten olisi pitänyt tehdä... Eli toivottavasti osaa pitää saman vaiteliaan linjan loppuun asti!
 13. Toivomme lahjaksi rahaa yhteiselle tilille(matkaa varten) ja lisäksi tulee nettiin lahjalista. Itse en sitä lahjalistaa haluaisi laittaa, koska tiedän että tulemme saamaan joka ikisen esineen listalta, kun ihmiset haluavat tuoda "konkreettisen lahjan" eikä pelkkää rahaa. Kuitenkin matkaraha olisi meille paljon hyödyllisempää kuin pikkukaksion täyttäminen tulevaisuudessa omakotitalossa tarvittavilla esineillä. Miehen suku kuitenkin kärttää lahjalistaa. Näillä mennään.
 14. Kiasus teillä on tarkka työnjako! Mulla ei ole edes kaasoa:D Eiköhän me naimisiin silti päästä, mulle ne häät ei ole mikään ykköstärkeä juttu!
 15. Itse olen kaksi kertaa ollut kaasona. Ensimmäisellä kerralla pääsin tosi vähällä, tehtäviin ei kuulunut paljon muuta kuin askartelua ja kukkien laittoa, sekä morsiamen tukena oleminen kampaajalla ja meikissä(+pukeminen) sekä juonnot hääjuhlassa. Nämä jutut olivat kaikki ihanaa yhdessäoloaikaa hyvän ystävän kanssa. Häiden jälkeen morsian muisti minua viemällä minut syksyllä Helsinki International Horse Showhun, jossa olimme ennenkin välillä olleet, mutta jonka lippuihin minulla ei tuona syksynä olisi mitenkään ollut varaa... Tykkäsin ihan hirmuisesti tuosta muistamisesta! Toisella kerralla morsian oli varsinainen bridezilla, ja jouduin raatamaan kuin hullu. Järjestin polttarit(joista oli kovat määräykset mitä ei saa olla ja mitä ehdottomasti pitää olla), ostin mekon jonka hän määräsi(maksoi 150e eikä morsian osallistunut kuluihin yhtään!), leivoin 400 kaksipuolista täytettyä ja kuorrutettua pikkuleipää häihin, tein kyltit ja kyltitykset kirkosta hääpaikalle, luin raamattua kirkossa, järjestin heille aivan ihanan hääyöpaikan koristeluineen ja ruokineen ja hääpari jätti ruuat koskematta"koska ei halunnut olla vaivaksi" jne(olisivat sitten sanoneet etukäteen etteivät halua syödä siellä, koska vaivan olin jo nähnyt ja oli loukkaavaan ettei sitä arvostettu!). Tuo oli lähinnä morsiamen palvelijana toimimista eikä sisältänyt juuri yhtään yhteistä aikaa. En halua kenellekään samoja kauhukokemuksia mitä tämä morsian minulle antoi, joten itselleni ei tule kaasoa. Muistamisena(ja korvauksena vaivannäöstä ja niistä 400 pikkuleivästä) sain yhden hopeariipuksen. Kiva muuten, mutta morsiamella oli kaulassaan niistä yhteen liittämällä muodostettu nauha ja tukassaankin vielä kolme samanlaista koristeena. Eniten harmittaa kuitenkin kun tuntui ettei morsian _yhtään_ tajunnut kuinka sairaasti tein töitä hänen päivänsä eteen, ja poltin useita satoja omaa rahaani. Euroakaan en häneltä takaisinpäin saanut, enkä muuta kiitosta kuin tuon yhden riipuksen...